Normal doğum korkusu

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
214
36
98
27
Hanimlar 34+4 deyim çok korkuyorum normal doğumdan canım asla tatlı değil ama, bebek için endiseleniyorum günüm yetmezse bebeğe birsey olursa asiri korkuyorum 😔 ilk gebeligim

normal bu korkular. hepimiz yasadık. ama sürece ve kendinize güvenin. insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.

benim bebeğim 32.haftada doğum pozisyonuna girdi. doktor en fazla 38.haftayı görürsün dedi. 35.haftada hem açılmam başladı hem de bebeğimin kilo alımı yavasladı çünkü strese girmisti ve doğuma hazırlanıyordu. 37.haftada 5 cm açıklığım bardı ama sancım falan yoktu. doktor biraz daha bekleyelim dedi. 37+5te baktı ki geleceği yok müdahale ile keseyi patlattılar da ancak doğum başladı 😂 ben de cok korktum kuvöze girecek, bir problem olacak falan diye. ama bebeğim çok sağlıklı doğdu. evime bebeğimle gittim 🥰

yani korkular olması normal. doğumda nstye bağlıyken kasılma geldiğinde bebeğin kalp atısı duyulmuyordu mesela.. her defasında benim de kalbim duruyordu sanki. bir daha duyamicam kalp atısını diye korkuyordum. ama her kasılma gectiğinde tekrar duyuyordum 🥰🥰 korkularımıza bir engel yok malesef.. ama dediğim gibi kendinize güvenin. insallah her sey güzel olur

Back