- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bu kismi ona aciklamanin nedeni nedir. Orda kopmus bence.Bir konuşmamız esnasında arkadaşımın beni bir yere davet ettiğini ve orda biriyle tanışmamı istediğini söylemiştim.
Çok saçma arkadaşın ne karışıyor demişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kismi ona aciklamanin nedeni nedir. Orda kopmus bence.Bir konuşmamız esnasında arkadaşımın beni bir yere davet ettiğini ve orda biriyle tanışmamı istediğini söylemiştim.
Çok saçma arkadaşın ne karışıyor demişti.
aklınca böyle ceza veriyor size
biraz tepkisiz kalmaya bakın
yalnız çevremde hangi arkadaş böyle yaptıysa malesef bitti o ilişki
Bu kismi ona aciklamanin nedeni nedir. Orda kopmus bence.
durum çok iyi kime göre neye göre.
Yani açıkcası söyleme nedenim duygularını belli etmesini istememdi.
Ve bunu baska bir erkegin varligindan bahsederek mi yapacaktin. Erkekler savasmak icin ugrasmaz. Ceker giderler.
Tam olarak öyle oldu o zaman.
Yani ben rengini belli etsin diye demiştim![]()
Neyse dersini aldin onundeki maclara bakarsin artik.![]()
Hala canımı sıkan bir konu ama.
Düzelecek bir yönü yok değil mi?
Ayrıcao davete haftasonu gideceğimi de biliyor.
Tanışma için değildi sadece kutlama tarzı.
Açıklama nedenim öyle düşünmüş olabilir mi diye.
Yoksa burda mal varlığı tartışması için açmadım konuyu.
hepimiz severiz kıskasın etsinYani açıkcası söyleme nedenim duygularını belli etmesini istememdi.
hayırlısı..Bende başlamadan bitmesine neden oldum demek ki![]()
" Bir konuşmamız esnasında arkadaşımın beni bir yere davet ettiğini ve orda biriyle tanışmamı istediğini söylemiştim.
Çok saçma arkadaşın ne karışıyor demişti"
Bitirmiş olayı ya, çocuk kendisiyle konuşurken bu kadar saçma bir olayda bitirivermiş. Başka bir sebep kesinlikle göremedim.
Bilmiyorum düzelir mi ama ben olsam asla geri dönmezdim..
#Kesin bilgi yayalim.sil numarasını. ezberinde varsa da unut. unfollow yapma sosyal mecralardan, ararsa açma. mesajlarına geç cvp ver. Sonra düşer üzerine. Düşmezse yazmazsa 2-3 ay sonra kesin yazar. Net bilgi. Törnistancı bunların hepsi.
hepimiz severiz kıskasın etsin
ama birçok insanda çok ters tepiyor malesef
Pastayi bitirdin simdi son dilimi mi sorguluyorsun.Hangi burc oradan gidelim :)
sil numarasını. ezberinde varsa da unut. unfollow yapma sosyal mecralardan, ararsa açma. mesajlarına geç cvp ver. Sonra düşer üzerine. Düşmezse yazmazsa 2-3 ay sonra kesin yazar. Net bilgi. Törnistancı bunların hepsi.