Norlevo vs. :(

Hala birde durumun ciddiyetinin farkında değil millete verip veriştiyo
Kiminle nerede ne halt yiyosan ye bana ne ? Ama can bu vebal bu onun günahına girmeyin bari
Kimin günahına giriyorum? Kusura bakmayın oradan hamile olduğuma mı karar verdiniz

Baktım kesin güncel bir bilgi yok. Başka yerde egonuzu tatmin edin lütfen.

Merhaba arkadaşlar norlevo ve benzeri ilaçların güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı? Çok zor durumdayım eczaneye gitmeden öğrenmem gerekiyor. Ya da benzer işlevi olan uygun fiyatlı ilaçlar var mı
Ertesi gün hapı sağlık ocaklarında ücretsiz veriliyor. Aile hekiminize gidin. Son regli tarihini soruyor ve ne şekilde korundun nasıl bir kaza oldu soruyor ve ilacı veriyor. Ben de reçetesiz verilmiyor diye gittim ama recetesuz6de alabilir mişsin eczaneden.

Evli değilim. Sevgilime param yok sen al demeye utanıyorum. Şüpheleniyorum diye mesaj attım ama henüz dönmedi. Belki almaya utanıyorum dersem kendisi almayı teklif eder.

Sevgilinle bir şeyler yaşayacak kadar yakınsın, ama bi param yok şu ilacı al diyemeyecek kadar mesafelisin tuhaf..

Mesajlarımı görecek kadarsınız demek anladım...

Şimdi de millet egolu oldu
Başka işimiz gücümüz ya da başka 'normal' konular yok bi senin ki var ego tatmini için
Sende zaten baş düşmanımızdın ondan yapıyoruz, kasıtlı

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Arkadaşlar yorumların hepsine dönemiyorum ama belirteyim kendisinin almasını isteyeceğim. Eleştiren arkadaşlara da teşekkür ederim ama şuanda eleştirinin bana bi yardımı olmayacağını biliyoruz.
Düzenli kondom alamıyor sanız. Sağlık Ocakları nda sprail de ücretsiz takılıyor

Şimdi de millet egolu oldu
Başka işimiz gücümüz ya da başka 'normal' konular yok bi senin ki var ego tatmini için
Sende zaten baş düşmanımızdın ondan yapıyoruz, kasıtlı
Bence sizinki başka bi şey ama tartışmak istemiyorum. Artık cevap vermeyeceğim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…