• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluyor şimdi?

" Bir konuşmamız esnasında arkadaşımın beni bir yere davet ettiğini ve orda biriyle tanışmamı istediğini söylemiştim.
Çok saçma arkadaşın ne karışıyor demişti"

Bitirmiş olayı ya, çocuk kendisiyle konuşurken bu kadar saçma bir olayda bitirivermiş. Başka bir sebep kesinlikle göremedim. :KK12:

Bilmiyorum düzelir mi ama ben olsam asla geri dönmezdim..

Açıklama nedenim öyle düşünmüş olabilir mi diye.
Yoksa burda mal varlığı tartışması için açmadım konuyu.

sil numarasını. ezberinde varsa da unut. unfollow yapma sosyal mecralardan, ararsa açma. mesajlarına geç cvp ver. Sonra düşer üzerine. Düşmezse yazmazsa 2-3 ay sonra kesin yazar. Net bilgi. Törnistancı bunların hepsi.

" Bir konuşmamız esnasında arkadaşımın beni bir yere davet ettiğini ve orda biriyle tanışmamı istediğini söylemiştim.
Çok saçma arkadaşın ne karışıyor demişti"

Bitirmiş olayı ya, çocuk kendisiyle konuşurken bu kadar saçma bir olayda bitirivermiş. Başka bir sebep kesinlikle göremedim. :KK12:

Bilmiyorum düzelir mi ama ben olsam asla geri dönmezdim..

Yani bundan sebep bitmiş olabilir.
Bunu söyleme nedenim rengini belli etmesini istememdi.
Gereksiz oldu haklısınız.

Sabahtan aksama kadar konuşmalar nedir ki? Yüzyüze gorusmuyor musunuz? Ve ön günde inanılmaz ilgili adam bir o kadar kısa zamanda yok olur.

sil numarasını. ezberinde varsa da unut. unfollow yapma sosyal mecralardan, ararsa açma. mesajlarına geç cvp ver. Sonra düşer üzerine. Düşmezse yazmazsa 2-3 ay sonra kesin yazar. Net bilgi. Törnistancı bunların hepsi.

Buda ters teperse :KK53:
İşin ilginci sosyal medyada her paylaşımı beğeniyor ama işte.
Açık açık yazsam diyorum oda elimde patlar :KK53:

Back
X