Nora 2 yılda 30 kilo aldı ve veriyor ..

beni beğenince anladım zaten takipte kaldığını canım ve çok sevindim inan noram gitmemiş hadi iyi dedim melekelr gibi bizi takip ediyor bir yanlışımız olursa uyarır bizi dedim :34:

sendee bayaa güzel vermişsin canım benim:46::46: aslında bende bu hafta plan 1.6kg idii(dün ölçtüm tartıda öyle çıktı sonuç) ama dünkü yediğim pilav işi bozdu keşke yemeseydim yaa bin pişmanım ama olan oldu artık önümüze bakçaz :ssz::ssz:aman o artılar hiç gelmesin noram bana geçen hafta çok fena oldum öyle görünce tartıyı :53::53::53:

Olmicak bebeğim bak lütfen dikkat et çünkü, cuma günü gördüğün rakam seni bütün hafta etkiliyor ve farkında değiliz ama zaman geçtikçe iyi sonuçlar almazsak gücümüz tükeniyor, ömrümüzden hiçbirşey gitmiyor , canın pilav istediğinde noran aklına gelsin yeme tamam mı, sen haftaya da en az 1 kilo vereceksin:52:

Olmicak bebeğim bak lütfen dikkat et çünkü, cuma günü gördüğün rakam seni bütün hafta etkiliyor ve farkında değiliz ama zaman geçtikçe iyi sonuçlar almazsak gücümüz tükeniyor, ömrümüzden hiçbirşey gitmiyor , canın pilav istediğinde noran aklına gelsin yeme tamam mı, sen haftaya da en az 1 kilo vereceksin:52:

aynen aynen kesin sınav stresi + bol bol şehir dışındaki 2 günlük gezme bana eksi olarak dönecektir çok seviniyorum o yüzden haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum kendimden ,söylediklerini hiç çıkarmayacağım aklımdan canım neyse şimdilik kaçayım ben hazırlık yapacağım daha öptüm dikkat et kendine :16::16::16:

aynen aynen kesin sınav stresi + bol bol şehir dışındaki 2 günlük gezme bana eksi olarak dönecektir çok seviniyorum o yüzden haftaya daha güzel sonuçlar bekliyorum kendimden ,söylediklerini hiç çıkarmayacağım aklımdan canım neyse şimdilik kaçayım ben hazırlık yapacağım daha öptüm dikkat et kendine :16::16::16:

Bende öptüm canım:16: bak yaz geliyo oramızda ki buramızda ki yağlarla rahat rahat gezemeyiz, dikkat et takipteyim ben baak:52:

Günaydın günlüğüm, bu cuma 75lere inicez tamam mı:29::16:

noraaa acilennn motivasyona ihtiyacım var şeker nerelerdesinn beni kendime getirrrr kızzzz anca sen benim hakkımdan gelirsin :ssz::ssz::ssz:

acayip morallerim bozuk :14::14::14::43::43::43:

Günlüğümle de hiç ilgilenemiyorum :50: Zaten en son grişimden beri pek bi kilo verimi olmadı, ama temmuza kadar bir atak yapmayı düşünüyorum :8:

Temmuzda 60ları görmek için haziranda çok sıkıya aldım kendimi, sabahları 1 saat yürüyüş + yarım saat platesle güne başlıyorum :8:

Topiğe hiç gelmiyorsun çok kızıyorum sana :20:

soormaaa canım benim evde yatılı misafirim var bayaa uzun kalacaklar + birde temzilik vardııı o yüzden bu hafta hiç giremedim haklısın ne desen bana :26:

fotolarda da maşşaalh çok yakışmışsınız canım benim ,adetaa havadaaa aşşşkkk kokusu varrrr:69::69::69:Allah mutluluğunuzu daim etsin :34:

Back
X