Normal Doğum sonrası cinsel hayat

Normal dogumda malesef vajina genisler daha dogrusu vajina kaslari genisler. Bazi kadinlarda bu cok fazladir bazilarinda daha az miktar bu tamamen sizin yapinizla ilgili bir durum.ama asla eskisi gibi olmaz bu bir gercek.
Ameliyat olanlar var , o da mı çözüm değil ?

Ameliyat olanlar var , o da mı çözüm değil ?
Ameliyat olanlarinda hepsi ayni sıkılıga ulasamiyorlar malesef duyduklarimdan ulasabilenlerinde ömru az oluyor 6/8ay sonra eskisi gibi genisledi sıkılik gitti diyeni cok duyuyorum. Kisacasi vajinal dogum yapanla yapmayan asla ayni olmaz.

Ameliyat olanlarinda hepsi ayni sıkılıga ulasamiyorlar malesef duyduklarimdan ulasabilenlerinde ömru az oluyor 6/8ay sonra eskisi gibi genisledi sıkılik gitti diyeni cok duyuyorum. Kisacasi vajinal dogum yapanla yapmayan asla ayni olmaz.
Anladım çok bilgim yok , bu sitede ameliyat olup çok memnun olanları okudum . Durum çok üzücü aslında

ilk çocukta sanırım çok durum vahim olmuyor normal durumda toparlanma şansı var ama 2. normal doğumdan sonra bilemem. şimdiki insanlar eski insanlar gibi değil. orasını sıkı tutmak için nasıl vücut sıkılaştırma egzersizleri varsa orasını da egzersizle toparlamak lazım. ben normal denedim.sezeryan oldu.normal denememin sonucu geçip geçip tekrar azan makat çatlağı ile ödedim. insan sinir oluyor. yav herkesin mi böyle diye.ikincisi sezeryanda miyomumu almadılar devlette nöbetçi doktor yaptığı için amaç tencere kapağı gibi açıp çocuğu alıp dikmek.bu seferde benim kaslarım belki aşırı sarkmadı ama bu seferde doğurunca 4.5 cm lik miyom kabak gibi ortada kaldı. ayrıca emzirdiğim için kurulukla birlikte artık cinsellik benim için ne siz sorun ne ben söyleyeyim.normal doğurup gevseme sıkıntısı yaşayanlardan pek farkım kalmadı gibi.
Cinsellikle ilgili sıkıntınızı anlamadım ? Bende de miyom var hep sezeryan istedim normal oldu

Özellikle ilk çocukta olan oluyor zaten . Ama her şeyin bir çaresi var çok rahatsız olursanız estetik yaptırırsınız .arkadaşım yaptırdı ve annem :) çok memnunlar hallerinden . Sağlıkla büyütün bebişinizi.
Bende oldum ama o dış görünüşle alakalı anneniz ve arkadaşınız vajina daraltma mı oldu ? Lazerle mi ?

Back
X