- 15 Kasım 2015
- 21
- 34
- 3
- Konu Sahibi truvalibirkiz
Sen ne düşünüyosun ne yaparsın bilmem ama bence sevgili olalım demeye getirmiş resmen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler yorum için
Ne biliyorsunuz onun beyninin içinde misiniz? Bu sizin fikriniz bence bırakın şu işleri ya. Kadını bir et gibi görmekten vazgeçin. Erkek yapınca ihtiyaç kadın yapınca basitlik mi oluyor ? Aynı basitligi yapmışlar o zaman ortaklar. Ne bu ya erkek yapar kadın yapanaz kafası. alnız artık erkeklerin çoğu böyle şeyler düşünmüyor bilin yani. Bir kadının düşmanı yöne bir kadındır lafı ne kadar doğru.
Konu Sahibi sana gelince bırak ne düşünürse düşünsün. Kınıyorum onunda çocuğu olacak herkes kınadığını yaşarbeni çok kınayan oldu ben şimdi evli mutlu huzurluyum onlar kızlarını nerelerden topluyor. Bir şey yasamîşsan sakin pişman olma yoluna devam et. Bana söylediklerine dolayi sevgili olmak istiyor gibi geldi. Çünkü sana belki hala sadece sevgilerinle olmuş olabilirsin demiş yani onunla da birlikte olduğuna göre Sevgili olabiliriz demek istemiştir. Ama işte tanımak istiyor seni vakit geçelim birseyler yapalım dediğine göre.
:) teşekkürlerBunu sana birlikte olmadan önce demiş olsaydı sırf birlikte olmak için söylemiştir belkide derdim. Ama normal bir ilişki istese bunları söylemezdi. Bakın ne güzel böyle olması hoşuma gitmiyor birlikte birşeyler yapalım bile demiş.
Herkes "kötü niyetli" değil, herkes bazıları gibi insanları "yargılama" meraklısı değil, zamana bırakmak en iyisi.
Aman eksin kalsin canimFakbadi diyolarmis buna biz anlamayiz :))
Teşekkür ederim yorumunuz için.Sevgili olmak istiyor bence de. Basitlik falan geciniz bunları. Valla kadınlar erkeklerden daha acımasız bu konuda.
Serde odunluk varsa benim demek ki :)Offf Allahim konu sahibi bu nasıl bir konudur
Hayır biz hatunlar sadece bakismayla hoşlanıyor sevgili olmak istiyor diyen varlıklar iken getir gelmiş lafı dolandiraraktan sevgili olalim demiş ve sen anlamamış bize soruyosun
Ayıptır yahu