norlevo dan sonra oldugum adetten ıkı gun gectı olmadım normalll miidir :S
Mesajı yazdığım gün regl oldumkorkamana gerek yok hapın yan etkisi ilk 72 saat içinde kullanırsa yüzde 95 koruma diyor
Merhaba bayanlar, hapı hullanmadan 2 ay önce adet'im düzensiz geliyordu. Biri 1 hafta gecikti ve ondan sonra gelende 1 hafta erken oldum. Sporcuyum fazla spora bağlı olabilir bu değişiklikler ve her hafta il değiştirdiğim için hava değişiminden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. 3 hafta önce sürtünme yoluyla ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım göbeğimin alt kısmına vajinanın başlangıç olan yerinin üstüne boşaldı birazcık bunu fark edince hemen gittim yıkadım ve 12 saat sonra ertesi günü hapı kullandım. hapı kullandıktan 1 hafta sonra adet gördüm ve normal sürdü her zaman ki gibi adetim 2 ay önceki periyodunda oldu ama 1 hafta erken olduğumla düşünürsem 1 hafta gecikmiş oldu. Bu durumda gebelik oluşurmu? Üşüttüğüm için halsizlik var ve haplardan dolayı miğde bulantısı strese girdim çok. Lütfen cvp yazarmısınız gerçekten endişeliyim. teşekkürler
Lütfen cvp verirmisiniz
adet olmuşsun güzelim bence gebelik yoktur üstelik içinede boşalmamış sanmıyorum bir risk yoktur.ama yinede için rahat olacaksa gebelik testi yap idrardan.....
Teşekkürler. Peki bu gibi durumlarda hamile olan hiç oldumu ki. Adet olunması yumurtalıkların döllenmemesi demek olmuyormu. döllenmeyen yumurtanın parçalanarak tekrar oluşup yumurtalığa düşme evresi. KAfam allak bullak oldu iyice strestenmi bilmiyorum halsizlik var. Bide bu ilaç şişkinlik yaparmı. Ayrıca meninin vajinaya gelip gelmediğini bilmiyoruz bile büyük ihtimal gelmedi ama üff..
arkadasim Norlevo yuzde 99 ise yarar.
o yüzde 1ide söyle açikladi bana eczaci ve doktorlar. yanlis zamanda alirsan eger, etkisi azalabilir.
iliskiden ennnnn fazla 72 saat diyolar bi etki beklemek için norlevodan. ama ne kadar erken alirsan o kadar iyi.
yani 48 saati bile beklememek gerekir.
siskinlik de yapaaaaaar, sinirleri allakkkk bullaaaak da edeeeer hic merak etme .
norlevo hapinda o kadar çok hormon mevcutki sanki bir tablet dogum kontrol hapi almis gibi oluyorsun bu yüzden çok siskkinlik yapar. dogum kontrol haplari kendisi kilo aldirir zaten bilirsin.
endiselenme yahu. test yaptirdinmi ? ne zaman beraber oldunuz ve ne zaman aldin norlevoyu . kusura bakma pek okuyamadim yorumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?