Normal dogum sonrasın vajinoplasti

Flowrs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
640
14
118
Normal dogum sonrasında fiziksel ve ruhsal olarak yasananları bilirsiniz!!! kadının kendine olan guvenının azaldıgı %100 kesin bir şey...eskisi gibi görünmek için bu durumda vajinoplasti ameliyatı çözüm gibi duruyor...
yaptıranlar var mı bilmiyorum! ama bilenlerin tecrubelerinden faydalanmak isterim...ya da benim gibi düşünen ne kadar bayan var?

valla sezeryanlı biri olaraktan bu konuyu görünce gerçekten çok üzüldüm.......................hep arkadaşlar böle savunuyolar ...yok bal bilmemneyi gibi toplanırda bilmen nene ne..............................sizin dürüstlüğünüz için öncelikle çok teşekkür ediyorum ...............................evet bu konu bana çok yabancı.....................valla sezeryanı svunmakta istemiyorum ama....................................hala kız gibiyim kız.............maşşallah.................

ne oluyor ki normal doğumdan sonra en fazla dikiş olur o da bazen eskisinden sıkı olmasını sağlıyormuş.izi var mı bilemiycem ama dış görüntüde problem olmaz herhalde.kafanıza takacak bir şey var mı ki..ama gevşeme diyorsanız neden olmasın kolay bir ameliyatmış

Hem normal hem sezeryan doğum yapmış biri olaraktan bu konuda hiç sorun yaşamadım..
sezeryanda kalan göbeğim beni rahatsız eden. Eşimin gözüne hoş görünmüyor korkusu yaşıyorum her zaman.
Benım bile hoşuma gitmezken onun nasıl gitsin...

normal doğum yaptım eskisindende iyiyimm,fiziğimde hiç bozulmadı,biraz kilo dışında,kilolarım olmasına rağmen karnım dümdüz,ark.sezeryan yaptı aynı zamanda 47kilo ama sarkmış berbat karnı var.

sevgili kazen teşekkür ederim ilgilendiğin ve o delinin mesajını kaldırdığın için.

sevgili kazen teşekkür ederim ilgilendiğin ve o delinin mesajını kaldırdığın için.

Merhaba arkadaşım....yalnız senin yaptığın ne şimdi deli falan o da hakarete girmiyomu..............................ben de tüp bebek tedavisi gören biriyim.....bizler hep mecburi sezeryan olacak insanlarız.....demekki plajda göbek olmamış .....ne diye kızcağızın sanki yalan söylüyomuş gibi ağız birliği etmiş üstüne gidiyosunuz........yok demekki göbeği.....................olmamış demekki.....ben yazılanları okudum......eeee kızdırın kızdırın .....ondan sonra deli dee..........ayıp değilmi asıl senin yaptığın delilik şu anda....tek deli de sensin bence ağızını topla insan gibi cevaplar yazın...............10 kişi birden 1 kişiye saldırıyonuz.....bende sezeryanle doğurcam .......yani belki bende göbekli olmıycam ........hem kocaman bir göbekten sonra çatlakta sarkmada olur bence istediğin şekilde doğuryani.............................................................

bayanın yazdıklarını görseydınız arkadasa hak verırdınız. yorumlarının çogu sılınmış yalnızca 1 tanesı kalmış...

bayanın yazdıklarını görseydınız arkadasa hak verırdınız. Yorumlarının çogu sılınmış yalnızca 1 tanesı kalmış...

hayatım hepsini okudum ...şifremi unutmuştum bu gün açmışlar.......valla kızı çıldırttılar ....miyomları alınmış ne yapsaydı doğurmasınmı yani.........demekki göbeğide olmamış....niye üstüne gidiyosunuz yazmayın bişi sizde hayatım....

Gereksiz yorumları ben kaldırdım arkadaşlar. Lütfen konu içeriğine uygun paylaşımınıza devam ediniz

bayanın yazdıklarını görseydınız arkadasa hak verırdınız. Yorumlarının çogu sılınmış yalnızca 1 tanesı kalmış...

hayatım hepsini okudum ...şifremi unutmuştum bu gün açmışlar.......valla kızı çıldırttılar ....miyomları alınmış ne yapsaydı doğurmasınmı yani.........demekki göbeğide olmamış....niye üstüne gidiyosunuz yazmayın bişi sizde hayatım....

Yazıktır günahtır.....bizde sezeryan olcaz bizdemi deliyiz.....ayıp valla ......delide ettiniz ya sezeryan olanları

Ama kımse ona birşey demedı..
Kendısı herkese tek tek cevap verme geregı duyarak gereksız anlamsız şeyler yazdı.
Yanlış görmüş olamam:44:

bak canım ben asla sezeryan düşmanı değilim,bende tedavi ile hamile kaldım ve normal doğumuu koçum ile çokda dahat yaptım,gerekirse bebeğim için değil sezeryan herşey yapabilirdim,belki 2.de öyle olur bilemeyizki.arkadaşın mesajları silinmek sorunda kaldı taciz içeren kelimeler doluydu,ağzıma almak ,stemediğim.bu arada bilmeden yalnış yorumda bulunan veya herhangi hakarette bulunan kişiler hakkında yasal yollara kadar ilerleyebileceğimi bil.yazı stilinde aynı diğer kişi gibi.

sağol tatlım,sende okudun neler yazdığını,durduk yere niçin strese girelimki.

Gereksiz yorumları ben kaldırdım arkadaşlar. Lütfen konu içeriğine uygun paylaşımınıza devam ediniz

SELAM ARKADAŞIM YA ŞU ANDA bide deli denmiş oooobayanada bi uyarı lütfen..............tüp bebekteki tüm arkadaşlarım adına rica ediyorum.......bizlerde sezeryan olcaz ALLAHIN İZNİYLE......ZASAYDI GALİBA....

ama kımse ona birşey demedı..
Kendısı herkese tek tek cevap verme geregı duyarak gereksız anlamsız şeyler yazdı.
Yanlış görmüş olamam:44:
yalnış görmedik tatlım,sen boşver daha bişey yazma,ilerlerse biliyoruz sonunu..
selam arkadaşım ya şu anda bide deli denmiş oooobayanada bi uyarı lütfen..............tüp bebekteki tüm arkadaşlarım adına rica ediyorum.......bizlerde sezeryan olcaz allahın izniyle......zasaydı galiba....

arkadaşım 3 yıldır aşılama-tüp topiğindeyim tanınırım.allah yardımcınız olsun...

benımde dikkatimi çekti...

bu kadar olmazkii yaaa:)suçlu duruma düşürürmek isteniyoruz,çok güldüm Bu arada sezeryan düşşmanı asla değilim,arkadaşlar yalnış düşünmeyin die söylüyorum.en yakınımda sezeryan yapanlar var,arkadaş bana ve diğer bir arkadaşa küfürlü yazılar yazmıştı,olay bu duruma geldi.kazenle iletişime geçtim ve sorunlu yazılar kaktı.sağol kazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…