- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi truvalibirkiz
Seni telli duvaklı gelin etmek istiyor, baksana ne kadar duygusal konuşmuş bi de sarılmış falan..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni telli duvaklı gelin etmek istiyor, baksana ne kadar duygusal konuşmuş bi de sarılmış falan..
Kimse kimsenin ağırlığını tartmaya kalkamaz bence.. Günaha gelince, Herkesin günahı kendini ilgilendirir.. Forumda dini konu, yorum zaten yasakAhlak içinse,karşındakıne değil bu plan,yanı benı hafıf görür dıye değil olmamalı hesap,Ahlak içinse günah dıye belirtmeleri lazım,ama bence öle değil,bunların hesabı aaaa benı hafif görmesin dıye,sanırım aynı fıkırdeyız
haklısın,yok ahlak dedinya,orayı açmak istedım,tabıkı herkesın kendını ilgilendırır gunahı,Kimse kimsenin ağırlığını tartmaya kalkamaz bence.. Günaha gelince, Herkesin günahı kendini ilgilendirir.. Forumda dini konu, yorum zaten yasak
Bi de bu insanlar, bence doğru değil benim anlayışıma uygun değil, demiyo da.. Ezmeye falan kalkıyolar böyle bi değişik aşağılamalar falan.. Tuhaf yani.. Açıkçası ben de bu tarz düşünenlere üzülüyorum..hatta acıyorum desem yeridir.. Bu kadar küçük bakış açılarıyla hayatı gerçekten ne kadar algılayabilirlerki diye düşünüyorum.. ama yine de saygı duyuyorum işin içine inanç fln girdiği için olabilir diyorum.. Herkesten de farklı yaşam tarzlarına saygı bekliyorum o yüzden de..haklısın,yok ahlak dedinya,orayı açmak istedım,tabıkı herkesın kendını ilgilendırır gunahı,
Merhaba.
Bir konuda sizden fikir almak istiyorum, doğru mu anladım emin değilim. Kısaca özetleyeyim.
Yorucu bir ilişki sonrasında birkaç ay süren zor bir toparlanma sürecini atlatıp kendime gelmeye çalışırken, arkadaşlarımla akşam çıktığım bir yerde birisiyle tanıştım. Telefon alışverişi sonrası mesajlaşmaya başladık. Bir süre mesajlaştıktan sonra görüştük. Normalde hiç yapacağım bir şey değil ama o kadar bunalmış haldeydim ki, dertsiz, beklentisiz bir birliktelik, birinin beni istediğini hissetmek, bana gözünde hoşlanmayla bakması çok iyi geldi. Birlikte olduk. İkimizin de hiçbir beklentisi yoktu birbirimizden. İkinci görüşmemizde konuşurken en son ne zaman biriyle birlikte olduğumu sordu. Ben de dört-beş ay önce sevgilimle olduğunu söyledim. Sadece sevgilisiyle olan hatunlardandım bugüne kadar dedim. “Belki hala geç kalmamışsındır” dedi. “nasıl yani” dedim. “Belki hala sadece sevgililerinle olmuş olabilirsin” dedi. Üsteledim ama başka bir şey söylemedi. Bu esnada da bana sarılıyordu. Sonra arabadayken de böyle buluşup birlikte olmaktan huzursuz olduğunu, başka zamanlarda da görüşmek istediğini söyledi, “bir şeyler yapalım” dedi. Tamam dedim.
Şimdi açıkçası öylesine mi söyledi yoksa gerçekten daha ilişiye dönük bir şey mi istiyor emin olamıyorum. Sizce ne istiyor?
Yaratıcılığın beni benden aldı sevgili ekşici![]()
Ben evlilik öncesi birlikteliğe karşı olanlara saygı duyuyorum, kendi hayatı kendi bakış açısı.. Dini açıdan doğru bulduğum da bu.
Ama bunu yaşayanlara da alttan alttan ezik, değersiz,basit muamelesi yapılmasını doğru bulmuyorum anlayamıyorum.
özellikle kadınların kadınlara bu etiketleri yapıştırması.. Kullanılıp atılacak paçavra muamelesinde bulunması.
Herkesin degerleri, doğruları kendine degil mi,
Kadına değer katan şey sadece evlilik öncesi sevişip sevişmemiş olması mı.
Seviştiysen kıymetsiz, sevişmediysen kıymetli. İlginç.
Seviştikten sonra sarılmanıın nasıl bi his olduğunu bilmeyen, sevişmenin bir olup dünyanın en güzel hissi olan aşka dönüşebileceğini anlayamayan..seviştiği adamdan (kocası bile olsa) güzel iki çift söz duymamış insanların, araştırmadan etmeden konunun fake olduğuna inanması kadar doğal ne olabilir ki :) Çok şükür ki bazı insanların hayal bile edemediklerini bazı insanlar yaşayabiliyoKonu uydurma mı bilmiyorum ama,
bu telli duvaklı gelin etmek istiyor, sarılmış falan şeklinde ki küçümsemen sanırım birlikte olduklarından dolayı biçtigin deger.
Konu sahibi birlikte oldugunu söylemeseydi, bakireliğinin verdigi güce dayaranarak masumca bir teklif almış olacaktı.
way anasını.
İnsanların seçimleriniden size ne ki size veya kimseye zarar vermediği sürece?? belki konu sahibi cinsel ilişkiyi temel bi ihtiyaç olarak görüyodur tıpkı dünya literatürlerinde geçtiği gibi bu bir.. İkincisi de konu sahibi birlikteliğinin yüce veya basit olduğunu düşünüp düşünmediğimizi sormamış bize, o sebeple yorum yapılacak mevzuyu karıştırmışsınız siz.. ben de sizin gibi fikirleri basit ve ilkel buluyorum mesela ama sormadığınız sürece bunu size söylemeyi tercih etmemBen de konu sahibinin bu davranışını basit bulanlardanım o yuzden cevap vermek istiyorum
Şöyle ki benim için bunun basitliği kadının evlilik öncesi birliktelik yaşamış olması değil
Daha ayrılır ayrılmaz barda iki dk tanıştığı adamlarla / kadınlarla daha nasıl biri olduğunu bilip bilmeden duygusuzca kolayca birlikte olmaları konudaki basitlik bu davranışlarda bana göre
Ben de konu sahibinin bu davranışını basit bulanlardanım o yuzden cevap vermek istiyorum
Şöyle ki benim için bunun basitliği kadının evlilik öncesi birliktelik yaşamış olması değil
Daha ayrılır ayrılmaz barda iki dk tanıştığı adamlarla / kadınlarla daha nasıl biri olduğunu bilip bilmeden duygusuzca kolayca birlikte olmaları konudaki basitlik bu davranışlarda bana göre
İnsanların seçimleriniden size ne ki size veya kimseye zarar vermediği sürece?? belki konu sahibi cinsel ilişkiyi temel bi ihtiyaç olarak görüyodur tıpkı dünya literatürlerinde geçtiği gibi bu bir.. İkincisi de konu sahibi birlikteliğinin yüce veya basit olduğunu düşünüp düşünmediğimizi sormamış bize, o sebeple yorum yapılacak mevzuyu karıştırmışsınız siz.. ben de sizin gibi fikirleri basit ve ilkel buluyorum mesela ama sormadığınız sürece bunu size söylemeyi tercih etmem![]()
Sizin evlolihinixin başlangıcı
(Önceki yorumlarda) da bu şekilde olduğu için buradaki yorumları üzerinize alınıyor olabilirsiniz (Sizin zaten mutlu son olmuş Mutlulugunuz daim olsun)
Ancak benim bahsettigim kişiliğin ya da ilişkinin basitligi değil sadece bunun bu kadar kolay olmasi gerçekleşmesini benim dusuncelerime ters
Yoksa kimin nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez
Zaten konuya da yorum yapmadım buy yüzden sadece o alıntı yaptığım kısımda kendime cevap hakkı doğduğunu dusunduğum için yazdım
Ben de şunu söylemeye çalışıyorum.. İnsanların burda iki bekar insanın cinsel ilişki yaşamasını eleştiren değil aşağılayan tanımları vardı.. Doğru bulmayabilirsiniz veya bulmayabilirler saygı duyarım o ayrı bi mevzu ama kimse kimseyi basitlikle falan itham edemez.. Çirkin yorumlar bunlar.. Bana gelince üstüme alınmak demeyelim de pozitif bi örnek olarak ufku dar insanların biraz ufkunu açayım istedim burda.. Hayatın kimseye ne getireceği belli olmaz bi bakarsın tek gecelik bi ilişki mutluluk( evlilik diye sınırlamak istemiyorum) , yılların düzeyli (sizin deyiminizle),ölçülüp biçilmiş ilişkisi hüsranla sonuçlanmış.. O yüzden kimse kimsenin seçimlerini bu kadar basite indirgemesin..Sizin evlolihinixin başlangıcı
(Önceki yorumlarda) da bu şekilde olduğu için buradaki yorumları üzerinize alınıyor olabilirsiniz (Sizin zaten mutlu son olmuş Mutlulugunuz daim olsun)
Ancak benim bahsettigim kişiliğin ya da ilişkinin basitligi değil sadece bunun bu kadar kolay olmasi gerçekleşmesini benim dusuncelerime ters
Yoksa kimin nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez
Zaten konuya da yorum yapmadım buy yüzden sadece o alıntı yaptığım kısımda kendime cevap hakkı doğduğunu dusunduğum için yazdım
bu cektigin şükür kime simdi :)Seviştikten sonra sarılmanıın nasıl bi his olduğunu bilmeyen, sevişmenin bir olup dünyanın en güzel hissi olan aşka dönüşebileceğini anlayamayan..seviştiği adamdan (kocası bile olsa) güzel iki çift söz duymamış insanların, araştırmadan etmeden konunun fhayrolake olduğuna inanması kadar doğal ne olabilir ki :) Çok şükür ki bazı insanların hayal bile edemediklerini bazı insanlar yaşayabiliyo![]()
Onu bile mi anlayamadınız :)bu cektigin şükür kime simdi :)
haaaa simdi anladim..avatarinizdaki sahisami.:)Onu bile mi anlayamadınız :)
siz o kafalarla beni asla anlayamazsınız da ben sizin amacınızı gayet iyi anladımhaaaa simdi anladim..avatarinizdaki sahisami.:)