- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Ben yasadıgım seyi anlatayım. Yurt dısında yasıyorum tr de yapmaktan vazgeçip esime yakın diye tercih ettm. Nts yoktu en son 40 haftayı doldurdum. Doktor catı muayenesi yaptı hic açılma yoktu. Karnım son ana kadar hala biraz tepedeydi. Dogum gelmeyince üc gün gecti hala bebekten ses yok sancı yok. Eger bu hafta olmazsa suni sancıyla dogum yap dendi. Ben yine de her gün kontrole gittm doktor yürüyüs yap esinle birlikte ol dedi. Son gün yürüyüs yaptım akşamına suyum geldi. O gece sancı arttı sabah gittik bir cm bile açılma yok. O gün ful sancı cektim geceye kadar artık sancı dayanılmazdı. Açılma ola ola 1 cm olmus. Gece olmaz sabaha anca olur dediler. Bebegimin kalp atışında problem Olunca hemen suni sancıyı bastılar. Allah öyle bir dengede yaratmıs ki normal sancıda sancı geliyor biraz sürüyor sonra dinlenme oluyor ama suni sancı cok fena dört saat aralıksız sancı cektim en son bayıla bayıla beni normal doguma aldılar. 7 cm ile dogum yaptım. Mecburen alt kısmı kestiler. Dogum yaptıktan sonra unutuluyor bunlar. Su an bebegim 7 aylık en kısa zamanda yine hamile kalmak istiyorum.Allah simdiden hayırlı dogum nasip etsin sana da.
İşte bütün okuduğum doğum hikayelerinde doğal sancıya katlandım ama suni sancı çok zorladı diyor hanımlar. Ben suni sancı alacağıma sezeryan olurum diye düşünüyorum, tabi dr'a falan sormadım kendi kafamdan düşünüyorum :)