Nolur yardımcı olun?

Biz onla cok tartistik ara falan verdik bu huylarim yuzunden.Bende artik kendime hakim olucam ne bilim.Kitap mi okumam lazim olgunlasmam için napmam lazim ?

Değişsen de geri gelmeyecek belli baştan uyarılarını dikkate alıp değişmeliydin ders olur artık sana :)

Beni bi sure rahat birak dedi.Kitap falan okucam yazcam whatsap durumuma kitap adlarini.Degismeye basladigimi anlasin.Hem kendime biseyler katarim.Cok zayifladim kilo alicam.O arayana kadar aramim mi onu peki.Ya hiç aramazsa beni.Boyle rahatim derse.ama seviyo beni o ayri.Dediklerini yapicam Canim

Bi rahat bırak adamı
Arayana kadar arama mesaj atma
Büyü bi an öncede değişmeye başla

peaceful16 nın konusu geldi aklıma
Yine kavga ettik di sanırım başlık bi oku sende

Tamam okucam tek tek hepsini dikkatede alicam.Cok tesekkur ederim ya beni hic aramazsa.Ben onla konusmadan nasil gostericem bazi şeyleri ona
Kitap oku demiş ya oku işte ilk bölümü bitir özetini yaz at
Ama başka hiçbirşey sokma araya
Sana şarkı atarım demiş
Güzel de geç en fazla sende ona gönder ama böyle kinayeli birşey atma
Adamı bunaltmaz değiştiğini gösterirsen arar yoksa bu karakter ile evliliğin olmayacağının farkında
Değişmen için son bir fırsat vermiş bence
Seviyorsan iyi değerlendir

Yok kuzum yaa bu sefer benim miladim olcak.O da bu huylarim yuzunden bana çok kizgin.Kitabi alinca atim foto diyorum.Sarki atarsa da ne diyebilirim guzel falan derim.Dun atti konustuk.Hemen iyi geceelr dedi bana.Ama olsun yumsadi yaa biraz olsun.

Yok kuzum yaa bu sefer benim miladim olcak.O da bu huylarim yuzunden bana çok kizgin.Kitabi alinca atim foto diyorum.Sarki atarsa da ne diyebilirim guzel falan derim.Dun atti konustuk.Hemen iyi geceelr dedi bana.Ama olsun yumsadi yaa biraz olsun.
Biraz sabret sevginizden eminsen daha bile güzel olur ilişkiniz

Benden umidi kesmesinde.Korkuyorum bitcek diye
Şöyle düşün
Bu şekilde devam edersen yani paranoyak bir şekilde sürekli bir insanı bunaltır kişisel alan dahi bırakmaz isen zaten bitecek
Kendin için değişiyormuşsun gibi düşün
Ki bence öyle

Şöyle düşün
Bu şekilde devam edersen yani paranoyak bir şekilde sürekli bir insanı bunaltır kişisel alan dahi bırakmaz isen zaten bitecek
Kendin için değişiyormuşsun gibi düşün
Ki bence öyle
Evet hem kendim için hem de bizim için.Oturup kpss falan calicam.Bi de yasam kocuyla bi kez konustum.Ayda bir iki kez ona gitsem.icimi ona doksem daha iyi olur sanki.Bi de bana o dediki.Bende bisey var ben farkli goruyorum karsimdaki farkli.Bu yuzden kimseyle anlasamiyorum dedi.Ama bi de dediki beni bu enkaza iten en buyuk sebep sensin dedi.Kesin bitirse ama sarki atarim demez dimi.Engeller gecerdi :-(

25 yaşında lisans mezunu bir eğitimci ' başlıcam söylicem napim ' şeklinde yazıyor . Kitabın fotografını atacagına önce o kitabı oku. Sevgilin senden kurtulduğuna sevinmiş barışma imkanınız yok bence hayatına bak kendini toparla. 15 yaşında bile senin şu davrandığın şekilde davranan yoktur azıcık büyü

Kimse için değişmek zorunda değilsin. Zaten değişmek öyle kolay bir şey değil. İlk başta değiştim zannedersin sonra gerçek benliğin çıkar ortaya. Ben şuna inanıyorum eğer ortada kıskançlık varsa güvensizlik vardır. Onun size güven vermeyen davranışları,sözleri olmuş ki sizde bu hâle gelmişsiniz. Eğer durum böyleyse sizde ondan güvenilir olmasını isteyin. Tek taraflı değil bu işler. Ayrıca burdan yardım almak zor. Çoğu insan tavsiyede bulunmak yerine eleştirmeyi,yermeyi,laf atmayı tercih ediyor. Ya da seni ve ilişkini bilmeden hemen "bu iş bitmiş,ayrıl" gibi tepkiler geliyor. Bu ilişkiyi bilen sensin,iyice düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…