- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Bence o kadar anormal değil
Benim 6 yaşındaki oğlum sadece bir gece bizden ayrı kaldı o da okulda gece yatısı etkinliği vardı
Yani başbaşa kalalım diye 1,5 saat uzağa göndermem ayılıp bayılmam asla bırakmam
Eşimle başbaşa evde de zaman geçiriyoruz
çocuğun olmadığı o gece de dışarıda birer bira içip gelip yattık yapacak bir şey bulamadık
Ama eşinize de hayranım üşenmemiş 1,5 saat gitmiş yarın da geri almaya gidecek 6 saati yolda geçecek sırf bir gece çocuksuz olmak için
Benim kuzenimde sizin gibiydi artık iyice psikolojisi bozulmuştu sonra çarpıntım oluyo diyodu dr.dan destek aldı o dönem şimdi ikinciyi dogurdu da saldı iyice kendini :)5 yasinda
aslinda krese cok erken basladi oradayken sorun olmuyor. Bizde bakilinca da sorun degil, ama ben eve geldigimde evde olmayinca yada baska yerde kalinca bu anneanne dede olsa bile kabusa döüsüyor benim saatlerim. Normal degil bu davranisim biliyorum, aglamalar paniklemeler hic normal degil ama degistiremiyorum.
Çocuksuz bir gecede neler yapılmaz kiBence o kadar anormal değil
Benim 6 yaşındaki oğlum sadece bir gece bizden ayrı kaldı o da okulda gece yatısı etkinliği vardı
Yani başbaşa kalalım diye 1,5 saat uzağa göndermem ayılıp bayılmam asla bırakmam
Eşimle başbaşa evde de zaman geçiriyoruz
çocuğun olmadığı o gece de dışarıda birer bira içip gelip yattık yapacak bir şey bulamadık
Ama eşinize de hayranım üşenmemiş 1,5 saat gitmiş yarın da geri almaya gidecek 6 saati yolda geçecek sırf bir gece çocuksuz olmak için
Çocuksuz bir gecede neler yapılmaz ki
Konu sahbi için dedm bnm kızlarda 9 da uyuyr bz film izlerz teras kyfi yaparız en lüx eğlncemz bunlarÇocuk olunca ne yapılamıyor diyeyim
Ne bileyim bizimki 9 da yatıyor belki dışarı çıkamıyoruz ama biz eskiden de evde yiyip içmeyi severdik
Sinema vs internet çözdü tiyatro konser belki çocukla gidilmiyor ama açıkçası çıcuk yokken de çok gidemezdik
Bu arada bu yazdıklarım da gece değil akşam oluyor yani gece uyuyoruz
Valla dogru diyorsunuz hanimlar, annem benden de iyi bakar tabi ki orasini biliyorum.
Ama iste icimde hep bi huzursuzluk oluyor. Simdi bi yandan agliyorum bi yandan hazirlaniyorum cok sacma
O derece ki kapinin önünde oynarken bile ya balkondan iki saniyeayirlmiyorum yada assaga inip basinda duruyorum. Arkadaslarina da tek basina gönderemiyorum bir kac saat oynamalari icin. Iste asil anormal olan bence bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?