Nolur yardımcı olun?

Evet 25im.Ben tamamen bitmesinden korkuyorum ama.Kendimi degistircem dedim.Hergun icki falan iciyo artik saldi kendini
Böyle ilişki olmaz zaten biterse bitsin.Dünyadaki tek erkek senin sevgilin değil.Bu anlattıkların da her gün içki icmesine neden olacak bi dert değil zaten.
Sen kendini değiştir ama kendin için.25 yaşındasın ama inan anlattıklarından 16 yaşından büyük durmuyosun.Senin 25 yaşında derdin bunlar olmamalıydı emin ol.

Öyle tabi.ben onu tekrar kazanmak istiyorum

valla bende bi ilişkimi karşımdakinin bu davranışı yüzünden bitirdim.. kendini değiştirebileceğine inanıyormusun ?
kaç yaşındasın bu arada?
25im.Evet inaniyorum.Psikologa bile gidicem o derece.Bu sefer hersey eskisinden iyi olsun istiyorum.Napim sence

Çok kiskancim.Çok konusuyorum ve bos konusuyorum galiba.Bazen sacmaliyorum.Onun ustune çok dustum.Nerdesin napiyosun.Bi de arkadaslari hakkinda senin parani yiyolar demistim.Buna da kizdi

Bende çok kıskancım ama ergen gibi davranmıyorum püf nokta. :)
Erkeklere arkadaşlarıyla alakalı bir şey söyleyince sevgililik döneminde ters tepebiliyor.
Ya bana biraz 26 yaşında ki bir erkeğin davranışları gibi gelmedi hiç seninkide hiç 25 gibi değil.
Yanlış anlama lütfen. 25 26 yaşında üniverste bitirmiş 3 4 yıllık bir meslek hayatının olması lazım bu yaşlarda artık toplumumuzda evlilik yaşı olarak bakıldığı için sizin ilişkiniz çok çocukç geldi. Beni bunaltma beni sıkma diyen bir erkek, hala kitabın resmini çekeyimde inansın dyen bir kadın çok garip...

Yaa bu ergenligimden nasil kurtulucam ben peki ?

bir insani catlatacak kadar kiskanirsan o insan cok zor durumda kaliyor, kendimden biliyorum.

o kisiyi zorlamamak icin kendini degistirmelisin. degistirmeye calis diyemiyorum,karsindaki kisi senin cabalama evrine dayanacak gucu yoktur belki. dik dur. kiskancligin veya baska sorunlarin icin yine buraya danis. ben resmen bir konu actim kendime geldim

Yaa soylediklerim falan da cocukca geliyo ona.Nasil gostercem onla konusmadan degistigimi

Buraya yorum yapicam artik ona yazmak yerine

Yaa bu ergenligimden nasil kurtulucam ben peki ?

Ya ben biri için kendini değiştirmeyi doğru bulmuyorum çünkü mutlu olamazsın. Seni sen olduğun için seven biriyle mutlu olursun. Sürekli büyü artık diyen biriyle olmaz. Ama illaki ben bu adamı seviyorum değişicem diyorsan:
1- bol bol kitap oku cidden insanı fikir olarak olgunlaştırıyor. (Küçük prens, sefiller, modern çöküş...)
2- kıskançlık anında içinden 20 ye kadar say.
3- bdv yi oku ve insnlar nelerle boğuşuyor diye tecrübe edin.
4- ergenlik hallerinide tatlılık kat küçük bir kız çocuğu gibi şımar adama belki.işe yarar ben kavga sonrası hep öyle yapıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…