Adamda bariz bir soğuma var.
Heyecan ve aşk düşüşe geçmiş.
Evli bir erkeğin pprno izlemesi demek; "elimin altında aşk yaşayabileceğim biri var ama onu arzulamıyorum" demektir. Ama buna sen sebepsen; yani yanaşmıyorsan adama; bu durum gayet doğal. Ne yapacak ki adam izlemeyip de? Mastürbasyon yapmazsa da rüyalarında rahatlar. İlla ki olacak yani o. Bunu unutma bak. Bir erkek için seks en önemli şeydir. Değilse, o erkek erkek değildir zaten. Sen seksten mahrum bırakırsan yarın öbür gün o adam sadece ..... izlemekle de kalmaz seni aldatır. O zaman onu suçlar durursun fakat hata kimde? Sende. Hepimiz maddi sıkıntılar yaşadık. Sen bizim yaşadıklarımızı bilsen demekki ağlarsın. Ama aşk herşeyden kuvvetli geldi. Birbirimize sarılarak atlattık herşeyi. Siz resmen iki yabancıya dönmüşsünüz.. Hep maddiyata bağlamamak gerek. Yok adam osuruyor, yok gaffur gibi geziniyor diyerek ondan artık etkilenmediğini dile getiriyorsun sen de. Gerçekten sevdiğin bir insandan hiçbir koşulda iğrenemezsin. Demekki sende de ufak ufak sorunlar var. Al karşına eşini konuş. Ama eğer devam ettirmek istiyorsan. Kendine de bir sor.. Bu adamı hala seviyormusun diye.. Seviyorsan ve devam ettirmek istiyorsan konuşmaktan başka çaren yok. Allah yardımcın olsun.
Canım benim öncelikle yardımın için teşekkür ederim
Dediğinde şu konuda haklısın evet bu anlamda sorum bende yani son 5 aydır eşim ne zaman yaklaşsa istemiyorum hep bi bahanem var malasef
zaten ben tahmin ediyodum erotik film izlediğini yani bi şekilde gidericek bu ihtiyacı tabiki çok doğal ben kızmam öyle şeylere
ama işte benim kırıldığım nokta ben evde yokken yapsın bunu ben geçen gün tesadüfen fark ettim ki ben mutfakta harıl harıl bir şeyler hazırlarken benim kocam yan odamda kendini tatmin ediyo
bu beni çok kırdı kendimi sanki yok gibi hissettim ne bileyim işte çok tuhaf oldum incindim ya beni bu kadar takmamasına incindim yani
Dediğin doğru hemde nasıl doğru biz bildiğin iki yabancıyız ama inan çok çabaladım ben hiçbir sıkıntımı yansıtmadım eşime maddi olarak nede manevi olarak
yani iki senedir botum su geçiriyo söylemedim bile kaç kere ayakkabıcaya soktu beni böyle burnu büyük havaları yapıyorum üzülmesin diye
ayyyy bunu beğenmedim ayyyy ben bunu giymem
montum yok mesela son iki kışı kalın bir hırkam var onunla geçirdim mont alalım diyo ayyy ben mont sevmiyorum kocam ya ne o öyle çul gibi
ben böyle şık ince hırkalar seviyorum diyorum
halbükiii yalannn hem nasıl yalan kıçım donuyo afadersin :)
bebek sahibi olmayı o kadar istiyorum ki ama onu üzmemek için ayyy ben gencim bakama çocuk filan diyorum
ama gel bana sor her gece açıp açıp internetten bebek kıyafetleri bakıyorum içim gidiyo anne adaylarını gördükçe
ama bak bugün git sor eşime deki karının botu yırtıkmış aaaa der inanmaz
deki montu yok, beğenmiyoki hiç bişey havalı ya bu beğenmez kolay kolay der
bebek de. derki benim karım çocukları hiç sevmiyo düşünmüyo çocuk
hele manavi olarak yanlızlığımın farkında bile değil evi var işte eşyaları istediği gibi zaten seviyo o evde oturmayı temizlik yapmayı ondan çıkmıyo der
ama bilmezki ben sabahlara kadar ağlıyorum bilmezki neyi nasıl idare ediceğimi şaşırdım nasıl özledim kocamla gülüp eğlenmeyi
nasıl özledim kocamla dans etmeyi
çok acı dimi insan yanında yatan kocasını özler mi ben çok özledim işte
Ama inan ondan soğumak değil bu yada sevgimde bir azlma söz konus bile değil ben sadece yoruldum bu arabayı tek başıma itmekten yoruldum
Nolur bütün samimiyetimle soruyorum çok sa çok de
yanlışsa söyle emi
ben sadece kocam onun için bütün gün özene bözene kurduğum sofrada benimle iki kelime etsin istiyorum
ben kocam benimle şarap içip sohbet etsin istiyorum
ben ona bişey anlattığımda dinlesin yorum yapsın istiyorum
ya çok değil ki sevişeceksek önce ruhuma dokunsun istiyorum
tüm gece biligayar başında oturduktan sonra bana yatakta sırnaşmasın
sadece güdülerimizi tatmin etmeyelim
yada ben onun için hazırlanmışken oda çok değil ya benim için saçına bi jöle sürsün
ne bileyim işte bana kadın olduğumu hissettirsin istiyorum