• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noluyor şimdi?

Erkekler böyle canım maalesef biraz uzak dursan senden kıymetlisi yok ama azıcık alaka gösterelim desek hooop arazi. Sana tavsiyem üzerine düşme bir iki hafta onun tavırlarına göre davran. Eğer biri yoksa dönüş yapar mutlaka ama dönmezse bil başka limanlara yelken açmış çoktan

Erkekler böyle canım maalesef biraz uzak dursan senden kıymetlisi yok ama azıcık alaka gösterelim desek hooop arazi. Sana tavsiyem üzerine düşme bir iki hafta onun tavırlarına göre davran. Eğer biri yoksa dönüş yapar mutlaka ama dönmezse bil başka limanlara yelken açmış çoktan

Zaten daha birşey yapamam ki hayırlısı demekten başka yol yok :(

iyi de aranızda bişeyler olacağı belli olan birine, size ilgisini açıkça belli edne birine arkadaşım bana birilerini ayarlıyor derseniz tabi ki sizden uzaklaşır.

bende yay burcuyum. uzun uzun konuştuğum erkek bana öyle bir cümle kursa hayatta geri dönüşüm olmaz. olsa da ömür boyu başına kakarım heralde :) yay burcunun erkekleri daha da bi gururlu oluyolar diye biliyorum. hakkında hayırlısı

bende yay burcuyum. uzun uzun konuştuğum erkek bana öyle bir cümle kursa hayatta geri dönüşüm olmaz. olsa da ömür boyu başına kakarım heralde :) yay burcunun erkekleri daha da bi gururlu oluyolar diye biliyorum. hakkında hayırlısı

Ay işte korktuğum bu.
Muhtemelen oda o konuda sildi beni.

Ay işte korktuğum bu.
Muhtemelen oda o konuda sildi beni.

sizi tek kurtaracak şey samimi olmaktır. yani ben öyle bir durumda karşı tarafın samimiyetini sorgularım. herkes sende ge. cevap yaz falan demiş ama böyle bir durum bende daha da ters teperdi mesela. yani uğraşmak istemem. ama kararlı olup eskisi gibi davranmaya devam edersen düzelebilme ihtimali var. tabi ben bu yorumu yay burcuna göre yapıyorum :) ben tipik bir yayımdırda

sizi tek kurtaracak şey samimi olmaktır. yani ben öyle bir durumda karşı tarafın samimiyetini sorgularım. herkes sende ge. cevap yaz falan demiş ama böyle bir durum bende daha da ters teperdi mesela. yani uğraşmak istemem. ama kararlı olup eskisi gibi davranmaya devam edersen düzelebilme ihtimali var. tabi ben bu yorumu yay burcuna göre yapıyorum :) ben tipik bir yayımdırda

Bende aşırı sabırsızım :)
Taş çatlasa 5 dk geç yazabiliyorum :)
Çok teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için.

Bende aşırı sabırsızım :)
Taş çatlasa 5 dk geç yazabiliyorum :)
Çok teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için.

siz nasılsanız öyle davranmaya devam edin. bu tarz ilişkilerde rol yapmak geri tepebilir. o da anlayıp eskiye dönecektir diye düşünüyorum. ;)

Ya çok tatlısınız.
İnşallah düzelir :)

sizde öyle :) ve bence samimiyetinize inanırsa bi yay sizi dünyanın en mutlu insanı yapmak için uğraşır. tekrar söyliyim taktiği falan boşverin olduğunuz gibi davranın hatta siz arayın geyik yapın hayırdır noluyo falan diye ;)

sizde öyle :) ve bence samimiyetinize inanırsa bi yay sizi dünyanın en mutlu insanı yapmak için uğraşır. tekrar söyliyim taktiği falan boşverin olduğunuz gibi davranın hatta siz arayın geyik yapın hayırdır noluyo falan diye :KK66:

Benden istediği birşey vardı.
Onu hazırlayıp görüşelim derim :)

Bence ilgisini çeken başka birini bulmuş,ama arada sırada size de yazıyor ki sizi kaybetmesin,ama yakın da yazmıyor eskisi gibi beklenti olmasın diye.
Ben olsam konuşmam ,bana da böyle yapan biri vardı,sildim gitti ,konuşmadım da

Bence ilgisini çeken başka birini bulmuş,ama arada sırada size de yazıyor ki sizi kaybetmesin,ama yakın da yazmıyor eskisi gibi beklenti olmasın diye.
Ben olsam konuşmam ,bana da böyle yapan biri vardı,sildim gitti ,konuşmadım da

Kendimi boşuna mı suçluyorum :(

Back
X