Evli misinArkadaşlar Ella adlı bi ilacın olduğunu söyledi ama alamayacağım galiba çok pahalı
o zaman ya hapı bir şekilde temin edeceksiniz ya da, gerisi size kalmışBilmiyorum bunu sorgulayacak durumda değilim şimdi
Korunma yöntemi olmadığını bildiğimiz halde geri çekilme ve takvim hesabı yaptık ama şüpheleniyorum. Bende böyle olmasını tabi ki istemezdim.Keşke bazı şeyleri yaparken düşünseniz sonucunu.
Ve sonucuna katlanamayacaınız şeyleri yapmasanız...
Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..
Korunma yöntemi olmadığını bildiğimiz halde geri çekilme ve takvim hesabı yaptık ama şüpheleniyorum. Bende böyle olmasını tabi ki istemezdim.
Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..
Evli değilim. Sevgilime param yok sen al demeye utanıyorum. Şüpheleniyorum diye mesaj attım ama henüz dönmedi. Belki almaya utanıyorum dersem kendisi almayı teklif eder.Evli misin
Eşin ya da sevgilin her kimse o alsın bari
Tek 50 TL değil sorun, sağlıklı da düşünemiyorsunuzBilmiyorum kaybedecek bi tek canım var herhalde ondan vazgeçeceğim
5 gün olmadı henüz galiba almaya utanıyorum diyeceğim. Umarım kendisi almak ister
Ona ben almaya utanıyorum sen al de. Ya da açık açık söyle yani. Hap almamız lazım de. Utanılacak ne var bunda Allah aşkına? Ne zaman oldu bu şey? 5 günü geçmemesi lazım.
Dün tanışmamışsınız belli kiEvli değilim. Sevgilime param yok sen al demeye utanıyorum. Şüpheleniyorum diye mesaj attım ama henüz dönmedi. Belki almaya utanıyorum dersem kendisi almayı teklif eder.
50₺ istemeye utandığınız adamla nasıl seviştiniz acaba? Değişik kafalar.Evli değilim. Sevgilime param yok sen al demeye utanıyorum. Şüpheleniyorum diye mesaj attım ama henüz dönmedi. Belki almaya utanıyorum dersem kendisi almayı teklif eder.
Çaresizlikten sağlıklı düşenemiyor olabilir miyim?Tek 50 TL değil sorun, sağlıklı da düşünemiyorsunuz
Lütfen bebek sahibi olmayın
Ertesi gün denilince bende cidden 1 günde süre doluyo sanıyordum
Ona ben almaya utanıyorum sen al de. Ya da açık açık söyle yani. Hap almamız lazım de. Utanılacak ne var bunda Allah aşkına? Ne zaman oldu bu şey? 5 günü geçmemesi lazım.
Hiç aramızda para konusu geçmediği için utanıyorum. İlişkimle ilgili yorum istemedim ama teşekkür ederim.50₺ istemeye utandığınız adamla nasıl seviştiniz acaba? Değişik kafalar.
Teşekkür ederim çok pahalıymış alamayacağım galiba
madem biliyorsunuz korunma yöntemi olmadığını neden ısrarla sevişiyorsunuz?gidin 10 tl verip kondom alın ,bu ne sorumsuzluk..sonra da vazgeçeceğim canım var bilmem ne duygu sömürüsü..ne bu allah aşkına..hiç acımıyorum valla size..ancak eğer gebelik varsa karnınızdakine acırım o kadar..Korunma yöntemi olmadığını bildiğimiz halde geri çekilme ve takvim hesabı yaptık ama şüpheleniyorum. Bende böyle olmasını tabi ki istemezdim.
SanmıyorumÇaresizlikten sağlıklı düşenemiyor olabilir miyim?
Evli değilim. Almaya utandığımı söyleyeceğim umarım kendisi alırÜzerinden ne kadar zaman geçti. Anladığım kadarıyla evli değilsin. İlaçİ içmem gerek alıp gelirmisin diyeceksin birlikte olmak kadae zor değil sanırım
Ertesi gün denilince bende cidden 1 günde süre doluyo sanıyordumaydınlaşmış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?