- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 73
- 38
Ertesi gün hapı sağlık ocaklarında ücretsiz veriliyor. Aile hekiminize gidin. Son regli tarihini soruyor ve ne şekilde korundun nasıl bir kaza oldu soruyor ve ilacı veriyor. Ben de reçetesiz verilmiyor diye gittim ama recetesuz6de alabilir mişsin eczaneden.
Evli değilmi konu sahibiÖyle bir şey yok artık. kaldırıldı o. reçetesiz bile satılamayacaktı tepki görünce geri çekildi. Ayrıca sağlık ocağında verilsinde kayıtlara mı geçsin ?
Gecen ozel bi hastanede 1.500 istemisler.devlethastanelerinin bazilari yapmiyo.buyuk hast gonderiyo.oda baba lazim.Bak arkadaşım ibir hamile kaldı. Ertesi gün hapı da kullanmış ama saatlerine uymadı sanırım. 2 yıl önce 650 lira kürtaj parası verdi. Şimdi kim bilir ne kadardır. Kim ne yaşarsa yaşasın, kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.
Ama artık herşeyin çaresi var. Gidin korunun ya. Nasıl bir deli cesareti sizde ki. Korunmasız ilişki ne ya. Adam ya hastalıklı ise. O korunsun!
Gecen ozel bi hastanede 1.500 istemisler.devlethastanelerinin bazilari yapmiyo.buyuk hast gonderiyo.oda baba lazim.
Kib butonu var ya onu seç şikayet etBence sizinki başka bi şey ama tartışmak istemiyorum. Artık cevap vermeyeceğim size
Hap hamile olduktan sonra mı Kullaniliyor?hapı kullanmaya karar verdiğine göre, sen hamile olduğuna karar vermişsin demektir
Konunun kapatılması için yöneticilere mesaj gönderdim daha fazla yorum yapmayacağım. Teşekkür ederim size.Kib butonu var ya onu seç şikayet et
Cevap verip polemiğe girme
Soru sormussun gerekli cevaplar dışındakileri şikayet et
ilişkiden sonraki birkaç saat içinde alınması daha iyi bildiğim kadarıyla, ertesi gün alıpta hamile kalanları duymuştum çünküHap hamile olduktan sonra mı Kullaniliyor?
Yok yok sen yine de kib butonunu baş sebebini yaz .Konunun kapatılması için yöneticilere mesaj gönderdim daha fazla yorum yapmayacağım. Teşekkür ederim size.
Hayır hapı almak istediğine göre hamilesin galiba gibi bir mesaj yazmissiniz dailişkiden sonraki birkaç saat içinde alınması daha iyi bildiğim kadarıyla, ertesi gün alıpta hamile kalanları duymuştum çünkü
Kendileriyle uğraşmak vakit kaybetmek istemiyorumYok yok sen yine de kib butonunu baş sebebini yaz .
Neden Susup cekiliyorsun saçma sapan yargilamislar bilmem ne
Neden konunun kapatilmasina sebep oluyorlar şikayet et lütfen =)
bunu ben de biliyorumHayır hapı almak istediğine göre hamilesin galiba gibi bir mesaj yazmissiniz da
Hamileler almıyor hapı
Hamile kalmak istemeyenler alıyor
Hayır hapı almak istediğine göre hamilesin galiba gibi bir mesaj yazmissiniz da
Hamileler almıyor hapı
Hamile kalmak istemeyenler alıyor
Farkındayımbunu ben de biliyorum
orda bir ironi var zaten
ironiyi sizden öğrenecek değilimFarkındayım
O yüzden o üslupla yazdım zaten
İroni olmamış gerçi de neyse .
İnsanlar hata yapabilir
Biz kendi değer yargilarimiza göre mutsuz insanların gününün daha kötü olmasına sebep olamayiz
Soyleyecegimiz bir şey veya vereceğimiz nasihat varsa güzel dille veririz
Çünkü insaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?