- 3 Nisan 2022
- 252
- 61
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Tuhaf olan sizsinizKızlar selam
Kvlerdeyiz yatıcaz artık kvde salona yatmak zorunda kaldı, ev kalabalık olduğu için. Eşimde annesini öptü. Bende bozuldum normalde benide öyle öper ama sık sık öyle sevgisini göstermez. Bozuldum bende. Tuhaf geldi sizce normal mi ? :)
Kızlar selam
Kvlerdeyiz yatıcaz artık kvde salona yatmak zorunda kaldı, ev kalabalık olduğu için. Eşimde annesini öptü. Bende bozuldum normalde benide öyle öper ama sık sık öyle sevgisini göstermez. Bozuldum bende. Tuhaf geldi sizce normal mi ? :)
Seviyorum da eşim ailesine düşkünlüğü kadar bana düşkün değil, onları dinlerken bile başka bakıyorkvdeyi sevmiyormusunuz
Offf ama abartmayın artık lütfen ya. Ağaç kovuğundan mı çıktı bu adam?? Tabi ki annesini öpecek sevecek.Kızlar selam
Bozulmadım hayır , beni öyle en son ne zaman öptü bilmiyorum
Ayrıca normal sarılarak öpme vs değil Kadın yatıyordu yorganını çekti öptü iyice falan, ben o şekilde ilgi görmüyorum açıkçası
Hayır hayır o anlamda demedim , yani bebek sever gibi sevdi anlamında demek istedim"Normal sarılarak öpme vs değil" diyerek evlatla anne arasındaki normal bir durumu çirkinleştirmeyin isterseniz.
Ensest imasında bulunuyorsanız da , o zaman bu insanla yollarınızı ayırın.
Hayır hayır o anlamda demedim , yani bebek sever gibi sevdi anlamında demek istedim
Ayrıca normal sarılarak öpme vs değil Kadın yatıyordu yorganını çekti öptü iyice falan, ben o şekilde ilgi görmüyorum açıkçası
KONUMU KAPATABİLİR MİSİNİZMune
Ama sizde abarttiniz yani"Normal sarılarak öpme vs değil" diyerek evlatla anne arasındaki normal bir durumu çirkinleştirmeyin isterseniz.
Benim eşimde sık sık sevgisini gösteren birisi değil aileden dolayı öyle alışmış beceremez çok çabalar ama yapamaz. Annesine sıkı sıkı sarılır kurban olurum der öper koklar bu gayet normal benceKızlar selam
Ama sizde abarttiniz yani
Konu sahibi belki evde hic ilgi gormuyor
Ailesine gidince de boyle ilgili olunca neden ben goremiyorum diye dusunmus olamaz mi neden hep iliskiye cekiyorsunuz
Eşinizin annesini öpmesinin tam olarak nesine bozuldunuz ?
Biyolojik yaşınız gerçekten 30 mu ?
Bozulmadım hayır , beni öyle en son ne zaman öptü bilmiyorum
"Normal sarılarak öpme vs değil" diyerek evlatla anne arasındaki normal bir durumu çirkinleştirmeyin isterseniz.
Ağzınızdan çıkan kelimeler nereye gidiyor dikkat ederek yazın ve konuşun lütfen.
Aynı cümleleri toplum içinde söylerseniz ne anlaşılacağını sanıyorsunuz ?
Muhtemelen size ilgi göstermediği için bozulmussunuz. Eşiniz size hep mi az ilgi gösterirdi, bu durumu hiç onla konuştunuz mu?Kızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?