Rabbim şifa versin inşallahNiye uzuluyorsun .. Bak benim bebegim hasta dogdu ben saglamim neye yarar .
Hiç birseye canım hiçbirşeye hem de onunla asla kiyaslayamam şükürüm sonsuz bu konuda inşallah sizin bebeğimiz allah şifa verir.Niye uzuluyorsun .. Bak benim bebegim hasta dogdu ben saglamim neye yarar .
Rabbim şifa nasip etsin , inşallah tedavisi olur kuzunuzunda , sağlıkla güle güle büyütürsünüz...Niye uzuluyorsun .. Bak benim bebegim hasta dogdu ben saglamim neye yarar .
Var mı canim ya geçer mi bu durum çok umutsuzum bazen iyi hissediyorum geçecek düzelecek ameliyat olacaksın sadece zaman diyorum sonra da düzelmeyecek artık eskisi gibi olamacaksin esin senden soğuyacak hatta evliliğin bitecek diyorumRahmin mi alındı? İçi bomboş derken...
Genişlemesiyse kastın , tedavisi tabiki var. Ama diğer durum ise de üzülme bence , rabbim ihsan etmiş anneliği de tatmışın.
Çok şükür dua ederken eksik etmeyin arkadaşlar ben hep bebeğim sağlıklı olsun bana birşey olursa üzülmem dedim çok zorluk çektim doğum sonrası onları çektim hiç umdum değil geçecek sandım onlar bitince ama şimdi bu bunda da vardır bir hatirMuhtemelen doğumdan sonra genişleme oldu ve his kayboldu. Her şeyin bir çözümü elbet var, ağlamayın lütfen. Egzersizleri deneyin doktorunuza danışarak. Bebeğinizde sağlıklı hem bakın ne güzel..
Olmaz , olurmu canım sıkma canını .Var mı canim ya geçer mi bu durum çok umutsuzum bazen iyi hissediyorum geçecek düzelecek ameliyat olacaksın sadece zaman diyorum sonra da düzelmeyecek artık eskisi gibi olamacaksin esin senden soğuyacak hatta evliliğin bitecek diyorum
Var mı canim ya geçer mi bu durum çok umutsuzum bazen iyi hissediyorum geçecek düzelecek ameliyat olacaksın sadece zaman diyorum sonra da düzelmeyecek artık eskisi gibi olamacaksin esin senden soğuyacak hatta evliliğin bitecek diyorum
Kime oldu biliyor musunuzHerşeyin çaresi var üzmeyin kendinizi.Vajina estetiği var.Arkadaşım oldu gayette iyi oldu.
Çok sorunlu bir doğum yapmıştı.Paramparçaydı resmen.oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?