- 28 Ekim 2016
- 36
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi myrabbitmylowe
-
Bendede suç var ama.Ben dün kendimi degistiricem dedim.O da zaman dediO ne bicim iliski ben sana arada sarki atarim peki arada ne halt yediginde aticak mi sana birak hic yazma bile oyle iliski olmaz sen hic yazma
Bak canim senin yerinde olsam ben cocuksam sende artik kendine buyuk olgun birini bul ben eglence aramiyorum artik bitti deSuan ara verdik gibi bisey oluyo iste.Bi sure rahat birakmami istiyo.cok yorulmua
Böyle ilişki olmaz zaten biterse bitsin.Dünyadaki tek erkek senin sevgilin değil.Bu anlattıkların da her gün içki icmesine neden olacak bi dert değil zaten.Evet 25im.Ben tamamen bitmesinden korkuyorum ama.Kendimi degistircem dedim.Hergun icki falan iciyo artik saldi kendini
Evet ama artik degismek istiyorum.psikologa falan gidicem bu huylarim yuzundensen değişmezsin bence..çocuğu resmen depresyona sokmuşsun..
Öyle tabi.ben onu tekrar kazanmak istiyorumBöyle ilişki olmaz zaten biterse bitsin.Dünyadaki tek erkek senin sevgilin değil.Bu anlattıkların da her gün içki icmesine neden olacak bi dert değil zaten.
Sen kendini değiştir ama kendin için.25 yaşındasın ama inan anlattıklarından 16 yaşından büyük durmuyosun.Senin 25 yaşında derdin bunlar olmamalıydı emin ol.
Degişicem işte.Kendime hakim oluyorum yazmiyorum sıkmiyorum artik.Laf falanda yapmiyorumsen değişmezsin bence..çocuğu resmen depresyona sokmuşsun..
valla bende bi ilişkimi karşımdakinin bu davranışı yüzünden bitirdim.. kendini değiştirebileceğine inanıyormusun ?Evet ama artik degismek istiyorum.psikologa falan gidicem bu huylarim yuzunden
25im.Evet inaniyorum.Psikologa bile gidicem o derece.Bu sefer hersey eskisinden iyi olsun istiyorum.Napim sencevalla bende bi ilişkimi karşımdakinin bu davranışı yüzünden bitirdim.. kendini değiştirebileceğine inanıyormusun ?
kaç yaşındasın bu arada?
Çok kiskancim.Çok konusuyorum ve bos konusuyorum galiba.Bazen sacmaliyorum.Onun ustune çok dustum.Nerdesin napiyosun.Bi de arkadaslari hakkinda senin parani yiyolar demistim.Buna da kizdi
Psikologa basliycam ve onada soyliycem.Olgunlasmam şartvalla bende bi ilişkimi karşımdakinin bu davranışı yüzünden bitirdim.. kendini değiştirebileceğine inanıyormusun ?
kaç yaşındasın bu arada?
Yaa bu ergenligimden nasil kurtulucam ben peki ?Bende çok kıskancım ama ergen gibi davranmıyorum püf nokta. :)
Erkeklere arkadaşlarıyla alakalı bir şey söyleyince sevgililik döneminde ters tepebiliyor.
Ya bana biraz 26 yaşında ki bir erkeğin davranışları gibi gelmedi hiç seninkide hiç 25 gibi değil.
Yanlış anlama lütfen. 25 26 yaşında üniverste bitirmiş 3 4 yıllık bir meslek hayatının olması lazım bu yaşlarda artık toplumumuzda evlilik yaşı olarak bakıldığı için sizin ilişkiniz çok çocukç geldi. Beni bunaltma beni sıkma diyen bir erkek, hala kitabın resmini çekeyimde inansın dyen bir kadın çok garip...
Ben degisicegime inaniyorum.Onu cok bunalttim zaten aramak ters teper artikYa hic mesaj atma o atana kadar ve degiscegini dusunuyosan sende kendinin eger eskisi gibi olurum gene diyosan ayril
Yaa soylediklerim falan da cocukca geliyo ona.Nasil gostercem onla konusmadan degistigimibir insani catlatacak kadar kiskanirsan o insan cok zor durumda kaliyor, kendimden biliyorum.
o kisiyi zorlamamak icin kendini degistirmelisin. degistirmeye calis diyemiyorum,karsindaki kisi senin cabalama evrine dayanacak gucu yoktur belki. dik dur. kiskancligin veya baska sorunlarin icin yine buraya danis. ben resmen bir konu actim kendime geldim
Buraya yorum yapicam artik ona yazmak yerinebir insani catlatacak kadar kiskanirsan o insan cok zor durumda kaliyor, kendimden biliyorum.
o kisiyi zorlamamak icin kendini degistirmelisin. degistirmeye calis diyemiyorum,karsindaki kisi senin cabalama evrine dayanacak gucu yoktur belki. dik dur. kiskancligin veya baska sorunlarin icin yine buraya danis. ben resmen bir konu actim kendime geldim
Yaa bu ergenligimden nasil kurtulucam ben peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?