- 23 Ağustos 2012
- 51.453
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.575
- 898
- Konu Sahibi JewelryBonney
Mesaj tekrarı.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim saftrik sevgilim bunları güzel diyaloglar olarak algılayıp sevinecegimi düşünerek anlattı. Ben sormuştum annen ne dedi diye başta.
Marsta değil diyorum, uç marsa diyorsun. Okuduğunu anlamaya ne dersin? Hayat üniversitesi eğitim için oldukça yetersiz gelmiş :) Düzgün, gerçek bir üniversite için çalışmalara başlamanı öneririm.
Korkmak başka, söylenen bir söze tepki göstermek başkadır. Tepkimi korkusuzca gösteririm.
Buradaki yorumlara pek aldırış etme. İnsanlar bi garip. Hasta sevgiline bakmaya gitsen bi şey derler, umrunda olmasa yine bi şey derler. Sevdiğin adama bakmaya giditosun diye niye değerin düşsün. Saçma sapan ilkel düşünceler. Annesinin yengesinin laflarını da takma ne derlerse desinler. Asıl söylediklerini takıp da bakmaya gitmezsen iyi olmaz bence. Sevgilinin yanında olmalısın. Ateş barut ne alaka ya. Şu sapık zihniyetimizden kurtulabilsek keşke ülkece. İçinden ne geliyosa onu yap.
Yok hayatım ,yorumları okumamissin sen,konu sahibine evlilik söz nişan koca gereksiz ve saçma geliyormuş ...bir karı kocadan daha yakinlarmis birbirlerine.hastalıkta sağlıkta diye söz vermiş .Tbikide evet...arada daha soz nisan bsey yok ewe gdip ona bakman uygun olmaz nasi boyle bisey teklif ettin anlamadm resmen laf carpitmis
Dış kapinin dış mandalisin iste kabul et. Zoruna gitti tabi. Haklilar gayet boyle bir gereksiz kiza gereksiz kareketinden dolayi laf sokmak gerekiyor bazen. Tepkim mepki gec bunlari.
Birde bana oneride bulunuyor bak bak
Korkusuz goster kendini ozaman d*tun yiyosa git o eve madem. Ha birde bana oneriler vermektense kendi derdine yan, senin durumun cok daha vahim. Gelecekteki konularini merakla bekliyorum.![]()
Ben evlendikten sonra anne kadar yakin olursun demedim ki. Zaten ben anne /sevgili ya da es kavramlarinin kiyaslanmasina karsiyim. Apayri yerler ki annesinden cok seviyorum ilgileniyorum diyerek basma kalip cumleleri kurmus oluyorsunuz.Laf vurmaları canımı sıkmasa zaten acmazdim konuyu. Benim umursamadigim şey o değil; basmakalıp kurallar.
Annesinden daha çok düşünüyorum pek çok konuda, sadece bu değil.
Bana göre sevgili isen onemsizsin, bir nikahla karısı olunca annesi kadar karışma hakkın oluyor durumu saçmalık. Şu an yakınlık anlamında herkesten ilerideyim. Evlilik var veya yok, bu bir şey ifade etmez. Bunu da herkesin algılamasını sağlayacağım.
Çocuk evde tek kalacak hasta hasta, onlar bakmıyorsa ben bakmaliyim diye düşündüm.
Kadınlar ile ilgili konuların dışında acayip zekidir. Türkiyenin en yüksek puanlı lisesini birincilikle bitirmiş, üniversite sınavında ilk 5'e girmiş çocuk ; fakat o bir erkek ve kadınların sinsi laf çarpmalar üzerine kurulu dünyasına çok uzakValla panpa sevgilin çok da zeki sayılmaz , doğacak çocukların IQlarını düşünerek bu işi tekrar düşün derim
Şaka şakaannesi ucundan dokundurmuş işte. Ben olsam takılmaz giderdim .
Bu kadar hırs yapmana gerek yok. İlginç bir şekilde çok içerledin. Eğitimsizlik konusunda bu kadar hassas olduğunu bilseydim bir şey demezdim, kusura bakma. Sana bi öneri; her cümlenle, yazdığın her saldırgan hakaret ve küfürlü söz ile eğitim seviyenin düşüklüğünü bu kadar belli etme.
Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşımda zatürre başlangıcı var. Bu sebepten yarın okula gidemeyeceğini söyledi. Evde yalnız olacak diğerleri işte olduğu için. Ben de istersen okula gitmeyip, eve gelip sana bakabilirim dedim. Sevindi ve bu fikri annesine açtı. Annesinin de hoşuna gitmiş, gülümseyerek "eşyaların yerini bilmez ki, nasıl yardım edecek ama" demiş. (Bu cümlede bence hafif bir rahatsızlık var ama sevgilim ısrarla öyle bir şey olmadığını, annesinin sevindiğini söylüyor.) Ardından o sırada evde bulunan yengesi de "Kızlar böyle olmalı işte" gibi övgü sözcükleri sıralamış; fakat sonra da "İstemeye biz mi gideceğiz onlar mı gelecek?" demiş. Sizce bu cümlede benim eve gelme durumuma bir dokundurma var mı?
ay salak işgüzar yengeMerhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşımda zatürre başlangıcı var. Bu sebepten yarın okula gidemeyeceğini söyledi. Evde yalnız olacak diğerleri işte olduğu için. Ben de istersen okula gitmeyip, eve gelip sana bakabilirim dedim. Sevindi ve bu fikri annesine açtı. Annesinin de hoşuna gitmiş, gülümseyerek "eşyaların yerini bilmez ki, nasıl yardım edecek ama" demiş. (Bu cümlede bence hafif bir rahatsızlık var ama sevgilim ısrarla öyle bir şey olmadığını, annesinin sevindiğini söylüyor.) Ardından o sırada evde bulunan yengesi de "Kızlar böyle olmalı işte" gibi övgü sözcükleri sıralamış; fakat sonra da "İstemeye biz mi gideceğiz onlar mı gelecek?" demiş. Sizce bu cümlede benim eve gelme durumuma bir dokundurma var mı?
Annesi varken ve cocuguna bakmayi gerekli gormuyorken bence siz kalkip gitmeyin..
Zature baslangici ne demek onu da cozemedim..oyle bi tani yok cunku. pnomoni vardir veya yoktur.. arasi olmaz..
İsteme hiç olmayacak boşuna bekliyorlar. Bir eşyayı sahibinden istemek gibi, hiç hoş değil bence. Mantıklı bulduğum bir şey olsaydı bile bu olaydan sonra istemezdim.Evet çok net dokundurma var.
İsteme bile olmadan sevgilinin evine falan gitmelere kendileri hoş gözle bakmıyorlar bence.
İsteme hiç olmayacak boşuna bekliyorlar. Bir eşyayı sahibinden istemek gibi, hiç hoş değil bence. Mantıklı bulduğum bir şey olsaydı bile bu olaydan sonra istemezdim.
Iste seninde IQ bukadar. Hayat universitesinde ogrenci kelimesinden boyle seyler cikardin ya. Aferim sana. Sen benim seviyeme cikamazsin zaten tatlim. Benim yasadigim kaliteli ogrencilik hayati asla yasayamazsin. Hala oneriler veriyor bakin ya cok iyi. Arkadas kendi derdini birakti bize sardi. Demekki ise yariyoruz.![]()