Normal bi hareket mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuhaf olan sizsiniz

Eşinizin annesini öpmesinin tam olarak nesine bozuldunuz ?

Biyolojik yaşınız gerçekten 30 mu ?

Offf ama abartmayın artık lütfen ya. Ağaç kovuğundan mı çıktı bu adam?? Tabi ki annesini öpecek sevecek.

Kaç yaşına geldim hala babamın başını okşayıp , babacım diyip şapur şupur öperim mesela. Annemi de keza. Bir de icazet mi alacaktı sizden eşiniz?

Valla bakın normalde sert yorum pek yazmam ama böyle pempik gelinlerden gına geldi bana.

Kusura bakmayın sert çıktım ama dayanamadım yani.

** evet isminizi doğru hatırlıyormuşum. Bir önceki konunuzda da alınganlık etmiştiniz. Bence haddinden fazla duygusalsınız ve çok alınıyorsunuz. Törpülemeye çalışın biraz. Çünkü hem size zarar verir hem de ilerleyen zamanlarda etrafınızdaki insanları bezdirirsiniz. Yapmayın.

Bozulmadım hayır , beni öyle en son ne zaman öptü bilmiyorum

Ayrıca normal sarılarak öpme vs değil Kadın yatıyordu yorganını çekti öptü iyice falan, ben o şekilde ilgi görmüyorum açıkçası

"Normal sarılarak öpme vs değil" diyerek evlatla anne arasındaki normal bir durumu çirkinleştirmeyin isterseniz.

Ensest imasında bulunuyorsanız da , o zaman bu insanla yollarınızı ayırın.

Hayır hayır o anlamda demedim , yani bebek sever gibi sevdi anlamında demek istedim

Ağzınızdan çıkan kelimeler nereye gidiyor dikkat ederek yazın ve konuşun lütfen.

Aynı cümleleri toplum içinde söylerseniz ne anlaşılacağını sanıyorsunuz ?

Ayrıca normal sarılarak öpme vs değil Kadın yatıyordu yorganını çekti öptü iyice falan, ben o şekilde ilgi görmüyorum açıkçası

Eşinizin size göstermedigi sevgiyi izlerken kiskanmaniz, bozulmaniz çok normal. Sevilmiyorsunuz bence, öpmenin bile çok görüldügü evlilik olmasa da olur.

KONUMU KAPATABİLİR MİSİNİZ Mune

Offf kadina konuyu kapattiracak ne vardi ya? Ensest filan.
Kendisine gosterilmeyen ilgiyi karşidan izlerken tabi ki bozulur bu gayet insani bir şey.
Annesini öpmesin demiyor kadin, "ben boyle ilgi gormedim" diyor. Eşi kendisine ilgi gösterse ve konu sahibi yine de kvyi kiskansa o zaman yorumlar mantikli olurdu bir tık.
Ama bu konuda mevzu kv oğul ilişkisi değil aslinda. Konu sahibi sevilmeyişine uzuluyor muhtemelen.

"Normal sarılarak öpme vs değil" diyerek evlatla anne arasındaki normal bir durumu çirkinleştirmeyin isterseniz.

Ama sizde abarttiniz yani
Konu sahibi belki evde hic ilgi gormuyor
Ailesine gidince de boyle ilgili olunca neden ben goremiyorum diye dusunmus olamaz mi neden hep iliskiye cekiyorsunuz

Benim eşimde sık sık sevgisini gösteren birisi değil aileden dolayı öyle alışmış beceremez çok çabalar ama yapamaz. Annesine sıkı sıkı sarılır kurban olurum der öper koklar bu gayet normal benceha eğer bunu annesine sürekli yapıp size evliliğin başından beri hiç yapmadıysa o zaman kıskanmakta haklı olursunuz

Ama sizde abarttiniz yani
Konu sahibi belki evde hic ilgi gormuyor
Ailesine gidince de boyle ilgili olunca neden ben goremiyorum diye dusunmus olamaz mi neden hep iliskiye cekiyorsunuz

Eşinizin annesini öpmesinin tam olarak nesine bozuldunuz ?

Biyolojik yaşınız gerçekten 30 mu ?

Konuyu yanlış anlamamak adına sorduğum sorunun yanıtları :
Bozulmadım hayır , beni öyle en son ne zaman öptü bilmiyorum

Eşten , sevgiliden ilgi beklediğini anlatmanın bu mesajlar dışında milyonlarca yolu var.

Zihin okuyamadığım için ihtimali öngörerek yanıtladım.

Konu sahibi böyle bir imada bulunmadığını söyleyince de , kullandığı cümlelerin yanlış anlaşılabileceğini de yazdım.

Ağzınızdan çıkan kelimeler nereye gidiyor dikkat ederek yazın ve konuşun lütfen.

Aynı cümleleri toplum içinde söylerseniz ne anlaşılacağını sanıyorsunuz ?

Muhtemelen size ilgi göstermediği için bozulmussunuz. Eşiniz size hep mi az ilgi gösterirdi, bu durumu hiç onla konuştunuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…