• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal bir ilişki mi istiyor?

Bence romantik bile sayilir eniste, belki hala sadece sevgilinle birliktesindir :KK37:
Anlamaman normal tabi, biz alismisiz benimle cikarmisin lara, afili bi kac kelime duyunca iyi bisey mi dedi simdi bu diye düşünüyoruz :)
Hoslaniyor senden :KK19:
Romantik dediniz de;herifin biri kalabalik ortam da ellerimi tutup yere egilip omrum olurmusun dediydi dee 2 hafta sonra terk ettiydi :KK53::KK53::KK53::KK53:

Benim sinirlarimi fazlasiyla zorladi bu hikaye.. hadi sevgili oldun diyelim buna Eyvallah, digerleri bana gore degil.. ne diyeyim ki simdi

Bence romantik bile sayilir eniste, belki hala sadece sevgilinle birliktesindir :KK37:
Anlamaman normal tabi, biz alismisiz benimle cikarmisin lara, afili bi kac kelime duyunca iyi bisey mi dedi simdi bu diye düşünüyoruz :)
Hoslaniyor senden :KK19:
Yani ne bileyim, artık düşünün ne hale geldiysem konduramıyorum bile :)

Her ilişki bakışma görüşme bilmem ne kadar süre sonra öpüşme sonra sevişme evlenince de gerdeğe girme aşamasıyla sonuçlanmak zorunda değil arkadaşlar.Ya da öyle olanlar çok mu mükemmel evlilikler yaşıyorlar?
Bunun bi ölçütü yok demek ki konu sahibine o an yaşananlar makul gelmiş ve yaşamış.Kimseye bi zarar vermemiş,yalan söylememiş,hırsızlık yapmamış,iftira atmamış,anasını babasını yok sayıp kocaya kaçmamış vs. vs. Ha muhafazakar arkadaşlar içinse günahsa da onun günahıdır başka kimseyi ilgilendirmez.

Bu arada sevgili konu sahibi, arkadaş yuvarlak cevaplar verdiğine göre topu size atıyor olabilir.Bence biraz vakit geçirdikten sonra her şey daha da netleşir diye düşünüyorum.

Her ilişki bakışma görüşme bilmem ne kadar süre sonra öpüşme sonra sevişme evlenince de gerdeğe girme aşamasıyla sonuçlanmak zorunda değil arkadaşlar.Ya da öyle olanlar çok mu mükemmel evlilikler yaşıyorlar?
Bunun bi ölçütü yok demek ki konu sahibine o an yaşananlar makul gelmiş ve yaşamış.Kimseye bi zarar vermemiş,yalan söylememiş,hırsızlık yapmamış,iftira atmamış,anasını babasını yok sayıp kocaya kaçmamış vs. vs. Ha muhafazakar arkadaşlar içinse günahsa da onun günahıdır başka kimseyi ilgilendirmez.

Bu arada sevgili konu sahibi, arkadaş yuvarlak cevaplar verdiğine göre topu size atıyor olabilir.Bence biraz vakit geçirdikten sonra her şey daha da netleşir diye düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Yalnız avatarınızdaki Feriştah Yenge'yi görünce bir gülme geldi, kendimi "edeleli vücuduyla bana dedi ki" diye yazıyormuş gibi gördüm bir an :)

Ay neyse konu sahibi arkadasim mutluluklar dileyip kacayim ben,
Bu askli meskli konular benim ayarlarimi bozuyor, bende bir gevseme oluyor gibi :D

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Yalnız avatarınızdaki Feriştah Yenge'yi görünce bir gülme geldi, kendimi "edeleli vücuduyla bana dedi ki" diye yazıyormuş gibi gördüm bir an :)
Rica ederim :KK5:
Ve o anda Mükremin kapıda belirdi aman Allahım bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi :)

Merhaba.

Bir konuda sizden fikir almak istiyorum, doğru mu anladım emin değilim. Kısaca özetleyeyim.

Yorucu bir ilişki sonrasında birkaç ay süren zor bir toparlanma sürecini atlatıp kendime gelmeye çalışırken, arkadaşlarımla akşam çıktığım bir yerde birisiyle tanıştım. Telefon alışverişi sonrası mesajlaşmaya başladık. Bir süre mesajlaştıktan sonra görüştük. Normalde hiç yapacağım bir şey değil ama o kadar bunalmış haldeydim ki, dertsiz, beklentisiz bir birliktelik, birinin beni istediğini hissetmek, bana gözünde hoşlanmayla bakması çok iyi geldi. Birlikte olduk. İkimizin de hiçbir beklentisi yoktu birbirimizden. İkinci görüşmemizde konuşurken en son ne zaman biriyle birlikte olduğumu sordu. Ben de dört-beş ay önce sevgilimle olduğunu söyledim. Sadece sevgilisiyle olan hatunlardandım bugüne kadar dedim. “Belki hala geç kalmamışsındır” dedi. “nasıl yani” dedim. “Belki hala sadece sevgililerinle olmuş olabilirsin” dedi. Üsteledim ama başka bir şey söylemedi. Bu esnada da bana sarılıyordu. Sonra arabadayken de böyle buluşup birlikte olmaktan huzursuz olduğunu, başka zamanlarda da görüşmek istediğini söyledi, “bir şeyler yapalım” dedi. Tamam dedim.

Şimdi açıkçası öylesine mi söyledi yoksa gerçekten daha ilişiye dönük bir şey mi istiyor emin olamıyorum. Sizce ne istiyor?

Onun ne istediğini bırak, önce sen ne istiyorsun ona bak, öyle karar ver.
Ayrıca kimse kimsenin namus bekçiliğini yapmasın lütfen. Herkes kendi doğrusuna göre yaşar. Başkasına zarar vermediği sürece kimseyi de ilgilendirmez.

Onun ne istediğini bırak, önce sen ne istiyorsun ona bak, öyle karar ver.
Ayrıca kimse kimsenin namus bekçiliğini yapmasın lütfen. Herkes kendi doğrusuna göre yaşar. Başkasına zarar vermediği sürece kimseyi de ilgilendirmez.
Ben sadece kafamın rahat olmasını istiyorum.
Baştan farklı şekilde başladığı için hiç bu ihtimali düşünmemiştim, şimdi onun lafları üzerine aklıma böyle bir ihtimal geldi. Olursa hayır der miyim demem, ama olması için benim çabalamaya halim var mı bilmiyorum.

Sevgi olmadan olan beraberliğin bir ismi var biliyorsun değil mi ondan olmuş sizinkisi ne soruyorsun ben anlamadım iyi mi olmus kötü mu diyorsun sanirim yaşayan sensin sen bak karar ver yaşa biraz daha bak bakalım neler oluyor

Back
X