canım çok çok üzüldüm, diyecek hiç bir şey bulamıyorum, ne kadar sıkıldığın, bunaldığın, düştüğün kargaşa cümlelerinden o kadar belli ki, kopuk kopuk anlatmışsın, neyi anlatacağını şaşırmışsın...yaşın çok genç(aynı yaşlardayız), dayanamıyorsun, bi çözüm arıyorsun anlıyorum...
Şimdi burda ilk olarak annenin ne istediği önemli, gerçekten annen ayrılmak istiyorsa bu adamdan o zaman çözüm yoluna gidilebilir, nasıl mı; abin, annen, sen bir araya gelip konuşun, neler yapabilirsiniz düşünün, ölçün tartın...annen ayrılır ve üçünüz de çalışırsanız geçinebilirsiniz ki sadece sen ve abin bile çalışsa yine geçinilir.ama iyi ama kötü yürür yani...
haa eğer annen istemiyorsa boşanmayı yapabileceğin hiç bir şey yok..sen de abin de yuvadan uçup gideceksiniz nasıl olsa kurtulacaksınız, bunun için de biraz sabretmen lazım..kendini oyala,işine gücüne bak, işinde yükselmeye bak...
amaaaaa ASLA VE ASLA BABA EVİNDEN KAÇMAK İÇİN ÇÖZÜMÜ KOCA BULMAKTA ARAMA! Bu yapacağın en büyük hata olur...çevremizde bunun gibi yüzlerce örnek, baba evinden zulümden kaçar, koca evinde daha beteriyle karşılaşır... YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULMA...
LÜTFEN BİRAZ DAHA SABRET, AYAKLARININ ÜZERİNDE DUR, İŞİNDE YÜKSEL VE ZENGİN KOCAYI UNUT, MUTLU BİR EVLİLİK YAP...ozaman koca eline bakmadan anneni de prensesler gibi yaşatabilirin...
Bunlar naçizane benim fikirlerimdi, Allah yardımcınız olsun..