Nolur yorum yapin cok kotuyum gebelikle ilgili

Canımm o senin kalbinin güzelliği ay çok mutlu ettin beni amin insaAllah kötü mü oldu bak tanımadan birbirimize ne güzel dualar edip destek olduk muhakkak bekliyorum haberini

Merhaba benim adetim 8 gün gecikti 3 kere idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı ama regl başlaması gereken günden beri akıntım ve kasık ağrım var arada başım dönüyor ve dün de istifra ettim geç döllenme olabilir yazıyor heryerde ama benim gibi olup geç öğrenen var mı

Canım elbette olabilir 8 gün az bir süre değil ne zaman yumurtlama dönemin?

Canım elbette olabilir 8 gün az bir süre değil ne zaman yumurtlama dönemin?
Flo uygulamasını indirdim şimdi orada da gecikmenin 5. Günü yazıyor mayıs başında yumurtlama dönemi diyor ama ovülasyon testi kullanmadığım için bilmiyorum tam zamanı

Flo uygulamasını indirdim şimdi orada da gecikmenin 5. Günü yazıyor mayıs başında yumurtlama dönemi diyor ama ovülasyon testi kullanmadığım için bilmiyorum tam zamanı
O zaman test tapmalısın bence mayıs basıysa belli olur testte kan testi daha net sonuç verir

Canımm o senin kalbinin güzelliği ay çok mutlu ettin beni amin insaAllah kötü mü oldu bak tanımadan birbirimize ne güzel dualar edip destek olduk muhakkak bekliyorum haberini
Kuzum kan sonucunu aldım şimdi yukselmisiz şuan yolunda çok şükür

4 haftalık geleyim kese henüz gözükmesi rahmimde sağ kasik sol kasik gezen ağrım vardi hepsi geçti sağ kasigimda siddetli ağrı var çok kötüyüm üzülüyorum yaşayan var mi
Kese için erken daha bir hafta sonra görürsün anca tabi bazen geç dilenmese oluyor hakkınızda hayırlısı ağrılar oluyor bebek yerleşirken ağrı yapabilir ama şiddetliyse bi doktora görünün derim

elhamdülillah bol bol ihlas suresi okuyun inşaAllah
Hamd olsun kuzum okuyayim 1 saat sonuc beklemek 1 ay gubu geldi Rabbım hamd olsun bebek isteyenlere de hep dua ediyorum Allah'm hakkımızda güzel eylesin hayırlı eylesin yüce mevlam

Hamd olsun kuzum okuyayim 1 saat sonuc beklemek 1 ay gubu geldi Rabbım hamd olsun bebek isteyenlere de hep dua ediyorum Allah'm hakkımızda güzel eylesin hayırlı eylesin yüce mevlam
her anneye lazım diye bir kitap var onu muhakkak okumanızı tavsiye ediyorum içinde çok güzel dualar var bebeğin yerleşmesi vs her türlü şey

Arkadaşın dediği gibi yeni başlıyor sun inşallah mide bulantısı yaşarsın tadını çıkarırsın kasık ağrısı soğuktan da ola bilir üşümüş de olabilir sin

4 haftalık geleyim kese henüz gözükmesi rahmimde sağ kasik sol kasik gezen ağrım vardi hepsi geçti sağ kasigimda siddetli ağrı var çok kötüyüm üzülüyorum yaşayan var mi
Kese 5haftada oluşmaya başlıyor ve varjinaldan kontrolle gozukur benimde ağrıların oluyordu ama kanaman varsa doktora gorunmeliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…