Norlevo vs. :(

Keşke bazı şeyleri yaparken düşünseniz sonucunu.
Ve sonucuna katlanamayacaınız şeyleri yapmasanız...
Korunma yöntemi olmadığını bildiğimiz halde geri çekilme ve takvim hesabı yaptık ama şüpheleniyorum. Bende böyle olmasını tabi ki istemezdim.

Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..

Bırak bu arabesk laflari,
ara adamı evden çıkamıyorum midem iyi degil eczaneye uğrayıp şu hapı acil alıp gel de.

Yoksa ay sonunda nur topu gibi bir bebegimiz olma ihtimali var dersen ışın hızıyla ilaçla birlikte kapında bulur kendini.

Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..

Ona ben almaya utanıyorum sen al de. Ya da açık açık söyle yani. Hap almamız lazım de. Utanılacak ne var bunda Allah aşkına? Ne zaman oldu bu şey? 5 günü geçmemesi lazım.

Evli misin
Eşin ya da sevgilin her kimse o alsın bari
Evli değilim. Sevgilime param yok sen al demeye utanıyorum. Şüpheleniyorum diye mesaj attım ama henüz dönmedi. Belki almaya utanıyorum dersem kendisi almayı teklif eder.

Ona ben almaya utanıyorum sen al de. Ya da açık açık söyle yani. Hap almamız lazım de. Utanılacak ne var bunda Allah aşkına? Ne zaman oldu bu şey? 5 günü geçmemesi lazım.
5 gün olmadı henüz galiba almaya utanıyorum diyeceğim. Umarım kendisi almak ister

Evli değilim. Sevgilime param yok sen al demeye utanıyorum. Şüpheleniyorum diye mesaj attım ama henüz dönmedi. Belki almaya utanıyorum dersem kendisi almayı teklif eder.
Dün tanışmamışsınız belli ki
Söyleyebilirsin
Ama hapı bilmiyor olabilir böyle böyle bi hap varmış diye çıtlat bi

Ertesi gün denilince bende cidden 1 günde süre doluyo sanıyordum aydınlaşmış oldum

Üzerinden ne kadar zaman geçti. Anladığım kadarıyla evli değilsin. İlaçİ içmem gerek alıp gelirmisin diyeceksin birlikte olmak kadae zor değil sanırım

50₺ istemeye utandığınız adamla nasıl seviştiniz acaba? Değişik kafalar.
Hiç aramızda para konusu geçmediği için utanıyorum. İlişkimle ilgili yorum istemedim ama teşekkür ederim.

Teşekkür ederim çok pahalıymış alamayacağım galiba

Korunma yöntemi olmadığını bildiğimiz halde geri çekilme ve takvim hesabı yaptık ama şüpheleniyorum. Bende böyle olmasını tabi ki istemezdim.
madem biliyorsunuz korunma yöntemi olmadığını neden ısrarla sevişiyorsunuz?gidin 10 tl verip kondom alın ,bu ne sorumsuzluk..sonra da vazgeçeceğim canım var bilmem ne duygu sömürüsü..ne bu allah aşkına..hiç acımıyorum valla size..ancak eğer gebelik varsa karnınızdakine acırım o kadar..
sevişme hazzını yaşarken ne ala,ama sonucu olunca ölürüm bi canım var ...yok öyle dünya..
50 tl lik ilacı alamayan kadın olarak hamile iseniz bir alternatif planınıza var sanırım?? bir de sevgiliye söylemeyip gurur yapabiliyorsunuz ,hamileyseniz nasıl diyeceksiniz???
evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim ama sizin gibi bilinçsiz ,sorumsuz ,sonrasında kaldıramaycak olanlar rica ediyorum sevişmeyin evlenmeden.!!!!!!!!!!!!

Norlevo uygundu ama kalktı
Bu da demek oluyor ki artik sevişirken dikkat edeceksiniz hamile kalmak istemiyorsanız

Yoksa 50 lira pahalı.

Üzerinden ne kadar zaman geçti. Anladığım kadarıyla evli değilsin. İlaçİ içmem gerek alıp gelirmisin diyeceksin birlikte olmak kadae zor değil sanırım
Evli değilim. Almaya utandığımı söyleyeceğim umarım kendisi alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…