normal doğum mu sezeryan mı?

eger ilk çocugum olsaydı kesinlikle normal dogum:32: derdim ama maalesef:50: sezaryan:14::16::16::52::50::50:

Son düzenleme:
sezeryan doğum çok mu kötü oldu? benim nasip olursa ilk doğumum olcak ama çok kararsızım neye göre karar vermem gerektiğini bilmiyorum önceden sezeryan olurum asla normal olmam diyordum... şimdi hamile olunca direk karar veremiyor insan herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünüp öyle karar vermek istiyor

Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende normal doğum yapmak istiyordum fakat sezeryan olmak zorunda kaldım olmasaydım bebeğimi kaybedebilirdim Rabbim hayırlısını versin normal sezeryan hiç farketmez sadece sezeryanda biraz daha geç toparlanıyorsun senin ve bebeğinin bir sağlık problemin olmazsa normal doğum yapmanı tavsiye ederim sen kendini daha çabuk toparlarsın sütün bile erken gelir bebeğinin sarılık olma ihtimali azalır sen çabuk toparlanırsan bebeğine daha ii bakarsın

Son düzenleme:
Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende normal doğum yapmak istiyordum fakat sezeryan olmak zorunda kaldım olmasaydım bebeğimi kaybedebilirdim Rabbim hayırlısını versin normal sezeryan hiç farketmez sadece sezeryanda biraz daha geç toparlanıyorsun senin ve bebeğinin bir sağlık problemin olmazsa normal doğum yapmanı tavsiye ederim sen kendini daha çabuk toparlarsın sütün bile erken gelir bebeğinin sarılık olma ihtimali azalır sen çabuk toparlanırsan bebeğine daha ii bakarsın

aminn inşallah teşekkür ederim aslında yavaş yavaş normal doğum aklıma yatmaya başladı. insanlık var olduğundan beri normal doğum yapmış kadınlar bukadar kadın doğurmuş ben niye doğurmayayım diyorum amaaaaa bi taraftanda çok korkutuyor sancılar ve vajinal kesik :(((

kızlar hangi doğuma karar verdiniz paylaşalım birbirimize fikir verelim....

cnm ben sezeryanla dogum yaptım ve uyanıktım kızımın dogdugu herseyı gordum zaten ıslem devm ederken kucagımada verdıler hıcbır sıkıntı yasamadım tek sey harıc kızım yazın dogdu cok sıcaktı ve cok aglıyordu dururken agrı olmasada emzırırken sorun yasıyorsun buyuzden emzırmekte ısrar edemedım ben hemen kalktım ama bazen acaba normal dogummu yapsaydım dıye soruyorum kendıme cunku ben tamamen kendı korkularım yuzunden normal dogum yapmadım sana tavsıye veremem ssdece dıyebılecegım sezaryan korkutucu bır durum degıl :34:

aminn inşallah teşekkür ederim aslında yavaş yavaş normal doğum aklıma yatmaya başladı. insanlık var olduğundan beri normal doğum yapmış kadınlar bukadar kadın doğurmuş ben niye doğurmayayım diyorum amaaaaa bi taraftanda çok korkutuyor sancılar ve vajinal kesik :(((

canım korkma bebeğini kucağına aldığında bütün ağrıların diniyor emin ol sezeryandada ağrıların olur mutlaka normal doğumda doğumdan önce sezeryanda doğumdan sonra ağrın olur ama hayırlısıyla yavrunu kucağına al ağrını falan unutursun

Back
X