Canımm o senin kalbinin güzelliği ay çok mutlu ettin beni amin insaAllahKalbini severim senin o kadar güzel bir insansın ki bütün güzellikler seninle bulsun Rabbım en yakın zamanda kolaylıkla versin güzel haberleri sana desteğin burdan beri o kadar çok oldu ki tanımıyorsun bile senin kalbin güzel belli ki güzel haberler yakındıryarin içinde yazacağım iyi veya kötü inşallah iyi haberlerle gelirim bu akşamı atlatayım da Allahını izniyle
Tamam kuzuucummmCanımm o senin kalbinin güzelliği ay çok mutlu ettin beni amin insaAllahkötü mü oldu bak tanımadan birbirimize ne güzel dualar edip destek olduk muhakkak bekliyorum haberini
Canım elbette olabilir 8 gün az bir süre değil ne zaman yumurtlama dönemin?Merhaba benim adetim 8 gün gecikti 3 kere idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı ama regl başlaması gereken günden beri akıntım ve kasık ağrım var arada başım dönüyor ve dün de istifra ettim geç döllenme olabilir yazıyor heryerde ama benim gibi olup geç öğrenen var mı
Flo uygulamasını indirdim şimdi orada da gecikmenin 5. Günü yazıyor mayıs başında yumurtlama dönemi diyor ama ovülasyon testi kullanmadığım için bilmiyorum tam zamanıCanım elbette olabilir 8 gün az bir süre değil ne zaman yumurtlama dönemin?
O zaman test tapmalısın bence mayıs basıysa belli olur testte kan testi daha net sonuç verirFlo uygulamasını indirdim şimdi orada da gecikmenin 5. Günü yazıyor mayıs başında yumurtlama dönemi diyor ama ovülasyon testi kullanmadığım için bilmiyorum tam zamanı
Kan testi için biraz daha geçmesini bekliyorum bakalımO zaman test tapmalısın bence mayıs basıysa belli olur testte kan testi daha net sonuç verir
Kuzum kan sonucunu aldım şimdi yukselmisiz şuan yolunda çok şükürCanımm o senin kalbinin güzelliği ay çok mutlu ettin beni amin insaAllahkötü mü oldu bak tanımadan birbirimize ne güzel dualar edip destek olduk muhakkak bekliyorum haberini
merhaba kaç olmuşKuzum kan sonucunu aldım şimdi yukselmisiz şuan yolunda çok şükür
800lerde şuanmerhaba kaç olmuş
elhamdülillah bol bol ihlas suresi okuyun inşaAllah800lerde şuan
Kese için erken daha bir hafta sonra görürsün anca tabi bazen geç dilenmese oluyor hakkınızda hayırlısı ağrılar oluyor bebek yerleşirken ağrı yapabilir ama şiddetliyse bi doktora görünün derim4 haftalık geleyim kese henüz gözükmesi rahmimde sağ kasik sol kasik gezen ağrım vardi hepsi geçti sağ kasigimda siddetli ağrı var çok kötüyüm üzülüyorum yaşayan var mi
Hamd olsun kuzum okuyayim 1 saat sonuc beklemek 1 ay gubu geldi Rabbım hamd olsun bebek isteyenlere de hep dua ediyorum Allah'm hakkımızda güzel eylesin hayırlı eylesin yüce mevlamelhamdülillah bol bol ihlas suresi okuyun inşaAllah
her anneye lazım diye bir kitap var onu muhakkak okumanızı tavsiye ediyorum içinde çok güzel dualar var bebeğin yerleşmesi vs her türlü şeyHamd olsun kuzum okuyayim 1 saat sonuc beklemek 1 ay gubu geldi Rabbım hamd olsun bebek isteyenlere de hep dua ediyorum Allah'm hakkımızda güzel eylesin hayırlı eylesin yüce mevlam
Tamam bitanem bakacağım çok teşekkür ederimher anneye lazım diye bir kitap var onu muhakkak okumanızı tavsiye ediyorum içinde çok güzel dualar var bebeğin yerleşmesi vs her türlü şey
Arkadaşın dediği gibi yeni başlıyor sun inşallah mide bulantısı yaşarsın tadını çıkarırsın kasık ağrısı soğuktan da ola bilir üşümüş de olabilir sinInsallah sıkıntı çıkmaz da bilsem böyle kötü birsey yok çekerim adet olacağım zamanda böyle ağrım oluyo 2 gün olmasi korkutuyor böyle ayaktayken sanki sağ yumurtalık yerime baski yapıyorum zorlanıyor gibi değişik bi acima beklemek çok zor
Kese 5haftada oluşmaya başlıyor ve varjinaldan kontrolle gozukur benimde ağrıların oluyordu ama kanaman varsa doktora gorunmeliniz4 haftalık geleyim kese henüz gözükmesi rahmimde sağ kasik sol kasik gezen ağrım vardi hepsi geçti sağ kasigimda siddetli ağrı var çok kötüyüm üzülüyorum yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?