normal doğum sırasında vajinadan iğne yapılıyormu????

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
slm kızlar cvp verirseniz sevinirim normal doğum sırasında vajiadn iğne yapıorlarmı hani kesiyorlar ya onu hissediyormusun

ben de merak ediyorum..
doktora sorduğum kadarıyla uyuşturuyoruz dedi ama o gün başımıza ne geleceğini bilmiyorum :S
benim zaten normal doğumda korktuğum şey asla sancı falan değil o kesi eyvahedigeldismile

valla kızlar ben şuanda ne sancıyı takıyorum ne kesilmeyi rabbim sonunda verdiye meleğimi şuanda 10 haftalık hamişim çok çokkkkkkkkkkk mtluyum darısı olmayanların başına

kızlar uyuşturmadan kasıt önce uyuşturucu merhem sürüp iğneyi öyle vuruyorlarmış iğneyi hissetme diye ben sancıdan iğneden kesilmekten yada sonrasında dikilmekten geçtim bebeğimi doğurmayı başarıcammı derdindeyim ne kadar zormuş ya bebeğime zarar verirsem

alın bende de okadar... benimde sancı falan umrumda değil çünkü daha önce 2 defa böbrek taşı düşürdüm doktorlar o zaman bana "bu sancıyı çektiysen doğum sancısını da çekersin" demişlerdi.Doğum sancısı onun 1-2 seviye üstüymüş... Sancıdan geçtim benim kabusum o yırtılma anı yada kesmeleri... Eğer o acıyı hissedersem ben biterim...Değil doğum yapmak beni kurtarırlarsa ne ala.Kesin ya kalpten giderim yada beyin kanamasından falan.

bilmiyorumkismile Allah cümleten yardimcimiz olsun.. benimde cevremde dogum yapan bayanlar okadar agrin oluyorki alttan paramparca olan kismin yirtilmanin acisini bile duymuyorsun dediler eyvahedigeldismile icten yirtilmada daha fenaymis :bbo:

bende merak ediyodum bu soruyu tesadüfen bir arkadaşla konuşurken laf arasında iğne vuruyolar korkma dikişleri hissetmiyosun demişti.nekadar doğru bilmiyorum

epizyotomi açarlarken uyuşturmuyolar ama o kadar doğum gördüm kimse hissetmedi epizyotomi açılmasını.. dikerlerken iğneyle lokal anestezi uyguluyolar ama..

kızlar ben normal doğurdum
kesinlikle tavsiye ederimm meleğimi ilk ben gördüm o an muhteşemdiii
suni sancıyla geldi kızım
zor du benim doğumum
uyuşturuluyorsunuz eğer kesi olucaksa
geriye kalan hiç bişiyi hatırlamıyorsunuz
2.kızıma hamileyimm
yine normal istiyorum kısmetsee
herşye değerrr
sağlıkla gelsin meleklerimizzz

Benim bildiğim de kesi sırasında iğne vurmuyorlar saniyelik bir durum çünkü ama dikmeye başlamadan iğneyle uyuşturuyorlar..Kesmeseler daha fazla tahriş olabilirmiş ve bunu onarmak daha zormuş..Çevremdeki tüm normal doğum yapanlar kesiyi asla hissetmedikleirni söyledi..

bende normal dogum yapan arkadaslarıma sormustum,once ıgneyle uyusturup öyle kesıyorlar demıslerdı,ılk defa burda duyuyorum uyusturmadan kesılmeyı...
daha neler ya sancıdan hıssetmıosun vs dıyorlar ama herkesın bunyesı farklı sonucta,zannetmıyorum

bende normal doğum yaptım tabiki uyuşturyorlar o konuda korkmayın keserken olsun dikerken olsun hissetmiyorsun ama iğnenin etkisi geçince ağrımaya başlıyor ben bu sefer çantama ağrı kesici parol koycam ilkinde hemen bulamadım o ağrıyı çektim biraz Allah hepimize hayırlısıyla sağsalim doğurmayı nasip etsin

bende hazıranda dogum yaptım kesıldıgımı hıssetmedım o sancıyla anlasılmıyo yanı boşa kendını sıtrese sokma dıkerken bıraz canım yandı oda sancının yanında dayanılmaz bır agrı degıldı mevlam doguracak olan herkezın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…