Normal doğum ve sonrası bem bur anneyim.ama bir kadın değilim ne olur akıl verin

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
Isyan etmek istemiyorum ama bir evliligim temelinde cinsellik de varken ben kadınlığını kaybettim 3 ay olacak doğum yapalı bombos vajinam var mi tedavisi ameliyatlar duzeltirmi bu durumu hala niye dikişlerim.agriyor rabbim verdiyse bunu vardır bir bildiği ama ben hepten çöktüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bebeğine bakıyorum sakinleşmek için hamdolsun o sapa sağlam çok şükür rabbime ama ben çok umutsuzum akıl verin ne olur kimse ile paylaşamıyorum ruh gibi geziyorum

Vajina mi genisledi.ben sezaryan tercih ettim kendi istegimle ama bir kac arkadastan bildigim toparlamasi biraz zaman aliyormus.bekleyin biraz
Doktoruniz yonlendiri zaten
Bir sure sonra kegel egzersleride yaparsiniz.

Muhtemelen doğumdan sonra genişleme oldu ve his kayboldu. Her şeyin bir çözümü elbet var, ağlamayın lütfen. Egzersizleri deneyin doktorunuza danışarak. Bebeğinizde sağlıklı hem bakın ne güzel..

Rahmin mi alındı? İçi bomboş derken...
Genişlemesiyse kastın , tedavisi tabiki var. Ama diğer durum ise de üzülme bence , rabbim ihsan etmiş anneliği de tatmışın.

Rahimin alınmadi ama sarkmalar var ne olacak bilmiyorum. Bombos derken ne eşim.acisindan ne benim acımdan his yok bird ebenim acımdan dikiş ağrısı var.

Rahmin mi alındı? İçi bomboş derken...
Genişlemesiyse kastın , tedavisi tabiki var. Ama diğer durum ise de üzülme bence , rabbim ihsan etmiş anneliği de tatmışın.
Var mı canim ya geçer mi bu durum çok umutsuzum bazen iyi hissediyorum geçecek düzelecek ameliyat olacaksın sadece zaman diyorum sonra da düzelmeyecek artık eskisi gibi olamacaksin esin senden soğuyacak hatta evliliğin bitecek diyorum

Muhtemelen doğumdan sonra genişleme oldu ve his kayboldu. Her şeyin bir çözümü elbet var, ağlamayın lütfen. Egzersizleri deneyin doktorunuza danışarak. Bebeğinizde sağlıklı hem bakın ne güzel..
Çok şükür dua ederken eksik etmeyin arkadaşlar ben hep bebeğim sağlıklı olsun bana birşey olursa üzülmem dedim çok zorluk çektim doğum sonrası onları çektim hiç umdum değil geçecek sandım onlar bitince ama şimdi bu bunda da vardır bir hatir

Olmaz , olurmu canım sıkma canını .
egzersizler işe yaramazsa , maddi durumun nasıl bilmiyorum tabi ama ameliyatla vajina daraltMa işlemi uyguluyorlar.
Hepsi düzelir emin ol :)

Herşeyin çaresi var üzmeyin kendinizi.Vajina estetiği var.Arkadaşım oldu gayette iyi oldu.

Çok sorunlu bir doğum yapmıştı.Paramparçaydı resmen.oldu bitti

1 yilimi aldi oranin toparlanmasi ki hala eskisi gibi degil...az genisleme var ama his konusunda epey toparlandi hatta eskisisnden de iyi...cerahi mudahale bende dusunuyorum ilerde yinede tabi ki...
Zamanla hem sen hem esin bu yeni yapiya alisacaksiniz....en az 1 yil bekle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…