Arkadaşlar lütfen yardım, bir akıl verin.
Ben bu ilacı haziran ayı ortasında kullandım. Tabletlerden birini, ilişkiden sonra kırk dakika içerisinde, diğeri de on iki saat sonra aldım. Birkaç gün sonra da reglim oldu. (Normalde olması gerekenden bir iki gün önce oldu hatta) Ancak normalde 4-5 gün süren reglim 3 gün sürdü ve tam olarak sökmedi, kahverengimsi akıntılar fazlalıktaydı. Temmuz ayındaysa sadece birkaç saatliğine regli oldum. O da pembe, kahverengi akıntı şeklindeydi. Ağustos ayına geldik hatta bitiriyoruz ve ben hala regli olmadım. Hamilelik için herhangi bir belirti yok, buna rağmen farklı zamanlarda tam iki tane test yaptım, ikisi de negatif çıktı. Bu iki buçuk ay içerisinde defalarca şehir değiştirdim ve normalde iklim değişikliğinden ötürü benim reglilerim hep erken olur yaz aylarında. Zaman zaman düzensizlikler olur ama hiç bu kadar geciklemişti. Çok stresliyim, agresifleştirmeye başladı bu durum beni. Dış gebelik, kist gibi bir durum var mıdır? Çok pişman oldum bu hapı aldığıma. Birkaç gün sonra deniz tatiline çıkacağım ve primolut almam gerekiyor. Ancak çok endişeliyim, acaba bir zararı olur mu? Lütfen acil cevap yazın çok telaşlıyım