• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

N'oluyoruz ? ? ?

daxi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
2.371
9.862
158
Bu konuyu sizinle paylaşmak istedim.

Yazları yazlığa gideriz.Çocuklar orada büyüdü .Sitenin gençleri yıllardır her haftasonu sitenin sahasında

valeyvol maçı yaparlar.Hepside bu maçlardan çok keyif alır.Bazen babalardan katılan olur.Bu kış döndükten

sonra kararlaştırmışlar kendi aralarında saha kiralayalım haftasonu birgün artık burada da maç yapalım diye.

Kızlardan ikisi saha işini üstlenip kiralanan birkaç yere gidip bakmışlar.Bir tanesinde karar kılıp rezervasyon

yaptırmışlar.Maç saati oğlum ve arkadaşları kiralanan sahada toplanmışlar.Bir de saha görevlisi var.

Saha görevlisinin ilk tepkisi ben sadece kızlar maça gelecek sanıyordum olmuş.Kiralamayı yapan arkadaşları

Biz öyle birşey söylemedik zaten sizde sormadınız demişler.Görevli çocukları etrafına toplamış (çocuk dediysem

hepsi üniversite öğrencisi yetişkin) ''Bu okulun (kiralanan saha Bağdat Caddesinde bir okulun kapalı spor

salonu)bir itibarı var.Ben buradayım sizi izleyeceğim.Hareketlerize dikkat edin:KK57: sevinirken çoskulu

sevinmeyin :KK57: Hadi bakalım şimdi yapın maçınızı gidin.''

Nasıl insanlar olduk? Bu çocuklar beraber büyüdü.Hepsi çocukluk arkadaşı (kaldı ki içlerinde sevgili

olanlar olsa ne olur ama yok zaten) Çocukların hepsinin siniri bozulmuş.Biz annelerin daha çok siniri

bozuldu.

Kraldan çok kralcı olan tipler bunlar. Kendi fikirleri neyse zikirleri de o oluyor.
Şikayetçi olun.
Neymiş sadece kızlar gelecek zannetmişmişmişmiş. O zaman "sen de sapık mısın, sadece kızlar gelecek diye mi burada bekledin?" denirse yüzüne kızmayacak.

Lütfen şikayet edin. Ne kadar güzel bir şey spor yapmak.

Yani gençlerin elektrik atmak.için yaptigi etkinlige limon sıkmak olsun. Şimdi sorsan o işguzara ahlak bekciligini savunur, kizlarin namusunu kurtarmistir o aklinca.

Adam resmen sapikkkk !!
Kim bilir içinden neler geçirdi pislik kızları tek bekliyordu.
Sadece sinir olmakla kalmayın artık gidip yetkililere durumu anlatın.
Bir daha çevremde herkese de bu konuyu söylüyorum kesinlikle bu tesise gelmelerini istemiyorum o kisi icin önlem alınmadigi surece deyin.
Ben olsam 5 dk beklemez giderdim.
Susup oturmayin.

Kraldan çok kralcı olan tipler bunlar. Kendi fikirleri neyse zikirleri de o oluyor.
Şikayetçi olun.
Neymiş sadece kızlar gelecek zannetmişmişmişmiş. O zaman "sen de sapık mısın, sadece kızlar gelecek diye mi burada bekledin?" denirse yüzüne kızmayacak.

Lütfen şikayet edin. Ne kadar güzel bir şey spor yapmak.

Kendi zihniyetini gençlere yansıtıyor.Bu çocukları biz böyle yetiştirmedik.Arkadaş arkadaştır.Kız erkek farketmez.
Gidip dövesim var adamı.

Yani gençlerin elektrik atmak.için yaptigi etkinlige limon sıkmak olsun. Şimdi sorsan o işguzara ahlak bekciligini savunur, kizlarin namusunu kurtarmistir o aklinca.

Bu oradaki tüm gençlere hakaret.

Adam resmen sapikkkk !!
Bir daha çevremde herkese de bu konuyu söylüyorum kesinlikle bu tesise gelmelerini istemiyorum o kisi icin önlem alınmadigi surece deyin.
Susup oturmayin.

Çok haklısınız.Gideceğim.

Dengesizlik bu ayıp gerçekten.Bir insanın zikri neyse fikride odur.Hiç unutmuyorum kızım 11 yaşlarında iken sınıfta saçları ile oynamış.Uzun olan saçlarının uç kısımlarını yani ,dalmış ders dinlerken .Öğretmeni kızıma "kızlar saçlarını ellemez karşıda ki erkeğe seni seviyorum demekmiş miş " Saç oynamak anlam ifade edermiş .Kızım anlattığında soluğu okulda alıp öğretmenine iyi bir ders vermiştim.Böyle zihniyet de olan insanlardan tiksiniyorum...

Adam resmen sapikkkk !!
Susup oturmayin.
Aynı şeyleri düşündüm

Ne hayaller kurduysa artık sapık herif!

İşte bunlar hep beyni ile malum yerinin yer değiştirmesi sonucu şeyi ile düşünen yeni bir insan türü oluşumu.

Neden son yıllarda bu sapık zihniyette artış oldu bilmem

Çok şey yazarimda ceza alırım diye tirsiyorum :)

İşte bunlar hep beyni ile malum yerinin yer değiştirmesi sonucu şeyi ile düşünen yeni bir insan türü oluşumu.

Neden son yıllarda bu sapık zihniyette artış oldu bilmem

Çok şey yazarimda ceza alırım diye tirsiyorum :)

Sırtları sıvazlanıyor cesaret buluyorlar

O kızlar için nasıl iğrenç planlar kurduysa artık hevesi kursağında kalmış kursağı kopasıca :sopa:bu bitmediler be şikayet edin barındırmasınlar onu orada

Ahlaklı gençler yetiştirilmesine katkıda bulunmak istemiş. Zavallı zihniyet!!!

Back
X