normal doğum sırasında vajinadan iğne yapılıyormu????

Kesi yapılmadan önce iğne tabiki vuruluyor. Ama ne iğneyi ne kesiyi ne dikişi hiçbirşeyi hissetmiyorsunuz. çünkü o bölge doğumda oldukça gerin oluyor. Rahat olun, acı yok.

ayyy ilk kez burda duydum ben kesimi iğneyi nekadar cahilmişim dedim ben ocakta doğurucam çok korktum şimdi doktor başkalarının doğumunu sorma korkmamak için demişti öğrenmek daha iyi başıma gelicekleri

dogum ani öyle eglenceli ve bir okadarda zor ki insan o kesiyi hissetmez bile..gerci beni kesmediler kendiligiden acildi ama yinede dogum sirasinda vajinanin igneyle uyusturuldugunu hic duymadim..sadece dogum bitince dikis asamasinda igne yapiyolar cünkü artik sanci bitmis oluyo ve insan sancidan kurtulunca baska yerlrininde acidigini hissedebilir =) yoksa o sanci sirasinda kesiymis yirtikmis biseycik anlamiyosun...

ayyyyyyyyyy ne kesilmesi arkadaşlar ciddimisiniz sizz??bende ocakta doğumumu yapacm Allahımın izniyle..ama çok korktum ben yaa..sezeryanla mı yapsam acaba doğumumu?bari bi uyurum bi uyanırım..ay bilemedim şimdi ben

ayyyyyyyyyy ne kesilmesi arkadaşlar ciddimisiniz sizz??bende ocakta doğumumu yapacm Allahımın izniyle..ama çok korktum ben yaa..sezeryanla mı yapsam acaba doğumumu?bari bi uyurum bi uyanırım..ay bilemedim şimdi ben

Ne korktun kız:hulya:

Kesi atılması sizin ve bebeğinizin sağlığı içindir. Doğumun kolay olması için. Kendiliğinden oluşan yırtıkların tamiri daha zordur. rahim için tehlikedir. Bunların olmaması için kesi atılır ve siz hiçbirşey hissetmezsiniz. Hiç ama hiçbirşey. Zaten perine bölgesi oldukça gergin olduğundan ne iğneyi ne kesiyi ne dikişi hissetmezsiniz. Rahat olun.

tşk ederim arkadaşım en korktuğum an bu andı sağol tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…