Norlevo vs. :(

Arkadaşlar yorumların hepsine dönemiyorum ama belirteyim kendisinin almasını isteyeceğim. Eleştiren arkadaşlara da teşekkür ederim ama şuanda eleştirinin bana bi yardımı olmayacağını biliyoruz.
yok olur bence en azından kondom diye bir nesnenin varlığından haberdar oldunuz..

Eleştirilerinize cevap verirdim fakat azarlar gibi yazdığınız için teşekkür edip geçeceğim. Rica ederim daha fazla yorum yapmayın sorduğum sorunun cevabını aldım.

Valla ben detay merak ettim ne kadar zmanandır birliktesiniz.. korunma yöntemi bilmeden birlikte olmak cesaret. Libido yüksek olunca demek akıl baştan gidiyor.
Uzun süredir birlikteyiz ve biliyorum korunma yöntemlerini teşekkür ederim.

Eleştirilerinize cevap verirdim fakat azarlar gibi yazdığınız için teşekkür edip geçeceğim. Rica ederim daha fazla yorum yapmayın sorduğum sorunun cevabını aldım.
Yani 'sevgiline ilacı sen alır mısın?' gibi bir fikir bulamadığından mı açtın bu konuyu cidden
İyi yaptın bak nasılda müneccim gibi insanlar var ki, şıp diye çözüm ürettiler.Sen sittin sen bulamazdın ?
Git gide daha tuhaf oluyo cevaplar
Bence de yazma hiç

Sen alır mısın demek farklı ama başka bir semtte sen al dediğinde paramın olmadığını söylemekten utandığımı belirttim. Bence sizde eleştirmek için daha fazla zorlamayın...

evet çöpe atacak...
hergün görüyoruz haberlerde 'çöpte bulunan bebek' olaylarını
yediği halt yüzünden bir de allaha karşı gelip canına kıyacakmış hanımefendi
sen kimsinki bu kararı bu kadar kolay verebiliyorsun, onu merak ediyorum

Konu ilacın fiyatı benim kimseyle olan ilişkimin derinliği benim cahilliğim ve bazı hanımefendilerin ego tatmini değil. Yorumlar için teşekkür ederim. Sorumun cevabını aldım.

Ne dediğiniz farkına varın olmadan önlem almaya çalışıyorum. Daha fazla yorum yapmayınız.

Konu ilacın fiyatı benim kimseyle olan ilişkimin derinliği benim cahilliğim ve bazı hanımefendilerin ego tatmini değil. Yorumlar için teşekkür ederim. Sorumun cevabını aldım.
netten baksaydınız o zaman fiyatına neden konu açtınız??? korunma dışında herşeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah,haaaa pardon onu da biliyor ama uygulmaıyordunuz...sorryyy..

Hala birde durumun ciddiyetinin farkında değil millete verip veriştiyo
Kiminle nerede ne halt yiyosan ye bana ne ? Ama can bu vebal bu onun günahına girmeyin bari

ilacın fiyatını google 'ertesi gün hapı fiyatı' yazıp da bulabilirdin
buraya konu açmana gerek yoktu

netten baksaydınız o zaman fiyatına neden konu açtınız??? korunma dışında herşeyi çok iyi biliyorsunuz maşallah,haaaa pardon onu da biliyor ama uygulmaıyordunuz...sorryyy..
Kesin bi bilgi bulamadığım için açtım. Evet çok biliyorum sizin gibi

ilacın fiyatını google 'ertesi gün hapı fiyatı' yazıp da bulabilirdin
buraya konu açmana gerek yoktu
Kesin bir bilgi bulamadığım için açtım ama sağolsunlar pisman ettiler.

Kesin bi bilgi bulamadığım için açtım. Evet çok biliyorum sizin gibi
evet çok şükür biliyorum...bilip de uygulamamak daha fena çünkü.neyse siz takvime devam edin..
bilgiyi aldınız,fiyatını yani,sevgiliniz getirir inşallah..zira siz mesaj atıp risk var dediğinizden beri kendisinden ses gelmedi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…