Normal bir evlilik

Evet sorun oluyor..cok zaman düşündüm. ..herseyi tarttim olçdum..kizdim kusdum..insanca dawranislar sergiledim ama artik kabullendim..

Biriken spermlerin en sonunda uyurken isyan edip kendileri çıkması
Yani bilmediğimiz bir hastalığı yoksa söylediğim iki ihtimalden başkası olamaz.

Hahaha :) kendi halletmiyor o dediginiz seyde olmuyor acaba 15 gun iliskiye girmeyen erkekler iliskiye girdiklerinde kadinlarda enfekssyin kapma olasiligi varmidir ?

33 yasindayim..10 yillik evliyim evliligin ilk 1 ayini saymazsak..hep boyleydi..alışır değişir benimser dierek yillar gecti...

Kilolu olmasindan kaynakli peki o hicmi sorun yapmadi ya erkekler nasil rahat olabiliyor bu kadar anlamiyorum yani bu kadar basit bir bayanin hayatini bu denli curutmek tabiki cinsellik hersey demek degil ama bir evlilik icin onemli o tutkuyu kaybetmemek lazim. Cocugunuz varmi peki ayda bir de tutturduysa helal olsun derim

haftada 2 en az diye düşünüyorum. her gün hergünde yani güzelliği kaybettirir. haftada 2 bilemedin 3 kere istemeyede sebep olur. 2 haftada 1 oluyorsa zaten ben şok ben vefat yani Gerçi evli değilim ama mantıken böyle geldi bana.

:) lutfen buyuk konuşma tatlimmmm basima ne geldiyse bunlardan geldi :)

:) lutfen buyuk konuşma tatlimmmm basima ne geldiyse bunlardan geldi :)

Yok yaa büyük konuşmuyorum valla :))))) ama kulağa normal gelen bu geldi bian bana bilemem tabi. Hatta evli olan hanımlar yorum yapmış stres ve yorgunluk etkiler durumu diye.Okuyunca onların söyledikleri daha mantıklı geldi.Zaten haftada 2 yapalım sonra kardeş olalım diye konuşulmaz sonuçta Bilemiyo insan yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…