Normal Bir Ailem Yok! Peki Sonra ?

SounD

akrebin evi!
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
322
3
118
İstanbul
Renkli renkli değişik yazacağım dertlerimi az çok tanımış olacaksınız akıl verin yorum yapın renkleri görünce güzel şeyler yazıcam sanmayın!

89 Doğumluyum ben Mekadonyalı anne Karslı bir babanın çocuğuyum. Normal bir ailem yok! Esmerim uzun boyluyum normal kiloda doğan abur cuburla şişmanlaşan bir şahsiyetim. Herzaman kilolu ve yanlızdım ben. Ağlayarak büyüdüm hiç kolay olmadı 23 yaşında olmak!

Hep kavgalarla büyüdüm ben ! Ailemi tanıtayım;

Annem iyi niyetli akıllı girişken kendine güvenen TEHLİKELİ ve sabırlı bir kadındır.
Babam korkak cüsseli uzun boylu cesaretsiz ailesine şiddetli dışarda kedi ZAYIF ve sıkıcı bir adamdır.

Abim var birtanede büyüdükçe anlaşıyoruz küçükken ağzıma az sı....dı (: sinirli bir tip ama seviyorum onu kardeşiz işte napcazki :) Beni kıskanır ama üstüme gelip boğmaz saygı duyar didiklemez. ama babasından örnek aldığı o aptal yönler annemide benide zıvanadan cıkartıyor.

Annem zorluklarla dolu bir serüvene sahip ama yıkılmamış o sevgiyi paramız olmasada olsada verir. Babam asla kavga edecek birşey bulur heranı bize zıkkım eder kırıcıdır alay eder ve başkalarının yanında çekinmeden rencide eder. Annemi beni Abimi.. Onu sevmiyorum hiçbirzaman sevmedim. (ama o senin baban dediğinizi duyar gibiyim ama durun bitmedi ki)

Babam 9 kardeş biri ölmüş 8 hiçbiri biribirini sevmiyor kardeşlerin arasında en salak olanı babam hepsi bir yol bulur ve parasız kalmaz ama bizimki yıllardır 1 TL nin hesabını yapar canımızı yakar küfürler eder. Öyle küfürler ederki duysanız oha dersiniz.. Annemi aldatmaları , kardeşlerini bizden üstün tutmaları ,aşağılamaları bizi abimi ve beni hiçbirzaman beğenmemesi.. kendinden başka akıllı birinin olmadığını kabul etmesi. herkes aptal o akıllı yani ve TV deki herkes yoldan geçen herkadın o..... onun için.

Eziyet eder nasıl mı? Şunu getir - Tamam Git mavisini getir - Tamam - gerizekalımısın büyüğünü getir vs vs... İşkenceler bitmez ! Çoraplarımı çıkartın giydirin bilmemne amelyatlar geçirdi yinede annem yaranamadı ona neler ediyor nasıl kırıcı bilseniz sinirden ağlıyorum artık bir babanın bunu yapması öyle iğrençki.

Annemi defalarca aldattı! Cebinde parası varsa gider kafasına göre harcar anneme asla bir hediye bir çöp almışlığı yok! Zorla emekli oldu annemin sayesinde. Asla annemin zevkini ve ne istediğini düşünmez.

Kadın hasta beli ağrıyor çok zorla ilişkiye girmiş iyice zedelenmiş kemiği bel kemiği ! Abuk sabuk şeylerden surat yapar işkenceler eder.
Çok mükemmel kapı dinler.
Düşünüyorum güzel bir anımız vardır diyorum zorluyorum 1 tane bile yok!
Aile dostumuz yok!
...........
Herkesi küçük görür. Anneme bize asla sevgi göstermez nefret edelim diye herşeyi yapıyor yani. Ama sorsak yedim içirdim nankörler der bir tane bluz alsa 3 hafta surat yapar bana ki 4 senede 1 kez almıştır. Tatile gitmedim ben mesela yüzme neyin bilmiyorum.
Badana yaparken minik bir boya kutusu yere düştü diye sırtıma bir vurdu o gün hep aklımda.. bide Annemi beğenmez kurban olsun ona.

Niyemi onu çekiyoruz annem emekli değil! Bende yeni menzunum iş arıyorum hadi buldum 1.000 alcam ilk girişte napcam bilmiyorum. Gelirimi yükseltmem şart zengin koca bulsammı napsam bilmiyorum hergün bu naleti çekiyoruz. Ölüp gitse gram üzülmem yeminle öyle mutlu olurumki rahatlarım ferahlarım.

Ben babalık görmedim hiç ondan. Hiç yaşıtım birine aşık olmadım mesela babasızlıktan gibime geliyor.. Şuan diyetteyim 12 kg verdim dahada vericem. hayatımı nasıl kurmalıyım ne yapmalıyım bazen koca bir kara delikmiş gibime geliyor.​

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok çok üzüldüm, diyecek hiç bir şey bulamıyorum, ne kadar sıkıldığın, bunaldığın, düştüğün kargaşa cümlelerinden o kadar belli ki, kopuk kopuk anlatmışsın, neyi anlatacağını şaşırmışsın...yaşın çok genç(aynı yaşlardayız), dayanamıyorsun, bi çözüm arıyorsun anlıyorum...

Şimdi burda ilk olarak annenin ne istediği önemli, gerçekten annen ayrılmak istiyorsa bu adamdan o zaman çözüm yoluna gidilebilir, nasıl mı; abin, annen, sen bir araya gelip konuşun, neler yapabilirsiniz düşünün, ölçün tartın...annen ayrılır ve üçünüz de çalışırsanız geçinebilirsiniz ki sadece sen ve abin bile çalışsa yine geçinilir.ama iyi ama kötü yürür yani...

haa eğer annen istemiyorsa boşanmayı yapabileceğin hiç bir şey yok..sen de abin de yuvadan uçup gideceksiniz nasıl olsa kurtulacaksınız, bunun için de biraz sabretmen lazım..kendini oyala,işine gücüne bak, işinde yükselmeye bak...

amaaaaa ASLA VE ASLA BABA EVİNDEN KAÇMAK İÇİN ÇÖZÜMÜ KOCA BULMAKTA ARAMA! Bu yapacağın en büyük hata olur...çevremizde bunun gibi yüzlerce örnek, baba evinden zulümden kaçar, koca evinde daha beteriyle karşılaşır... YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULMA...

LÜTFEN BİRAZ DAHA SABRET, AYAKLARININ ÜZERİNDE DUR, İŞİNDE YÜKSEL VE ZENGİN KOCAYI UNUT, MUTLU BİR EVLİLİK YAP...ozaman koca eline bakmadan anneni de prensesler gibi yaşatabilirin...

Bunlar naçizane benim fikirlerimdi, Allah yardımcınız olsun..

1 TL'nin-1 bluzun hesabını yapan bir evden, işten 1000 TL maaş almanız neden yeterli değil onu anlamadım ?
Bence 23 yaşındasınız eğer deneyimsiz şekilde bu miktarda bir maaş bulursanız dört elle sarılın derim.
Bir yıl kadar çalışır,birikim yaparsınız gerekirse ayrı eve çıkarsınız.

canım çok çok üzüldüm, diyecek hiç bir şey bulamıyorum, ne kadar sıkıldığın, bunaldığın, düştüğün kargaşa cümlelerinden o kadar belli ki, kopuk kopuk anlatmışsın, neyi anlatacağını şaşırmışsın...yaşın çok genç(aynı yaşlardayız), dayanamıyorsun, bi çözüm arıyorsun anlıyorum...

Şimdi burda ilk olarak annenin ne istediği önemli, gerçekten annen ayrılmak istiyorsa bu adamdan o zaman çözüm yoluna gidilebilir, nasıl mı; abin, annen, sen bir araya gelip konuşun, neler yapabilirsiniz düşünün, ölçün tartın...annen ayrılır ve üçünüz de çalışırsanız geçinebilirsiniz ki sadece sen ve abin bile çalışsa yine geçinilir.ama iyi ama kötü yürür yani...

haa eğer annen istemiyorsa boşanmayı yapabileceğin hiç bir şey yok..sen de abin de yuvadan uçup gideceksiniz nasıl olsa kurtulacaksınız, bunun için de biraz sabretmen lazım..kendini oyala,işine gücüne bak, işinde yükselmeye bak...

amaaaaa ASLA VE ASLA BABA EVİNDEN KAÇMAK İÇİN ÇÖZÜMÜ KOCA BULMAKTA ARAMA! Bu yapacağın en büyük hata olur...çevremizde bunun gibi yüzlerce örnek, baba evinden zulümden kaçar, koca evinde daha beteriyle karşılaşır... YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULMA...

LÜTFEN BİRAZ DAHA SABRET, AYAKLARININ ÜZERİNDE DUR, İŞİNDE YÜKSEL VE ZENGİN KOCAYI UNUT, MUTLU BİR EVLİLİK YAP...ozaman koca eline bakmadan anneni de prensesler gibi yaşatabilirin...

Bunlar naçizane benim fikirlerimdi, Allah yardımcınız olsun..

Koca bulmayı düşünmüyorum TEK olmak annemle veya veya annemabim ben 3ümüz beni anladığını hiseettim çok teşekkürler istemiyorum koca koluna sepet olmak, ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.

1 TL'nin-1 bluzun hesabını yapan bir evden, işten 1000 TL maaş almanız neden yeterli değil onu anlamadım ?
Bence 23 yaşındasınız eğer deneyimsiz şekilde bu miktarda bir maaş bulursanız dört elle sarılın derim.
Bir yıl kadar çalışır,birikim yaparsınız gerekirse ayrı eve çıkarsınız.

Evi geçindirmek değil olay... Nankörlük ben babamdan uzaklaşmak istiyorum ve 1000 TL ile ayrı eve çıkmak çok zor eğer babamın evinde kalmaya devam edersem 500 TL mi alıcak babam üstüne üstlük nankörlük devam edicek ve afedersiniz ağzıma edip zulüm etmeyi hiç bizaman bırakmayacak! Böyle sevgisiz huzursuz bir ortamda napıcam ki ben?

Son düzenleme:
sakın körü körüne bir evlilik yapmayın abiniz de siz de girin bir işe az çok geçinir gidersiniz millet asgari ücretle ev geçindiriyor çok lüks bir yaşantınız olmaz ama en azından kafanız rahat olur nafaka istersiniz vermezse atıverirler içeri aklı başına gelir bir an önce annenizi de alın abinizle bir ev tutun size şiddet uyguluyor mu? eğer öyle bir şey varsa gidip darp raporu alın anında boşar mahkeme. zor bir süreç ama sakın evliliği kurtuluş olarak görmeyin belki bu günlerinizi bile ararsınız körü körüne hatalar yapmayın umarım en kısa zamanda aşarsınız bütün bunları.

Yaşadığın hayat zor ama yazı şekliniz ,uslubunuz falan hiç hoş değil,
Ne olursa olsun , bir insan Babasına '' salak '' dememelidir..

Yanlış bir insandır,gaddardır ama babanızdır..
Atsan atamazsın,satsan satamazsın derler ya o hesap ..
Siz evlat olarak kusur etmeyin , o babalık yapmasada siz evlatlık yapın ki hersey bu dunyalık değil..
Baba bilmez hatrı ama Yaratan bilir ..
Allah yardımcınız olsun.

Back
X