Norlevo vs. :(

Sanmıyorum
Tecavüz değilse bunu 'çaresiz olmadan önce' de kestirebilirdiniz
Sorun olmayacağını düşündük ama şimdi şüpheleniyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Hey allahim ya
Su isi yapin tamam da sonuclarina katlanabilecekseniz yapin
50liralik hapi alamayan hamile kalirsa nolacak?
Paramın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.

5 gün nereden çıktı ben anlamadım.
Sonraki 24 saat içinde alınması gerekiyor diye biliyorum ben bunu.
Yoksa adı neden ertesi gün hapı olsun ki :)

Ben 3 sene önce oğlum 6 aylıktı içmiştim hatırladığım kadarıyla ilişkiden sonra 72 saat içinde alınması gerek diye biliyorum. Ama ilk saatler alınması daha etkili tabi

Ertesi gün denilince bende cidden 1 günde süre doluyo sanıyordum aydınlaşmış oldum

Eskisi öyleydi canım. Norvelo denilen hap öyleydi. Arkadaşım kullanıyordu ve sonra 1 ayda 3 kere kullandığı için aklı kıt arkadaşım çok ciddi hastalandı falan. Kaç kere dr gitti. Zaten ilaç zararlı mecbur kalmadıkça kullanılmaması lazımmış.
Şimdi ki 5 günlük yani 5 gün içinde alabiliyor muşsun. Ama ne kadar geç alırsan etkisi azalıyormuş.

Ben 3 sene önce oğlum 6 aylıktı içmiştim hatırladığım kadarıyla ilişkiden sonra 72 saat içinde alınması gerek diye biliyorum. Ama ilk saatler alınması daha etkili tabi

Bilemiyorum şahsen hiç kullanmadım.
Ama internette okumuştum sonraki 24 saat içinde alınmalı diye.
Dediğiniz gibi de olabilir.

Buradaki eczanelerden bulamadım, hemen alıp getirir misin deyin... Şu an çıkamıyorum, ama içmem gerek falan deseniz. Paranızın olmadığını da söylemek durumunda kalmazsınız böylece...
Teşekkür ederim bunu söyleyeceğim

Hiç aramızda para konusu geçmediği için utanıyorum. İlişkimle ilgili yorum istemedim ama teşekkür ederim.
Canm sen ara adamı benim şu hapı içmem kazım hamile kalabilirim bu hapı bana getirirmisin de. Deli olma utanıyorum falan ne demek ya. Alacak tabiki ne demek yani. Ara söyle hemen fazla uzatma. Onu içmenin bi süresi car o süre geçince işe yaramıyor bak ona göre. Bu ilacı istemek mi zor yoksa bigün hamile olduğunu öğrenmekmi.

Paramın olmaması sevişmeme engel mi. Sağlıklı olmaya yöntemlerle korunduğumuzu ama şüphelendiğimi söyledim. Eleştirerek bana bi faydanız olmuyor malesef.
Bence engel
Cunku korunsa da hamile kalan insanlr var
Sonuc bebek olunca malesef parasiz sevisilmiyor hanimefendi, elestirelim ki aklinizi basiniza toplayin

Paranın olmaması sevişmene engel değil ama bir condom alacak parası olmayan erkekle de olmaz be güzelim.

parasız yapılan en zevkli şeydir belki de elbette..sorun sevişmeniz değil analmıyorsunuz sanırım,gebelik riskiniz olması..
parasız ne kürtaj olabilirsiniz ne de evlenip doğurabilirsiniz...

Teşekkür ederim.
ne için??????

Züğürt edebiyatı yapmayın rica ederim
Şu sevişme dediğin olay sokakta olmuyor, ev ya da otel lazım bu da para demek hani
50 TL gayet tabi verebilirsiniz
Eleştirmeyin diyorsun da sana niye seviştin diyen mi oldu ?
Ama niye korunmadın diyen olur, olacak
Akıl var mantık var çünkü
Yazdıklarını oku bi istersen

Beraber olduk
Sorun olmaz sanıyorduk, şimdi oldu
Ama 50 TL veremem, canıma kıyasım var
Seviştik ama 50 TL lik hapı al diyemem
Oldu çocuk olursa da çöpe mi atacaksınız ? Bebeğin doğum masrafı, bezi, maması, giyimi o kadar pahalı ki

Arkadaşlar yorumların hepsine dönemiyorum ama belirteyim kendisinin almasını isteyeceğim. Eleştiren arkadaşlara da teşekkür ederim ama şuanda eleştirinin bana bi yardımı olmayacağını biliyoruz.

Valla ben detay merak ettim ne kadar zmanandır birliktesiniz.. korunma yöntemi bilmeden birlikte olmak cesaret. Libido yüksek olunca demek akıl baştan gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…