- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Kürtaj daha pahalıArkadaşlar Ella adlı bi ilacın olduğunu söyledi ama alamayacağım galiba çok pahalı
Bkz. İlk yorumumhttp://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/8699704011638/
Google amcaya sordum17.95 TL diyor
Ertesi gün hapıymış
Eczaneye gitmeden nasıl alacaksın, sipariş versen ilaç gelene kadar iş işten geçer yani
Kimin günahına giriyorum? Kusura bakmayın oradan hamile olduğuma mı karar verdinizHala birde durumun ciddiyetinin farkında değil millete verip veriştiyo
Kiminle nerede ne halt yiyosan ye bana ne ? Ama can bu vebal bu onun günahına girmeyin bari
Baktım kesin güncel bir bilgi yok. Başka yerde egonuzu tatmin edin lütfen.Bkz. İlk yorumum
Yani netten fiyat bakmayı bilmiyorsun ? Kk da konu açıyorsun
Sevgilin dururken hapı nasıl alacağını bize soruyorsun ?
Sonra da size ne ayol sevişirim diyorsun ?
Kafan güzelmiş, güle güle kullan
Alt yazı mı istiyorsun ?Kimin günahına giriyorum? Kusura bakmayın oradan hamile olduğuma mı karar verdiniz
hapı kullanmaya karar verdiğine göre, sen hamile olduğuna karar vermişsin demektirKimin günahına giriyorum? Kusura bakmayın oradan hamile olduğuma mı karar verdiniz
Doğum da pahalıKürtaj daha pahalı
Ertesi gün hapı sağlık ocaklarında ücretsiz veriliyor. Aile hekiminize gidin. Son regli tarihini soruyor ve ne şekilde korundun nasıl bir kaza oldu soruyor ve ilacı veriyor. Ben de reçetesiz verilmiyor diye gittim ama recetesuz6de alabilir mişsin eczaneden.Merhaba arkadaşlar norlevo ve benzeri ilaçların güncel fiyatı hakkında bilginiz var mı? Çok zor durumdayım eczaneye gitmeden öğrenmem gerekiyor. Ya da benzer işlevi olan uygun fiyatlı ilaçlar var mı
şimdi değilse de yarın bir gün elbet olur bu ""korunmayla" ..yani birinizde sağlık sorunu yoksa elbette..Kimin günahına giriyorum? Kusura bakmayın oradan hamile olduğuma mı karar verdiniz
Evli değilim. Sevgilime param yok sen al demeye utanıyorum. Şüpheleniyorum diye mesaj attım ama henüz dönmedi. Belki almaya utanıyorum dersem kendisi almayı teklif eder.
Mesajlarımı görecek kadarsınız demek anladım...evet çok şükür biliyorum...bilip de uygulamamak daha fena çünkü.neyse siz takvime devam edin..
bilgiyi aldınız,fiyatını yani,sevgiliniz getirir inşallah..zira siz mesaj atıp risk var dediğinizden beri kendisinden ses gelmedi sanırım.
yok siz ne yazarsanız onu biliyoruz.Mesajlarımı görecek kadarsınız demek anladım...
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Ertesi gün hapı sağlık ocaklarında ücretsiz veriliyor. Aile hekiminize gidin. Son regli tarihini soruyor ve ne şekilde korundun nasıl bir kaza oldu soruyor ve ilacı veriyor. Ben de reçetesiz verilmiyor diye gittim ama recetesuz6de alabilir mişsin eczaneden.
Cevap alıp almadığımı yazmadım.yok siz ne yazarsanız onu biliyoruz.
Düzenli kondom alamıyor sanız. Sağlık Ocakları nda sprail de ücretsiz takılıyorArkadaşlar yorumların hepsine dönemiyorum ama belirteyim kendisinin almasını isteyeceğim. Eleştiren arkadaşlara da teşekkür ederim ama şuanda eleştirinin bana bi yardımı olmayacağını biliyoruz.
Bence sizinki başka bi şey ama tartışmak istemiyorum. Artık cevap vermeyeceğim sizeŞimdi de millet egolu oldu
Başka işimiz gücümüz ya da başka 'normal' konular yok bi senin ki var ego tatmini için
Sende zaten baş düşmanımızdın ondan yapıyoruz, kasıtlı
Parça parça yazdım ya kusura bakma ama sağlık Ocakları ücretsiz kondom da dağıtıyorTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Teşekkür ederim tekrar.Parça parça yazdım ya kusura bakma ama sağlık Ocakları ücretsiz kondom da dağıtıyor
Nasıl bişey mesela ? Yaz çekinmeBence sizinki başka bi şey ama tartışmak istemiyorum. Artık cevap vermeyeceğim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?