Normal bir durum mu acaba

açık saçık konuşmadan nasıl ses topnundan etkilenip bişey ler yaptığını düşündünki
hey allahım ne günlere kaldık
telde sesten etkilenip töbe töbe

konuşmasından anlayabiliyorsun ses tonu değişti ve daha hızlı nefes almaya başladı, normal cümleler kurmamaya başladı vs. Valla sesten mi etkilendi başka bir şeyden mi orasını bilemeyeceğim.

konuşmasından anlayabiliyorsun ses tonu değişti ve daha hızlı nefes almaya başladı, normal cümleler kurmamaya başladı vs. Valla sesten mi etkilendi başka bir şeyden mi orasını bilemeyeceğim.

başkabişeyden etkilendiyse nette fafenk seyrediyodur
yoksa sesten ne etkilenecek
çok mu şehvetlises tonunuz var

çok sıkma erkek arkadaşını ama kendinden de taviz verme.eğer ikide bir bu isteğini dile getirip karşılık alamazsa bi şey yapabilir(anladın sen onu) benden söylemesi sonra da suçu sana atar sen ihtiyaclarımı karşılamadın diye ben erkeğim diye.ama zaten öyle yapacaksa boşver işin olmasın.ayrıca adamın da üstüne gitme tlfnda konuştuk sen böyle böyle yaptın diye. adam yok demiş sen ısrar etmişsin yaptın diye. utandırma erkekler böyle şeyleri kaldıramaz.bence nikahınızı yapın düğününüzü ne zaman isterseniz şArtlar ne zaman müsait olursa yaparsınız artık her şeyin çaresi var. bence şimdi bir nikahınızı yapın ayrı şehirlerde de olsanız farketmez şimdi herkes tayin için yok bilmem ne için düğünden 1-2 yıl/ay önceden nikah kıyıyolar her şeyi de yapıyorlar sonuçta karı koca oluyorlar ne olacak ki.sizde yapabilirsiniz.

çok sıkma erkek arkadaşını ama kendinden de taviz verme.eğer ikide bir bu isteğini dile getirip karşılık alamazsa bi şey yapabilir(anladın sen onu) benden söylemesi sonra da suçu sana atar sen ihtiyaclarımı karşılamadın diye ben erkeğim diye.ama zaten öyle yapacaksa boşver işin olmasın.ayrıca adamın da üstüne gitme tlfnda konuştuk sen böyle böyle yaptın diye. adam yok demiş sen ısrar etmişsin yaptın diye. utandırma erkekler böyle şeyleri kaldıramaz.bence nikahınızı yapın düğününüzü ne zaman isterseniz şArtlar ne zaman müsait olursa yaparsınız artık her şeyin çaresi var. bence şimdi bir nikahınızı yapın ayrı şehirlerde de olsanız farketmez şimdi herkes tayin için yok bilmem ne için düğünden 1-2 yıl/ay önceden nikah kıyıyolar her şeyi de yapıyorlar sonuçta karı koca oluyorlar ne olacak ki.sizde yapabilirsiniz.

yapmam sen bekliyrsun bende beklerim ama bazen ihtiyaçlarım oluyor diyor ama bilemeyiz tabi erkek milleti. :S yok sonra konuyu hiç açmadım ama ilk tepkimde üzerine gitmiştim. şu seneyide bir atlatalım da ben bekleyelim desem de daha beklemez zaten. Nikah olayını düşüneceğiz. Bakalım biraz daha idare etmeye çalışacağım artık.

katmaz herhalde yaaa düşüncesine bile tahamül edemiyorum. yapmam olmaz zaten diyor ama ne kadar inandırıcı orası tartışılır :)

o insandan insana değişiyor
sen onu daha iyi tanıyorsun
ama tek sorunu elizabeth takılmaksa bence bunu sıkıntı etme
orta çağdaki prenseslere giydirilen kilitli metal don giydirecek değilsin ya ona :9:

o insandan insana değişiyor
sen onu daha iyi tanıyorsun
ama tek sorunu elizabeth takılmaksa bence bunu sıkıntı etme
orta çağdaki prenseslere giydirilen kilitli metal don giydirecek değilsin ya ona :9:

hahah :) yok değilim tabiki yapılan çok doğal da benim anı yaşamam biraz sinirlendirmiştİ beni o an...

valla bir şey de demedim :) küstük o an işte hiç konuşmuyrdu bende niye böyle yapıyorsun bitanem derken yağlayıp ballarken birden bu durum yaşandı :O :) yaşa ki göresin demişler :P

ne dedin artık bilemicem :D sağlığın ve geleceğin açısından tel.de konuşmayı yasakla ..

Ben anlamıyorum böyle şeyleri ; erkeklerin ihtiyaçları vb. konularını. Sonuş olarak bu bir fiziksel ve ruhsal bir ihtiyaç değil mi bunun kadınlık veya erkeklikle ne ilgisi var.? Senin bu tip ihtiyaçların , istediğin zamanlar vb. olmuyor mu , öyle zamanlarda sen söylüyor musun. Sen de söylüyorsan sorun yok ama sen söylemiyorsan o niye söylüyor. Kadınlarınki ayıp erkeklerinki ihtiyaç... saçma değil mi???

kız ne biliyosun belki uykusu geliyodu adamın sana öyle geldi
bazen uyku gelince de ses tonu değişir

Ben anlamıyorum böyle şeyleri ; erkeklerin ihtiyaçları vb. konularını. Sonuş olarak bu bir fiziksel ve ruhsal bir ihtiyaç değil mi bunun kadınlık veya erkeklikle ne ilgisi var.? Senin bu tip ihtiyaçların , istediğin zamanlar vb. olmuyor mu , öyle zamanlarda sen söylüyor musun. Sen de söylüyorsan sorun yok ama sen söylemiyorsan o niye söylüyor. Kadınlarınki ayıp erkeklerinki ihtiyaç... saçma değil mi???

bana göre kadının söylemesi de ayıp değil ama benim istediğim aramızda resmiyet olmadın böyle şeyleri konuşmak beni biraz rahatsız ediyor. bu benim tercihim. ama resmiyet olmadan yapanları da çok doğal buluyorum tercih meselesi. ayıp değil benim erkek arkadaşımda diyor konuşalım sende anlat diyor ben kabul etmiyorum. aslında bu çok doğal bi ihtiyaç ama ben aramızda resmiyet olduğu zaman konuşulması taraftarıyım kendimi bu şekilde daha rahat hissederim. şuan için rahat hissetmediğimden kızdım şaşırdım. yani tercih meselesi ayıplamıyorum yoksa :)

Back
X