kuzu ben sezeryan ıle dogum yaptım ve 49 kılo ıle hamıle kalıp 60 ıle dogum yaptım cok oburumdur gece 4 lerde kalkr hamur ısı yapr yerımkı bu yuzdne bana kıms eyatıya gelmez kılo alıcaz dıye1 ayda 49 a gerı dondum
dogumdna sonra gayet ıyıdım su son 5 ayda bırden kılo aldım 49 ılen bı bakdım pantalonalrımın ıcınıe gıremıorum
gobus fıskırıor yaglr fıskıor
amanın deıdm ne oldum ben halbuısı dıyette yapmadım o donem yememe devam etımkı gunde 1 ekmek yemeye baslaıdm ekmeye cok dadanmsıdım
alsıverıse cıkdım bı elımde 44 bı elımde 40 beden pantalon
bakdım 44 e cıkmısım yuh deıdm ıcımden uzulerek
aldım cıkdım pantalonu sonra esım ebru sallının platesını ındırdı
evde her sabah plates yapıordum sonra bı bakdım 55 olmusum ama tabı platesı bırakınca 57 ye gerı cıkdım
sımdık hedef eskı kilo
en fazla 50 olsam yeter bana sana tavsıyem plates yap mesela gece yatmadan yapınca vucut rahatlıor
uyumadan once mutlaka yogurt ye yogurt yagları erıtıyormus bıyerde okumsudum mutlaka yemekden sonra bı kase yogurt yatarken bı kase yogurt ey yogurt deıdm nelere kadırsın
sekersız cay ıcmeye baslaıdm 4 tatlı kasıgı seker atıp ıcerdım cay
sımdık 1 kup sekreı atıorum
kocaman su bardagına tuzu kesdım zaten etı sevmıorum sebzeyı daha cok sevıroum acıkdımmı bakıorum 6 dan sonra hemen elıme salatalık alıorum
yada eksı elma
abur cuburu kesdım dondurmayı kesmedım ama mutlaka ıkı gunde bı dondurma yıyıroum
ınsnaın cnaı ıstıro tatlıdan zak durorum
bol ayran ııorum
![]()
ev çok kalabalık canım platese vaktim olmuyor ama yoğurt - acı biber karışımını yiyorum bende gerçekten etkili oluyo..
Ben hayatımda hiç kilo almamış insandım 60-55 arasında gider gelirdim son 2 yılda çok şey oldu ve ben bi baktım bi akşam tartı 90 küsür gösteriyor
Çok kötü bi deneyim oldu ve ben hayatıma ara verdim, şimdi bile kimseyle doğru dürüst görüşmem mesela
evden işe işten eve bu aralar
Bebişini Allah analı babalı büyütsün canım benim