- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
yok olur bence en azından kondom diye bir nesnenin varlığından haberdar oldunuz..Arkadaşlar yorumların hepsine dönemiyorum ama belirteyim kendisinin almasını isteyeceğim. Eleştiren arkadaşlara da teşekkür ederim ama şuanda eleştirinin bana bi yardımı olmayacağını biliyoruz.
Eleştirilerinize cevap verirdim fakat azarlar gibi yazdığınız için teşekkür edip geçeceğim. Rica ederim daha fazla yorum yapmayın sorduğum sorunun cevabını aldım.Züğürt edebiyatı yapmayın rica ederim
Şu sevişme dediğin olay sokakta olmuyor, ev ya da otel lazım bu da para demek hani
50 TL gayet tabi verebilirsiniz
Eleştirmeyin diyorsun da sana niye seviştin diyen mi oldu ?
Ama niye korunmadın diyen olur, olacak
Akıl var mantık var çünkü
Yazdıklarını oku bi istersen
Beraber olduk
Sorun olmaz sanıyorduk, şimdi oldu
Ama 50 TL veremem, canıma kıyasım var
Seviştik ama 50 TL lik hapı al diyemem
Oldu çocuk olursa da çöpe mi atacaksınız ? Bebeğin doğum masrafı, bezi, maması, giyimi o kadar pahalı ki
Bilmediğimi söylemedim.yok olur bence en azından kondom diye bir nesnenin varlığından haberdar oldunuz..
Paramın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.
Uzun süredir birlikteyiz ve biliyorum korunma yöntemlerini teşekkür ederim.Valla ben detay merak ettim ne kadar zmanandır birliktesiniz.. korunma yöntemi bilmeden birlikte olmak cesaret. Libido yüksek olunca demek akıl baştan gidiyor.
Yani 'sevgiline ilacı sen alır mısın?' gibi bir fikir bulamadığından mı açtın bu konuyu ciddenEleştirilerinize cevap verirdim fakat azarlar gibi yazdığınız için teşekkür edip geçeceğim. Rica ederim daha fazla yorum yapmayın sorduğum sorunun cevabını aldım.
Bilmediğimi söylemedim.
bu durumda bebek istiyorsunuz demek oluyor..hani bilip de uygulamıyorsanız??Uzun süredir birlikteyiz ve biliyorum korunma yöntemlerini teşekkür ederim.
Sen alır mısın demek farklı ama başka bir semtte sen al dediğinde paramın olmadığını söylemekten utandığımı belirttim. Bence sizde eleştirmek için daha fazla zorlamayın...Yani 'sevgiline ilacı sen alır mısın?' gibi bir fikir bulamadığından mı açtın bu konuyu cidden
İyi yaptın bak nasılda müneccim gibi insanlar var ki, şıp diye çözüm ürettiler.Sen sittin sen bulamazdın ?
Git gide daha tuhaf oluyo cevaplar
Bence de yazma hiç
evet çöpe atacak...Züğürt edebiyatı yapmayın rica ederim
Şu sevişme dediğin olay sokakta olmuyor, ev ya da otel lazım bu da para demek hani
50 TL gayet tabi verebilirsiniz
Eleştirmeyin diyorsun da sana niye seviştin diyen mi oldu ?
Ama niye korunmadın diyen olur, olacak
Akıl var mantık var çünkü
Yazdıklarını oku bi istersen
Beraber olduk
Sorun olmaz sanıyorduk, şimdi oldu
Ama 50 TL veremem, canıma kıyasım var
Seviştik ama 50 TL lik hapı al diyemem
Oldu çocuk olursa da çöpe mi atacaksınız ? Bebeğin doğum masrafı, bezi, maması, giyimi o kadar pahalı ki
Ne dediğiniz farkına varın olmadan önlem almaya çalışıyorum. Daha fazla yorum yapmayınız.evet çöpe atacak...
hergün görüyoruz haberlerde 'çöpte bulunan bebek' olaylarını
yediği halt yüzünden bir de allaha karşı gelip canına kıyacakmış hanımefendi
sen kimsinki bu kararı bu kadar kolay verebiliyorsun, onu merak ediyorum
netten baksaydınız o zaman fiyatına neden konu açtınız??? korunma dışında herşeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah,haaaa pardon onu da biliyor ama uygulmaıyordunuz...sorryyy..Konu ilacın fiyatı benim kimseyle olan ilişkimin derinliği benim cahilliğim ve bazı hanımefendilerin ego tatmini değil. Yorumlar için teşekkür ederim. Sorumun cevabını aldım.
evet çöpe atacak...
hergün görüyoruz haberlerde 'çöpte bulunan bebek' olaylarını
yediği halt yüzünden bir de allaha karşı gelip canına kıyacakmış hanımefendi
sen kimsinki bu kararı bu kadar kolay verebiliyorsun, onu merak ediyorum
ilacın fiyatını google 'ertesi gün hapı fiyatı' yazıp da bulabilirdinKonu ilacın fiyatı benim kimseyle olan ilişkimin derinliği benim cahilliğim ve bazı hanımefendilerin ego tatmini değil. Yorumlar için teşekkür ederim. Sorumun cevabını aldım.
Paran yok demeye utanıyorsun da ay neyse.Utanılacak kısım dün gece yaşanmış tatlım bu kısmı değil.Nasıl al diyeceğimi bilmiyorum utanıyorum param yok demeye kendisi almayı teklif edersem kabul edecem ama ben isteyemem..
Kesin bi bilgi bulamadığım için açtım. Evet çok biliyorum sizin gibinetten baksaydınız o zaman fiyatına neden konu açtınız??? korunma dışında herşeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah,haaaa pardon onu da biliyor ama uygulmaıyordunuz...sorryyy..
seninkine olmadan önce önlem almaya çalışmak değil, olduktan sonra önlem almaya çalışmak denirNe dediğiniz farkına varın olmadan önlem almaya çalışıyorum. Daha fazla yorum yapmayınız.
Kesin bir bilgi bulamadığım için açtım ama sağolsunlar pisman ettiler.ilacın fiyatını google 'ertesi gün hapı fiyatı' yazıp da bulabilirdin
buraya konu açmana gerek yoktu
Size daha fazla cevap vermeyeceğim sorumda konuda bu değil.seninki olmadan önce önlem almaya çalışmak değil, olduktan sonra önlem almaya çalışmak denir
evet çok şükür biliyorum...bilip de uygulamamak daha fena çünkü.neyse siz takvime devam edin..Kesin bi bilgi bulamadığım için açtım. Evet çok biliyorum sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?