- Konu Sahibi paresserap
-
epiduralin ağrıyı hissettirmediğini sanıyordum.anestezi uzmanı bana göre dozunu çok az yaptı
36 haftalık gebeyim doğumuma az bi zaman kaldı bende normal doğum istiyorum ama dikişten korkuyorum sonra orası toparlanıyor mu eski haline dönüyo mu çok merak ediyorum bebeğin kilosuna göre daha fazla yıpranma yırtılma oluyomuş çünkü.yaşayan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
dikerken acı olmadı.doğumdan sonra dıkiş üstüne oturamadım.yanma olduhep.ped kullanmayı bıraktım normal bez kullandım.ped daha çok yakıyor.bugün 18.günüm hala dikişlerim geçmedi.ağrısı kalçama ve bacağıma vuruyor.
Sizin şanssızlığınız bence doktorunuz ve gittiğiniz hastaneymiş gibi geldi bana. bende sabah 8 de nişan geldi 10 da hastanedeydim.doktorum muayene etti açılma henüz 2 cm.di. akşama kadar çok yıpranırsın epidural yapalım dedi.ben hiç düşünmediğim halde tamam dedim.ve geceye kadar nst ye bağlı rahat rahat yattım bekledim.gece 23:00 gibi hissemeye başladım sancıları,ama dayanılmıycak gibi değildi.23:50 de oğlum doğdu.sabah 10 da taburcu oldum.1 haftada da dikişlerim kayboldu 1 ayda tamamen iyileşmişti.tabi benim bu anlattığım 5 sene öncesinin teknolojisibanada annem çok kızdı ne cesaret nasıl belinden iğne yaptırdın diye ama çok şükür bi zararını görmedim.ebe zaten bana bu yönteme prenses doğumu diyoruz dedi,hakikaten de öyle oldu...
benim oğluşuma 6.ayın 6sı dendi 2009da tabi,ama 8inde geldi ve hiç ağrım sancımda olmadıı,7sinde suyum geldi gittim yattım hastaneye 8inde doğuma aldılar suni sancı verdiler 8saat sancıdan sonra 5dk'da doğurdum bıdığımı,,,
kızımdada 7.ayın 7si dedi dr. 7.ayın 13ünde doğdu 2010da tabi :) ondada 1hafta gecikmeli geldi ve evde yakalandım sancıya olmadık bi zamanda hemde eşim falanda yoktuu,suyum gelmemişti ama bunda hastanede yırtarak suyumu getirtdi ebe,2saat sancıdan sonra 10dk'da bırtlattım bebişimi:)) eh birinde çabuk doğdu ikincisi geç çıktı bende anlamadım bide ilki zor doğar derler yalaaaaannn :113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?