On altı yaşındayım, 27 Ağustos'ta, üç gün önce, ilk kez erkek arkadaşımla yaklaşık iki dakika süren korunmasız bir birliktelik yaşadım. Dışardayken boşalmasına rağmen içerdeyken akmış olabilecek birkaç damlanın yarattığı malum riski göze alamadığım için birliktelikten 42 saat sonra, dün sabah, prospektürde yazanlara harfiyen uyarak ertesi gün hapı kullandım. İlişkiden on beş dakika sonra, vajinal bölgemi temizlememin ardından pembemsi ve çok çok az miktardaki kan kızlık zarımın yırtılmadığını mı belirtiyor? Bu başlıkta okuduğum yorumlara dayanarak hapın işe yaramamasından, düşük bir ihtimal olmasına rağmen ilk ilişkimin gebeliğe sebebiyet vermesinden endişeleniyorum. Bünyem güçlü ve hapın şimdilik vücudumda oluşturduğu tek yan etki hafif bir karın ağrısı. Beş yıldır regl oluyorum, yaşıtlarıma nazaran fazlasıyla erken gelişmiş biriyim ve yumurtalarım beş yıl kadar bir süredir etkin olduğundan yaşımın gebelik ihtimali düşürdüğünü sanmıyorum. Yarın bir kadın doktoruna gidip bu süreci düzenli olarak kontrol altına almaya çalışacağım. Bu karın ağrısı ertesi gün hapının yan etkisi değil de gebeliğin belirtisi olabilir mi ve hapı kullanmak için çok mu geciktim? Bu konuda bilgisi ve yaşanmışlığı olan arkadaşlardan bilgi almak benim için çok önemli, öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.