- 28 Ekim 2016
- 36
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi myrabbitmylowe
-
Biz onla cok tartistik ara falan verdik bu huylarim yuzunden.Bende artik kendime hakim olucam ne bilim.Kitap mi okumam lazim olgunlasmam için napmam lazim ?bir insani catlatacak kadar kiskanirsan o insan cok zor durumda kaliyor, kendimden biliyorum.
o kisiyi zorlamamak icin kendini degistirmelisin. degistirmeye calis diyemiyorum,karsindaki kisi senin cabalama evrine dayanacak gucu yoktur belki. dik dur. kiskancligin veya baska sorunlarin icin yine buraya danis. ben resmen bir konu actim kendime geldim
Beni bi sure rahat birak dedi.Kitap falan okucam yazcam whatsap durumuma kitap adlarini.Degismeye basladigimi anlasin.Hem kendime biseyler katarim.Cok zayifladim kilo alicam.O arayana kadar aramim mi onu peki.Ya hiç aramazsa beni.Boyle rahatim derse.ama seviyo beni o ayri.Dediklerini yapicam CanimYa ben biri için kendini değiştirmeyi doğru bulmuyorum çünkü mutlu olamazsın. Seni sen olduğun için seven biriyle mutlu olursun. Sürekli büyü artık diyen biriyle olmaz. Ama illaki ben bu adamı seviyorum değişicem diyorsan:
1- bol bol kitap oku cidden insanı fikir olarak olgunlaştırıyor. (Küçük prens, sefiller, modern çöküş...)
2- kıskançlık anında içinden 20 ye kadar say.
3- bdv yi oku ve insnlar nelerle boğuşuyor diye tecrübe edin.
4- ergenlik hallerinide tatlılık kat küçük bir kız çocuğu gibi şımar adama belki.işe yarar ben kavga sonrası hep öyle yapıyorum :))
Bi rahat bırak adamıBir senelik bir ilişkim vardi.Erkek arkadaşımı çok sıktım,çok bunaldı benden.Hep beni uyardı, günlerce konuşmadı benimle.Ben hep degişcem dedim ama gene aynı oldum.En son gene tartıştık.Bana sen beni çok yordun, bunaldım, özgüvenim yok benim kendime güvenim bile yok artık.Seni çok uyardim ben.Sen benim evlendigimizde yapmandan korktugum şeyleri şimdiden yaptın dedi.Ben çok dil döktüm ona.Degisicem bak bu son falan dedim.O beni çok seviyo ve üzülüyo eminim buna da.Dün dayanamadım yazdım.Bana nolur beni yalnız bak.Bi süre daha konuşmayalım.O suc ve cezayi merak ediyodu.Sen oku bana anlatırsın dedi.Ben sana arada şarkı da atarım dedi.Bi gün seni arıcam dedi.Şuan bunalımda.Ben çocuk gibiyim onun gözünde.Napmaliyim bu cocuga nasil davranim kizlar aramiz duzelsin.Nasil degisicem ben kendime nasil hakim olucam ayrica nolur yardımcı olun :-(
Neden gelmesin daha öncede cok uyardi baristikDeğişsen de geri gelmeyecek belli baştan uyarılarını dikkate alıp değişmeliydin ders olur artık sana :)
Evet kendime hakim olursam o da anlar.cunku ben eskiden iliskimizde cok ustune gittim yaa cok bunalttim onuBi rahat bırak adamı
Arayana kadar arama mesaj atma
Büyü bi an öncede değişmeye başla
Tamam bulabilirsem okuyayim canim dikkate alicam
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/48552883/Tamam bulabilirsem okuyayim canim dikkate alicam
O kadar uyarıya rağmen hala bu durumdaysanız bir gün gelmeyecektir ben de uyarayım seni :)Neden gelmesin daha öncede cok uyardi baristik
Evet ama daha önce ben bu kadar önemsememistim acikcasi.Ve ona degismeye calistigimi gostericem bi sekidleO kadar uyarıya rağmen hala bu durumdaysanız bir gün gelmeyecektir ben de uyarayım seni :)
Tamam okucam tek tek hepsini dikkatede alicam.Cok tesekkur ederim
Kitap oku demiş ya oku işte ilk bölümü bitir özetini yaz atTamam okucam tek tek hepsini dikkatede alicam.Cok tesekkur ederimya beni hic aramazsa.Ben onla konusmadan nasil gostericem bazi şeyleri ona
Yok kuzum yaa bu sefer benim miladim olcak.O da bu huylarim yuzunden bana çok kizgin.Kitabi alinca atim foto diyorum.Sarki atarsa da ne diyebilirim guzel falan derim.Dun atti konustuk.Hemen iyi geceelr dedi bana.Ama olsun yumsadi yaa biraz olsun.Kitap oku demiş ya oku işte ilk bölümü bitir özetini yaz at
Ama başka hiçbirşey sokma araya
Sana şarkı atarım demiş
Güzel de geç en fazla sende ona gönder ama böyle kinayeli birşey atma
Adamı bunaltmaz değiştiğini gösterirsen arar yoksa bu karakter ile evliliğin olmayacağının farkında
Değişmen için son bir fırsat vermiş bence
Seviyorsan iyi değerlendir
Biraz sabret sevginizden eminsen daha bile güzel olur ilişkinizYok kuzum yaa bu sefer benim miladim olcak.O da bu huylarim yuzunden bana çok kizgin.Kitabi alinca atim foto diyorum.Sarki atarsa da ne diyebilirim guzel falan derim.Dun atti konustuk.Hemen iyi geceelr dedi bana.Ama olsun yumsadi yaa biraz olsun.
Benden umidi kesmesinde.Korkuyorum bitcek diyeBiraz sabret sevginizden eminsen daha bile güzel olur ilişkiniz
Şöyle düşünBenden umidi kesmesinde.Korkuyorum bitcek diye
Evet hem kendim için hem de bizim için.Oturup kpss falan calicam.Bi de yasam kocuyla bi kez konustum.Ayda bir iki kez ona gitsem.icimi ona doksem daha iyi olur sanki.Bi de bana o dediki.Bende bisey var ben farkli goruyorum karsimdaki farkli.Bu yuzden kimseyle anlasamiyorum dedi.Ama bi de dediki beni bu enkaza iten en buyuk sebep sensin dedi.Kesin bitirse ama sarki atarim demez dimi.Engeller gecerdi :-(Şöyle düşün
Bu şekilde devam edersen yani paranoyak bir şekilde sürekli bir insanı bunaltır kişisel alan dahi bırakmaz isen zaten bitecek
Kendin için değişiyormuşsun gibi düşün
Ki bence öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?