Normal doğum mu sezeryan mı

flora_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
135
14
38
Arkadaşlar aklıma çok takılan ve kararsız kaldığım soru: Normal doğum mu sezeryan mı?
Benim bir önceki kızım normal doğumdu. şimdi korkum var. Korkum yüzünden sezeryanı seçerken uzun süre hastanede kalmaktan hoşlanmadığım için ve ağrlarımın çok olacağı düşünerek normal doğumu seçiyorum. Lütfen bana bir akıl verin delirmek üzereyim.

bence böyle bir tercih yapmayın normal gelecekse bebeğiniz bırakın normal gelsin yok sağlık problemi vs el vermiyorsa zaten sezeryana alacaklar sizi ben çok istedim normal ama olmadı

Aynen katılıyorum hangisi gerekiyorsa o olsun. Şimdilerde doğum şeklini seçmek moda oldu. Önceden dr lar işin kolayına kaçıp sezeryan yapıyorlardı gerçi hala öyle. Şimdi de hamileler doğum korkusundan sezeryan yaptırıyorlar. Hayırlısını isteyip allaha bırakmak lazım. Sonuçta yüz yıllardır kadınlar doğuruyor. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. Normal olabiliyorsa normal olsun olmuyorsa da sezeryan olsun. Önceden seçmenin mantığı ne gerçekten anlamıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin ve bebeğin için en sağlıklı yol normal doğum .. tabi ikiniz için bu uygunsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…