• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal bir cümle mi yoksa artniyet var mı sizce?

Biz zaten tıp öğrencisi olduğumuz için her daim hastalarla ve mikroplarla içli dışlıyız. Muhtemelen çoktan bana da bulaşmıştır, ama iyi bağışıklık sayesinde etkilenmedim.
olurmu oyle sey yahu :)
labaratuarda calısan-doktor olan-hastabakıcı olan herkesın hasta olmaması gerek oyleyse :)
bence sevgılınız sadece grıp cunku zature olsa evde oyle rahat yatamayacagı gıbı annesıde evde tek bırakmazdı :)
ustelık sıze kendı aralarındakı konusmaları yetıstırmesı ne kadar yanlıs cok cocukca...
olgun bı ınsan sızın hakkınızda o lafları soylettırmedıgı gıbı gelıp sıze yetıstırmezdı...

Kaliteli bi öğrenci hayatı yasamak,bölüme gore mi karar veriliyor??
Tıp ,mühendis ,mimar vss
Çevreyle sosyallikle kaliteli arkadaslikla degerlendirilir diye düşünüyorum .

Valla benim gördüğüm kadarıyla bu bölümlere girememiş insanlar , sürekli bu bölümlere laf atıyor. Kedi +uzanılamayan ciğer meselesi işte bu kadar.

Annesi varken ve cocuguna bakmayi gerekli gormuyorken bence siz kalkip gitmeyin..
Zature baslangici ne demek onu da cozemedim..oyle bi tani yok cunku. pnomoni vardir veya yoktur.. arasi olmaz..
Tüm ciğere yayilmamis demek. Ben de geçirdim.

Söylediğiniz sözcükler hakaret içeriyor. Sizin çevrenizde normal olarak karşılanıyor olabilir, ancak benim çevremde bunlar terbiyesizcedir, kültür farkından dolayı muhtemelen.

Farzediyorum ki hakaret bunlar.. Ama üzgünüm bu ellerimden çıkan sözcükler sizin karakterinizi anlatıyor uslübunuzu anlatıyor.. Karşınızda ki insan ister okumuş olsun ister okumamış olsun ister cahil olsun ister kültürlü kimseyi aşağılayamazsınız.
Yok yaparım diyorsanız kendinizi kanıtlamış olursunuz.
İyi günler canım :)

Kaliteli bi öğrenci hayatı yasamak,bölüme gore mi karar veriliyor??
Tıp ,mühendis ,mimar vss
Çevreyle sosyallikle kaliteli arkadaslikla degerlendirilir diye düşünüyorum .
Evet kaliteli ogrencilik basarili ogrenciliktir ve yuksek puan gerektiren bolumlerdeki ogrencilerin egitimleri kaliteli gecmistir.

Sosyal cevremde insanlarin meslekleri beni ilgilendirmez onlarla prim yapmiyorum herkes meslegini is yerinde icra eder sosyal ortamda kisiliklerimiz konusur mesleklerimiz degil :KK66:

olurmu oyle sey yahu :)
labaratuarda calısan-doktor olan-hastabakıcı olan herkesın hasta olmaması gerek oyleyse :)
bence sevgılınız sadece grıp cunku zature olsa evde oyle rahat yatamayacagı gıbı annesıde evde tek bırakmazdı :)
ustelık sıze kendı aralarındakı konusmaları yetıstırmesı ne kadar yanlıs cok cocukca...
olgun bı ınsan sızın hakkınızda o lafları soylettırmedıgı gıbı gelıp sıze yetıstırmezdı...

Bu bir haftadır olan bir şey. Son günlerde siddetlendi. Biz de acile gidip grafi çektik; grafide pnömoni başlangıcı görüldü. Grip değil. Bir haftadır her türlü içli dışlı olduğumuz için bana o mikroorganizmanın bulaşmamış olması ihtimali neredeyse imkansız. Okulda her gün hastalar ile birlikteyiz, muhtemelen oradan bulasmistir.

Son düzenleme:
Valla benim gördüğüm kadarıyla bu bölümlere girememiş insanlar , sürekli bu bölümlere laf atıyor. Kedi +uzanılamayan ciğer meselesi işte bu kadar.
Kimse konu sahibinin okuduğu bölümle ilgili birsey soylemedi ki,bir üye kiyaslama yapmış baska bir üyeye ,o tıp okumuş sen ne okudun diye???
Şahsi görüşüm ,kalite veya kalitesizlik,bölüme göre degerlendirilmemeli

O anne

Bu bir haftadır olan bir şey. Son günlerde siddetlendi. Biz de acile gidip grafi çektik; grafide pnömoni başlangıcı görüldü. Grip değil. Bir haftadır her türlü içli dışlı olduğumuz için bana o mikroorganizmanın bulaşmamış olması ihtimali neredeyse imkansız. Okulda her gün hastalar ile birlikteyiz, muhtemelen oradan bulasmistir.
Bende pnömoni baslangici degil doktorumun tabiriyle bal gibi zaturresin kizim sen dedi. Ilaclarimi aldim 7 gun kullandim akcigerimde falan birsey kalmadi gecti. Cok dinlemesin kendini zaten.gecmis olsun

Ayrica zaturrenin kralini gecirdim kimsede gelip bakmadi. Abartmayn yatsin evinde alsin ilacini
Kadınlar daha güçlü oluyor bu konuda :) Annem de ne kadar hasta olursa olsun kendini bırakır bize bakar mesela.
Dün çok kötüydü, bugün daha iyi ama iyi bir bakımla hızla atlatması daha iyi olur. Okulu çok fazla aksatamıyoruz, devamsızlık konusunda çok sıkı bir bölüm.

Benim oğlum hasta olsa ben izin alır bakarım.
Daha aralarında resmi bir şey yokken, sevgili sıfatındaki kız eve gelip bakamaz, izin de vermem zaten.
Evdekiler lafları epey bir dokundurmuşlar size. Biraz da kibar davranmışlar. Ben olsam "ne münasebetle geliyor" diye sorarım.

Kaliteli öğrencilik, kaliteli bilgiler okuduğu bölümden olmaz tatlım.
kendini nasıl, ne kadar yetiştirdiğinle belli olur bunu da iyi eğitim almış her insan bilir :KK52:
Kaliteli ogrencilik okudugu okullarla belli olur.
Sizin dediginiz sosyal hayattir kendini kisilik olarak gelistirmekten gecer bunun yolu.
Iyi egitim almis kisiler vs gibi kelimeler kullanarak laf dokundurmayi konudaki yengenin seviyesiyle bir tutuyorum biz 5 yasta biraktik :KK53:

Evet kaliteli ogrencilik basarili ogrenciliktir ve yuksek puan gerektiren bolumlerdeki ogrencilerin egitimleri kaliteli gecmistir.

Sosyal cevremde insanlarin meslekleri beni ilgilendirmez onlarla prim yapmiyorum herkes meslegini is yerinde icra eder sosyal ortamda kisiliklerimiz konusur mesleklerimiz degil :KK66:
O zaman tıp harici bölüm okuyanların hepsi kalitesiz diyelim oyle mi???
Soylediklerinizden bu çıkıyor ..
Boşuna okuyor herkes...
Kalitesiz çünkü

Sidik mi yaristiriyoruz burda .
Ne okumus olmam sanane pabucumun kenari Erasmus desem yeterli mi. Kisilikleri belli ediyorsunuz zaten masallah gayet saygisizca. :KK9:
Arkadasin dedigi gibi ya yasiniz kucuk yada akliniz kıt bunlari yazmaniz icin. :deli:

Senin annen biliyor mu gidecegini? Eger evden okula diye cikip sevgilinin evine gideceksen hayatinin hatasini yaparsin.

Neden mi?

Sevgilinin ailesi kendi ailesinden gizli eve gelen bir kiza surec icerisinde saygiyi azaltacaklar. Degerin kalmayacak.

Sen bakmayinca bir gunde olmez merak etme. Yengesinin lafini cok igreti buldum basbayagi laf sokmus.

Sen hasta olsan annen sevglinin sana evde bakmasina izin verir mi?

Ailenden habersiz yapma. Illa gideceksende annemin haberi var 2 saat kalip okula gevecegim de sevglinin ailesine.

+1 konu sahibi bu yorumu dikkate al. Hayat kurtarir.

Back
X