mrb arkadaşlar.benim bi arkadaşım var adı buket.eşinden ayrıldı daha önce.buketin eski eşi beni tanımıyor.adam şuan başka biriyle evli ve karısı hamile.ama buketle boşanırken çok kötü şeyler yaşattı kızcağıza maddi manevi.tabi nefret ediyor ve intikam almak istiyordu yıllardır.çünkü kızın hayatını mahvetti ve gitti 3 ay sonra başka biriyle evlendi hiç bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına.neyse konuya geleyim,buket benden rica etti.dediki faceden eklermisin onu,tanımıyo ya beni,bakalım ne yapacak.bende ekledim.aylardır ekli bende ve adam bildiğin asılıyo bana evli olmama rağmen.buketi kırıp silemiyorumda listemden.yazışmalarını görmeniz lazım,karısı hakkında ağza alınmicak laflar söylüyo.onu sevmiyomuş,beğenmiyomuş,ama boşanamıyomuşta.benimle birlikte olmayı falan teklif etti bana.sırf benimle konuşmak için çakma face açtı kendine.kafayı yicem ya daha neler neler.bildiğin aldatıyo kadıncağızı.eski eşi yani buket hakkında söylediklerini zaten hiç saymıyorum bile :)) adam şerefsizin teki anlicağınız.şimdi size sorum şu; buket tutturdu o yazışmaları karısına göndereceksin diye.bi yandan vijdan yapıyorum,ya bu yüzden karısı ondan boşanırsa diye.yazık hamile bide.bi yandanda düşünüyorum ki arkadaşımda aynı şeyi söylüyo zaten,karısınında bilmeye hakkı var nasıl bir şerefsizle evli olduğunu.çok arada kaldım.göndersem elim gitmiyor,göndermesem arkadaşımla kötü olucam.e o kızda haklı sonuçta çok yaktı zamanında canını.siz olsanız napardınız???
ben olsam asla göndermem, asla.
çünkü bu evlilik oyuncak değil, zaten o kadında eninde sonunda eşinin ne olduğunu anlar görür birgün bi şekilde, bence bırak kendi görsün kadın.
sonra ah bile alabilirsin bence, her doğru her yerde söylenmez.
biraz sanki arkadaşında seni gaza getiriyo gibi kendi nefretinden, bence gönderme asla.
biz ille herkesi korumak zorunda değiliz bence.