Bebegin cikmasi icin genital bolge kesiliyo ya ondan korkuyorum biraz dogum sonrasi nasil olur diye tek çekincem o malesefCanim seninle dogum tarihimiz cok yakin benimde 11 kasim gibi bende normal dogum dusunuyorum neden sezerya istiyorsunki bi problemde yokmjs?
ah canim ne güzel benim ağrı eşiğim düşük adetlerim sancılı gecer.adet de adet sancısından cok kolik gibi birsey yapar.adetle gaz sancısı birleşip yamulturdu beni.her adetim hastanede iğne olarak geçerdi.sanki iğnede keramet var gibi illa o iğneyi olurdum kimse de sıkıntıma teşhis filan koyamadi.Ben o konuda sansliuim doktorum dogal dogumdan yana ve yaptigi cogu dogumuda epizyosuz gerceklestiriyo dikissiz yani bana onumuzdeki haftada perine masaji ogreticekmis ve onun sayesinde dikissiz dogum yapabilirmisim ancak benim bebegim suan 2 hafta onden gidiyor biraz iri olucak gibi beni korkutan o yoksa sanci agri viz gelir agri esigim cok yuksek
Ateş bulantı vs oluyor mu pekiah canim ne güzel benim ağrı eşiğim düşük adetlerim sancılı gecer.adet de adet sancısından cok kolik gibi birsey yapar.adetle gaz sancısı birleşip yamulturdu beni.her adetim hastanede iğne olarak geçerdi.sanki iğnede keramet var gibi illa o iğneyi olurdum kimse de sıkıntıma teşhis filan koyamadi.
ateş değil de bulanti olurdu adetimde.bağırsağımda gaz sıkışır çıkmaz.sanki midemden çıkmaya çalışır.kusarım yine olmazdi yine devam ederdiAteş bulantı vs oluyor mu peki
ayrıca bu vahşi adetim 2 kere kansızlık tedavisi görmeme sebep oldu.dkontrol hapi ictim evlenmeden.evliliğimin ilk senesi de devam ettim.pkomu gecirmekten cok daha beter katkısı oldu kisirlastirdi sankiValla bi tanidigim var agri esigi o kadar dusukki yarim saatte dogum yapmis bazi tanidiklarim 20-30 saat agri aci cekmis acaba neyle alakali cok merak ediyorum adet donemyle.ilgilimidir acaba eger oyleyse benim cok agrim olmaz hic agri kesici bile kullanmadim bugune kadar hamileligimde rahat gecti birazcik sans sanirim Allah hepimize en kolay dogum ve sonraki surecleri nasip etsin insalllah
Benimde adet donemlerim böyle gecerde.sanirim sizin düzelmiş.bende fmf hastalığı çıktı.o yüzden sordum sizede.eger sikayetleriniz devam ederse fikir olması acisindanateş değil de bulanti olurdu adetimde.bağırsağımda gaz sıkışır çıkmaz.sanki midemden çıkmaya çalışır.kusarım yine olmazdi yine devam ederdi
İnşaallah değildir.ben çok çektim ve bir türlü sebep bulunamiyordu.gaz sancisiyla karisik beter bir ağrı.ayaga kalkamıyorum.Cok teşekkür ederim doğumdan sonra belli olur fmf ilk defa duyuyorum ve arastiracagim kimse teşhis koyamadi adetin 2 günü böyle sıkıntılar yaşayıp 3. Günü kayboluyordu bir arastirayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?