bence ikisi de değil evdeysen çalışmıyosan sıkıntıdan eminim konuşurken cvp verdiğinde (tartışma esnasın da) kendini rahatçlatmış gibi hissediyordur.sonra da pişman oluyor yazdıklarından bu çıkıyor bence
son zamanlarda biseyler oldu bana !! :26::26:eskide uysal sevecen herkesle aram iyi olan kimseyle kavga etmeyen guler yüzlü birisiydim .... şimdi böylemi herkesle aram bozuk kimseyle anlasamıyorum herkesle bir polemge giriyorum esimin ailesiyle tartıstım.. dayım kiziyla tartıstım alt komsuyu rencide ettim esimin kasiyeriyle tartıltım kadın kııldı bana eıimle sık sık kavga eder olduk sosyal aglarda hep kavga ediyorum hangise konu üzerinebakarsaniz ben haklıyım ama herkesle kavgalı olunca kendimde suc arıyorum ben boyle degildim herkes cok severdi beni simdi herkes küs bana esimde sogudu benden belli etmemege calışıyor ama farkındayım sorun nerde noldu bana dunyaya bakışımmı degisti noldu anlamıyorum piskolojim alt üst oldu etrafimda kimse kalmayacak bu gidisle akıla ihtiyacım var
Konu sahibi adına cevap vermişsin. O Cevabı size yazmadım .
allah allah neymis ki o oyle ilk kes duyuyorum sinirli halim bvar sac dokulmesi yok fakat sac uzanma sorunum var gec uzuyorBu şikayetlerinin yanında halsizlik,yorgunluk,sürekli uyku hali,saç dökülmesi,ciltte kuruluk,üşüme gibi problemlerinde varsa tiroid hormonlarına bir baktır...bu yaz aynı sinirli hali yaşadım meğerse tiroidimde sorun varmış...
hayatimda hickimseye anlatamayacagm bi ailevi sir var esimle ilgili belkide o beni bu duruma saldi:26:bir sorununuz mu var ? Ailevi problem v.s
soylemeye basladim hep goruyordum mesela kasiyerimiz hep isten kaytariyordu yasina basina bakip saygi duyuyordum kadin 40 yasinda ama son uyarimda bayaga bir hirpaladim kadini kustu ne ozur dileyemem ne kusmesini istemiyorumGerçeklerimi söylemeye başladın ((; yoksa gerçekleri görmeyemi ;
soylemeye basladim hep goruyordum mesela kasiyerimiz hep isten kaytariyordu yasina basina bakip saygi duyuyordum kadin 40 yasinda ama son uyarimda bayaga bir hirpaladim kadini kustu ne ozur dileyemem ne kusmesini istemiyorum
son zamanlarda biseyler oldu bana !! :26::26:eskide uysal sevecen herkesle aram iyi olan kimseyle kavga etmeyen guler yüzlü birisiydim .... şimdi böylemi herkesle aram bozuk kimseyle anlasamıyorum herkesle bir polemge giriyorum esimin ailesiyle tartıstım.. dayım kiziyla tartıstım alt komsuyu rencide ettim esimin kasiyeriyle tartıltım kadın kııldı bana eıimle sık sık kavga eder olduk sosyal aglarda hep kavga ediyorum hangise konu üzerinebakarsaniz ben haklıyım ama herkesle kavgalı olunca kendimde suc arıyorum ben boyle degildim herkes cok severdi beni simdi herkes küs bana esimde sogudu benden belli etmemege calışıyor ama farkındayım sorun nerde noldu bana dunyaya bakışımmı degisti noldu anlamıyorum piskolojim alt üst oldu etrafimda kimse kalmayacak bu gidisle akıla ihtiyacım var
hayatimda hickimseye anlatamayacagm bi ailevi sir var esimle ilgili belkide o beni bu duruma saldi:26:
galibaa :26: hakli ola bilirsinİnsan evli olunca artık hayata daha bir gerçekçi bakıyor o yüzden... Olgunlaşıyorsun artık bir çok görmezden yada umursamadığın bir çok şey gözüne batıyor insanın...Psikolojin bozuk değil sadece artık hayat toz pembe değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?