arkadaşlar herkese merhaba...
İlacı ilişkiden 6 saat sonra aldım ve kullanalı 5 gün oldu ama bende ne bir kanama oldu ne de mide bulantısı,akıntı gibi bir durum.Bu ilacın etki etmediği anlamına gelir mi? Hamilelikten şüphelenmem gerekir mi?
Canım kesinlikle korkma . Hiç birşey çıkmıcak zaten sürtünmeyle hamile kalman imkansız .Ama sen yinede 1 hafta daha bekle ve git kan testi yaptır . İlişkiden 12 ve 16 gün sonra kan testi yaptırırsan sonuç kesin dogru çıkar . Kendini üzme hiç moralini bozma .. Bu arada kocaelidensin sanırım orada devlettemi özeldemi yapıyorlar bilmiyorum kan testini bunu netten araştırabilirsin . Birde bişey öneririm sana adet söktürücü iğneler oluyormuş git eczaneye adet söktürücü iğne vurabilirmisiniz bana acilen de çok kısa sürede regl oluyormuşsun ... Sıkıntı yapma kendine stres yaptıkça insan kendini hamile gibi hissediyor. Ben bugün ikinci kan testimi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı çok sevinçliyim ! Düşün yani bizim ilişkimiz normal içime boşaldıda oldu ve ben norlevo içtim ertesi günü. Sen hiç korkma tamam mı hadi öptüm senibu arada msn eklemek istersen ekle ozke1@hotmail.com
Ben daha önce hiç bir erkekle yakınlaşmam olmamıştıkeşke hiç olmasaydı diyorum ama çare yok.. geçen gün ilk defa erkek arkadaşım iç çamaşırıma sürtündü ve boşalmadığını söyledi ama ben tuvalete gittiğimde çamaşırımda çok fazla olmayan ıslaklık ve daha önce duymadığım bi koku fark ettim.Adetimin ilk başından itibaren sayarsak 10. günüydü.Ve bu gün olması beni tedirgin etti..12 saat geçmeden norlevo isimli ilacı kullandım.Ama tedirginliğim hâla devam ediyor hamile kalma riskim nedir? ilacı kullandıktan sonra 5.günümdeym ve herhangi bir etkisini görmedim..Prospektüsünde yazıldığı gibi kullandım ve arkasından kusma yaşamadım.Çok endişeliyim :'(..
Ben daha önce hiç bir erkekle yakınlaşmam olmamıştıkeşke hiç olmasaydı diyorum ama çare yok.. geçen gün ilk defa erkek arkadaşım iç çamaşırıma sürtündü ve boşalmadığını söyledi ama ben tuvalete gittiğimde çamaşırımda çok fazla olmayan ıslaklık ve daha önce duymadığım bi koku fark ettim.Adetimin ilk başından itibaren sayarsak 10. günüydü.Ve bu gün olması beni tedirgin etti..12 saat geçmeden norlevo isimli ilacı kullandım.Ama tedirginliğim hâla devam ediyor hamile kalma riskim nedir? ilacı kullandıktan sonra 5.günümdeym ve herhangi bir etkisini görmedim..Prospektüsünde yazıldığı gibi kullandım ve arkasından kusma yaşamadım.Çok endişeliyim :'(..
İlk ve sondu zatenbirdaha böyle bişy yaşamak istemiyorum kaç gündür yaşadığım korku endişe bütün psikolojim alt üst oldu şans konusundada o kadar bahtsızımki %95 lik kısım olmasına rağmen %5lik kısmın beni bulcağı geliyor aklıma :'(
İlk ve sondu zatenbirdaha böyle bişy yaşamak istemiyorum kaç gündür yaşadığım korku endişe bütün psikolojim alt üst oldu şans konusundada o kadar bahtsızımki %95 lik kısım olmasına rağmen %5lik kısmın beni bulcağı geliyor aklıma :'(
hamile kalmak o kadar kolay değil hem de ilacı almışsın hiç merak etme endişelenme boşuna
bilirim tatlım bende evlendıgım zaman hemen hamıle kalcam dıye cok korkmustum. neyse ki olmadı.... :))) stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?