• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noolur bi bakın,çok arada kaldım

mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???

ben olsam asla göndermem, asla.
çünkü bu evlilik oyuncak değil, zaten o kadında eninde sonunda eşinin ne olduğunu anlar görür birgün bi şekilde, bence bırak kendi görsün kadın.
sonra ah bile alabilirsin bence, her doğru her yerde söylenmez.
biraz sanki arkadaşında seni gaza getiriyo gibi kendi nefretinden, bence gönderme asla.
biz ille herkesi korumak zorunda değiliz bence.

Niye böyle şeylerle uğraşıyorsunuz yazık ya...Bence konuştuğunuz face anında kapatın buket arkadaşınızada artık bu konuyla ilgili kendisine bir şey söylemesini söyleyin...Evet adam sapık olabilir ama sonuçta siz gerçek kişiler değilsiniz bunun hesabını siz Allah karşısında nasıl vereceksiniz? Çok saçmalıyoruz biz kadınlar vallahi artık dur dememiz lazım kendimize....O çocuğun,kadının vebali ne olur ne büyük vebal yaa Allah korusun...Biliyormusunuz ayrıldıktan sonra her iki tarafın başlarına ne gelecek.Belki sizin yüzünüzden kimbilir neler yaşayacak o kadınla çocuk...Ha adam evet aldatmaya dünden razı ama buna sebep siz olmayın ALLAH KORUSUN...

Ayrıca eşiniz bu durumu öğrense ya işte buket için yaptım desen eşin inanacakmı? Eşin böyle bir şey yaptığında ben bilmem hangi arkadaşım için yaptım dese sen asla inanmazsın ve hepimizde iyi sallamış deriz değil mi???
Hepsi bir yana evli birininde sırf arkadaşı yüzünden bunlara kalkışmış olmasıda hiç hoş ve normal değil...

ben olsam böyle bir olaya girmezdim çok istiyosa kendine çakma bi face açıp napçaksa yapabilirdi

benim arkadaşım benim eşimle aramın kötü olması riskini umursamadan böyle bir duruma sokuyorsa beni

bende onu düşünmezdim açıkçası, istiyosa kırılsın silsin beni ,

mrb konu sahibi arkadaşım ben size çok kızdım sizde evlisiniz ne diye ekliyorsunuzda konuşuıyorsunuz kendinizi riske atıyorsunuz ya eşiniz görse veyada senin konuştuğun o adam seni bulup musallat olsa sana o zaman seni arkadaşınmı kurtaracak bşver sil konuşma kimse için hayatını riske atma bu işler tehlikeli bakın internette neler okuyorsunuz görüyoruz.Değmez bence kimse için çok istiyorsa arkadaşınız sahte hesap açsın kendisi konuşsunn siz karışmayınn.hoşçakalınn

hanginiz olsa,çok sevdiği bi arkadaşı için bunu yapardı ayrıca :)) ahlak dersi vermeyelim lütfenn.olay nereye döndü

Ben yapmazdım.Bekar da olsam yapmazdım.
Arkadaşımın,eski eşini takıntı haline getirip kötülük yapmasına yardım etmezdim.
Daha ilk baştan uğraşmamasını,Allah'a havale etmesini söylerdim.

Hiç değilse bundan sonra aradan çıkıp,arkadaşına unutmasını söyleyebilirsin.

Geçen gün başka konuda başka birisi,eşinin bilmeye hakkı var demişti.
Eklerken,konuşurken eşine mi sordunuz ?
Konuştuktan sonra ahlak timsali kesilmek neden ?
Bunun adı tuzak kurmaktır.

bence böyle bir olayın içine girmemelisin baştan face e eklemen bile çok büyük bir hata bana kalırsa.. senin eşin öğrenirse seninde huzurun kaçacak sonuçta değermi? ve adam ne kadar kötü olursa olsun karısı hamile ve erken doğuma bile gider yada doğumdan sonra söylerim demişsiniz kadının sütüde kesilebilir? adamın ahlaksızlığını kadının ödemesi gibi birşey olur bu. bence arkadaşın ne kadar samimi olursa olsun böyle bir olayın içinde artık bulunmak istemediğini söyleyebilirsin. belkide adam evine karısına çok bağlı sadece sanal ortamda bu şekilde davranıyor? tamam bunu bilmeyi bende isterdim ama eşi hamile bunu göz önünde bulundurmak lazım.. karar senin arkadaşım ama bunu senin eşinde öğrenebilir.. belki buket dediğin arkadaşınla zaman gelecek aranız bozulacak ve o bu yaptıklarınızı eşine anlatacak bunun olmamasına %100 ihtimal verebilirmisiniz? bence bu olayın içinde olmak istemediğini belirtmelisin.

ne demek buket kızmasın diye silemiyorum?
arkadaş sen evlisin evli!
önce kendini ve eşini düşünerek hareket edeceğin yere arkadaşının hatrına bakıyorsun.
pes valla!
ayrıca arkadaşın ya da değil,sana ne ki başkasının biten evliliğinden,başlayan evliliğinden,hamileliğinden,mutluluğundan mutsuzluğundan?
bırak kendileri ne hengamenin içine giriyorsa girsin.
adam sana askıntılık ediyor sen buraya konu açıyorsun ne yapayım diye.

edit:bu ve benzeri konuları gördükçe acaba ben mi anormalim diye düşünmeye başladım.
bununda konusu olmaz ki...insaf.

Para işi ile gönül işine karışılmaz hayatta en başta arkadaşının da senin de yaptığın hata. Arkadaşına söyleyeceğin boş ver Allah'a havale et yad inancınız farklı ise bu tarz bir şey işte. Hala ısrar ediyorsa ben yapamam diyecektiniz şimdi eşiniz görse duysa gel de açıkla bakalım arkadaşım için yaptım desen inanmaz üstüne bir de o eklerse ne yapacaksın ? Boş ver sen irtibatı kes bulaşma.

Arkadaşınız ve eşiniz listenizde ekli mi?
soruma cevab gelmemiş :( sorma nedenimi siz cevab vermesenizde açıklayayım listenizde ekli olan herkes başka kişilere gizlesenizde görünür eşinizde o arakadaşınızın eski eşide ... ve arkadaşınız sizi kesinlikle kullanan sinsi biri...bence o arkadaş değil olamaz da

yuuuhhh !!!! konu nasıl bana döndü yaa inanamıyorum :)) ya arkadaşlar bayılıyorum sizin bu ahlak dersi veren yanınıza. ay ben ne ahlaksız kadınmışım,şimdi farkettim bak.kocamı aldatanda oldum iyimi :)) buraya konu açmaya korkuyor insan bu ne ya :)))

yaptığınız şeyin tam olarak adı ne oluyor peki? eşiniz varken başka bir adama sahte yahut gerçek flörtöz sözler söylemenin ve bir iki aya yakın bu sohbetin gelişmesine izin vermenin aldatma dışında bir adı var mı? konunun size dönmesi de vicdanınızın nasıl eşinize karşı bu kadar rahat olduğunu bir nevi anlamamaktan kaynaklanıyor. ben şahsen anlayamıyorum, böyle bir şey yapsam erkek arkadaşım bana seni seviyorum dese ağlarım, dokunsa ağlarım, ilişkim kirlenir çünkü.

kimse size ahlak dersi vermiyor, gerçekleri yüzünüze vuruyor.

anladim sen herkezi kendin gibi saniyorsun
ben cok rahat bir insanim ama sen bayagi bir astin

"hepiniz yaptigimi yapardiniz" diye iddiali konusmussun
bir kere denemekle aylarca yazismak birmi?
bosver karisi dogum yapacak yaziktir diyemedinmi?
yada bir kere yalandan yazisip sonra kestirip atsaydin

ayrica o adam bosanmis baskasiyla evlenmis size ne ondan?
arkadasin bosanmadan intikam alaydi
madem o kadar kotu bir insan neden yuvasini dagitmanin pesinde

hadi cani aciyo diyelim e kadin hamile iki aya kadar doguracak
o adamdan ne farki kaldi?
daha dogrusu ne farkiniz kaldi?

kocan yakalasa demezmi aylarca neden yazistin diye

ayreten o herif bile olsa bir adam pas goremeigi kadina
karisini kotulemez durduk yere
insafsizlar

Son düzenleyen: Moderatör:
konunun daha ilk cümlesini okurken konu sahibinin buket dediği kişi olduğunu hissettim.Allah aşkınıza hiç aklınız alıyor mu buket dediği kişi sahte hesapla bunu zaten yapabilirdi.arkadaşına niye yaptırsın?belli ki düzmece bir konu açılmış sırf görüşleri almak için..siz de sazan gibi cevaplar vermişsiniz.kk kadınları cin gibiydi ayol benim bildiğim.canlarım benim, arkadaş belli ki tepki almaktan korktuğu için arkadaşım diye sallamış ve ortadan kaybolmuş çünkü işler umduğu gibi gitmemiş.çünkü konu yine kendine dönmüş.:121::33:Allah iyiliğini versin emi:)

buket zaten gördü yazışmaların hepsini. gösterdım ona.ama illa gönder diyo.şifremi bilse çoktan girip yollamıştı eminim.ya neler neler yazmış bi görseniz,işte diyoki cinsel anlamda beni mutlu edemiyo,iyi bi kadın ama hiç bişey hissetmiyorum,sırf hamile olduğu için iyi davranıyorum v.s. bende diyorumki,kadın 2 ay sonra doğum yapacakmış.acaba doğumdan sonramı yollasam.çünkü şuanda yollarım erken doğum falan yapar ne biliym vijdan yaparım.bide günaha girermiyim diye korkuyorum.ama ben bi kadın olarak bilmek isterdim.heralde oda bilmek ıster :( oofff

Şahsen ben size şaşırdım,ne arkadas sevgisi varmış sizde?

Ben elin adamıyla cinsel içerikli yazışma yapmayı kaldırmazdım?

Karşı tarafta hamile bir bayan var,

Kocası kötüyse,şerefsizse kadının haberi olur illa ki,,,

Peki bebegin suçu ne?

Bulaşmanız hata,yazışmanız hata,karısına yollanmak şstenen yazışmalar hata,

Hayorlı bir duygudan çıkmamış ki tüm bunlar sonu hayır olsun...

Kin ve intikam,,,size ne faydası olucak,buket dediginize ne faydası,karsı tarafın karısı ve bebegine ne fayda...

Benim kanım dondu???

Bir insan intikam uğruna en yakın arkadaşını, eski kocasıyla flört etsin diye kullanır mı? Üstelik evlisiniz!!!

Tüm bunları geçtim siz böyle bir şeye maşa olmayı nasıl kabul ediyorsunuz?? Midesi bulanır insanın.

Eşiniz yazışmalarınızı görse nasıl tepki verir hiç düşündünüz mü?

Kimseye ahlak bekçiliği yapmak haddime değil madem burada konu açtınız ve bizlere soruyorsunuz, yaptığınız oldukça yanlış.Bence bu saçmalığa bir an önce son vermeli ve o arkadaş dediğiniz insanla görüşmeyi kesmelisiniz.

Back
X