- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
Merhaba Arkadaşlar. Kiminle konuşacağımı, kime derdimi anlatacağımı bilemedim. Ne bir arkadaşa ne aileye söylenmiyor böyle şeyler bende bu başlıkta bir çözüm bir yool bulmayı umut ediyorum. Biz iki aydır çocuk istiyoruz geçen ay ara kanamam oldu yumurtlamam olmadı bu ayda klomen kullanmaya başladım bitti hapım pazartesi dr gideceğim ama eşimle denemeye başladığımızdan beri ilişki sırasında boşalma gerçekleşemiyor. Ereksiyon sorunu yok çocuk fikrini de uzak tutmaya çalışıyorum ama stres oluyor sanırım kendisi de öyle söylüyor. Kendisi yapıp son raddeye geldiğinde benimle denemeye karar verdi ama kendi yapsada yine de olmuyor... Büyük ihtimalle stresten.. Ama nasıl aşacağımızı bilmiyorum. İlk tedavim ve boşa gitmesini istemiyorum. Yumurtam büyüyüp çatlatılırsa ama bu yüzden olmazsa diye çok üzülüyorum. Hapta zaten 3 kere kullanılıyotmuş toplamda. Bir hakkımı kaybetmiş olacağım... Lütfen bana önerilerde bulunun. Eşimin kafasından çocuk fikrini uzaklaştırım normal bir cinsel hayat kurabilmek istiyorum..