Sorun olmayacağını düşündük ama şimdi şüpheleniyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.Sanmıyorum
Tecavüz değilse bunu 'çaresiz olmadan önce' de kestirebilirdiniz
Paramın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.Hey allahim ya
Su isi yapin tamam da sonuclarina katlanabilecekseniz yapin
50liralik hapi alamayan hamile kalirsa nolacak?
valla kondom almak daha kolaybir de takvim hesabı yapıyorsunuz,nbu kadra uğrşıyorsunuz ama bir kondom alamıyorsunuz aklım almıyor benim yeminle...
Değişen ne oldu ? sorun olmayacağını düşünürken şimdi ne gibi bir sorun çıktı birdenSorun olmayacağını düşündük ama şimdi şüpheleniyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
5 gün nereden çıktı ben anlamadım.
Sonraki 24 saat içinde alınması gerekiyor diye biliyorum ben bunu.
Yoksa adı neden ertesi gün hapı olsun ki :)
Teşekkür ederim.bir de takvim hesabı yapıyorsunuz,nbu kadra uğrşıyorsunuz ama bir kondom alamıyorsunuz aklım almıyor benim yeminle...
Ertesi gün denilince bende cidden 1 günde süre doluyo sanıyordumaydınlaşmış oldum
Ben 3 sene önce oğlum 6 aylıktı içmiştim hatırladığım kadarıyla ilişkiden sonra 72 saat içinde alınması gerek diye biliyorum. Ama ilk saatler alınması daha etkili tabi
Teşekkür ederim bunu söyleyeceğimBuradaki eczanelerden bulamadım, hemen alıp getirir misin deyin... Şu an çıkamıyorum, ama içmem gerek falan deseniz. Paranızın olmadığını da söylemek durumunda kalmazsınız böylece...
Canm sen ara adamı benim şu hapı içmem kazım hamile kalabilirim bu hapı bana getirirmisin de. Deli olma utanıyorum falan ne demek ya. Alacak tabiki ne demek yani. Ara söyle hemen fazla uzatma. Onu içmenin bi süresi car o süre geçince işe yaramıyor bak ona göre. Bu ilacı istemek mi zor yoksa bigün hamile olduğunu öğrenmekmi.Hiç aramızda para konusu geçmediği için utanıyorum. İlişkimle ilgili yorum istemedim ama teşekkür ederim.
Bence engelParamın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.
Paramın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.
parasız yapılan en zevkli şeydir belki de elbette..sorun sevişmeniz değil analmıyorsunuz sanırım,gebelik riskiniz olması..Paramın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.
ne için??????Teşekkür ederim.
Züğürt edebiyatı yapmayın rica ederimParamın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.
Tamam o halde hap yoksa bir ihtimal bebek var. Şansınız açık olsun.Hiç aramızda para konusu geçmediği için utanıyorum. İlişkimle ilgili yorum istemedim ama teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?