Normal Doğum sonrası cinsel hayat

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
arkadaşlar doğurdum doğuracağım ama hala korkuyorum cinsel hayatım biter die lazer yapan arkadaşım normal doğurunca vajina açılıyor eskisi gibi olmuyor genişliyor Dedi sizce nasıl Doğum yapan arkadaşlar eskisi gibi mi ? Fark var mı ? Teşekkür ererim

Normal dogumda malesef vajina genisler daha dogrusu vajina kaslari genisler. Bazi kadinlarda bu cok fazladir bazilarinda daha az miktar bu tamamen sizin yapinizla ilgili bir durum.ama asla eskisi gibi olmaz bu bir gercek.

Normal dogumda malesef vajina genisler daha dogrusu vajina kaslari genisler. Bazi kadinlarda bu cok fazladir bazilarinda daha az miktar bu tamamen sizin yapinizla ilgili bir durum.ama asla eskisi gibi olmaz bu bir gercek.
1 çocuktan da hemen değişir mi canım ?

1 çocuktan da hemen değişir mi canım ?
Tabiki 1 dogumda da genisler ama 3 kez normal dogum yapmislar birkez normal dogum yapmisin ayni oranda genisleme olmaz benimki eskisi gibi hatta eskisinden dar oldu diye diyenler sadece giris kismi dar dikis atilmistir bu o dur asla vajina kaslari eski sıkılıginda olmaz cinselliktede onemli olan vajina kaslaridir penisi saran. Giris kisminin dar dikilmesi genis dikilmesi cok etki saglamaz

Sıkça Kegel - egzersizi yap. Vajina kaslarını sıkılaştırır, ileride akıntıyı azaltır. Önce günde 10 kez ile başla hergün biraz arttır,günde 100 kez yapabilene kadar.

Normal doğum yaptım. Kesi yapıldı. İç dış 25 26 tane dikişim vardı. İlla ki deformasyon oldu ama çok değil eskisinden bi tık geniş sanki. Benim için iyi oldu çünkü çok dardı epey zorlanıyodum sevişme esnasında. Kegel egzersizi yapmaya çalışıyorum. Hamilelikten önce daha çok yapardım. Eşim kaslarımı çok güzel kullandığımı söyler

26 dikiş neden benim 3 tane falan

İlk çocuk mu

ilk çocukta sanırım çok durum vahim olmuyor normal durumda toparlanma şansı var ama 2. normal doğumdan sonra bilemem. şimdiki insanlar eski insanlar gibi değil. orasını sıkı tutmak için nasıl vücut sıkılaştırma egzersizleri varsa orasını da egzersizle toparlamak lazım. ben normal denedim.sezeryan oldu.normal denememin sonucu geçip geçip tekrar azan makat çatlağı ile ödedim. insan sinir oluyor. yav herkesin mi böyle diye.ikincisi sezeryanda miyomumu almadılar devlette nöbetçi doktor yaptığı için amaç tencere kapağı gibi açıp çocuğu alıp dikmek.bu seferde benim kaslarım belki aşırı sarkmadı ama bu seferde doğurunca 4.5 cm lik miyom kabak gibi ortada kaldı. ayrıca emzirdiğim için kurulukla birlikte artık cinsellik benim için ne siz sorun ne ben söyleyeyim.normal doğurup gevseme sıkıntısı yaşayanlardan pek farkım kalmadı gibi.

Ben de salak gibi sancıyı çektim . Hala eşşek gibi pişmanım . iki sezaryenim var hiç sıkıntım yok . Ama annem dedi bana ben perişan oldum sen olma diye . İyi ki lafını dinlemişim .Annem ameliyat oldu daha sonra rahim daraltmak için . çok dikişi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…