- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Eşinin neyi hissetmesi gerekiryor ki? Hayır bu sorundan dolayı yaklaşmak mı istemiyor?Rahimin alınmadi ama sarkmalar var ne olacak bilmiyorum. Bombos derken ne eşim.acisindan ne benim acımdan his yok bird ebenim acımdan dikiş ağrısı var.
Nasıl bekleyeyim canım böyle özel bir konu ama.afedersin hiç his olmadığı için birseyde olmuyor doktora gidicem bakalım ne diyecek hani herşeyi düşünüyorum bebeğini emziriyorum gitsem.simdi antibiyotik verceek sürüme geçecek herşeyi kafama takıyorum depresyondayım ben sanırım1 yilimi aldi oranin toparlanmasi ki hala eskisi gibi degil...az genisleme var ama his konusunda epey toparlandi hatta eskisisnden de iyi...cerahi mudahale bende dusunuyorum ilerde yinede tabi ki...
Zamanla hem sen hem esin bu yeni yapiya alisacaksiniz....en az 1 yil bekle ama
Allah hayirli saglikli omur versin evladiniza.Rahimin alınmadi ama sarkmalar var ne olacak bilmiyorum. Bombos derken ne eşim.acisindan ne benim acımdan his yok bird ebenim acımdan dikiş ağrısı var.
Antibiyotik niye versin...ne alaka...Nasıl bekleyeyim canım böyle özel bir konu ama.afedersin hiç his olmadığı için birseyde olmuyor doktora gidicem bakalım ne diyecek hani herşeyi düşünüyorum bebeğini emziriyorum gitsem.simdi antibiyotik verceek sürüme geçecek herşeyi kafama takıyorum depresyondayım ben sanırım
Hayır istiyordu ama oda birşey hissrtmiyro ve sanırım.artik oda yaklaşmayacak pek çünkü açık konusucam bosalamiyor . Bana destek olmaya çalışıyor ben üzülüyorum diye ama kaç ay bu şekil bekler ki zaten sorunlu bir evliliğimiz var di en azından cinsel.hayatimiz düzgündü sanki o iyi olunca ilerliyor gibi geliyordu şimdi o da gitti bir sınav bu diyorum idrar btorbam da sarktı gaz kacirma hatta diski kacirma.neler yasadim. Doğum yaptıran doktor hep geçecek normal dedi onlar geçti gibi ama hissetmiyoruz hicbirseyEşinin neyi hissetmesi gerekiryor ki? Hayır bu sorundan dolayı yaklaşmak mı istemiyor?
Dikişler için erken ben biraz mantar olayım hemen ağrır ki zaten dikişin tam olarak iyileşmesi 2 seneyi bulabilir diyor doktorlar.
Kime oldu biliyor musunuz
Kegel yapıyorum canım idrar kaçırma gaz kacirma.vs azaldı geçti gibi gaz kaçırmasa hala sıkıntılarım olabiliyor ama eskisi gibi değil hadi ben hissetmeli icerdekindiislere bagliyorum ama eşimde hiçbirşey hissetmiyorAllah hayirli saglikli omur versin evladiniza.
Ben de normal dogum yaptim. Sizin dediginiz gibi his kaybi olmustu.
Kontrole gittiniz mi?
Normal dogum sonrasi vajina biraz gec toparlanabiliyor.
Dr'um bana Kegel egzersizi onermisti.
Bunu gunde 3 kez 10ar kere yap diye. Yoksa hem cinsellik sikintiya girer hem de sarkmalar toparlanmaz demisti.
Antibiyotik niye versin...ne alaka...
Biran once toparlansin istiyorsan vajinoplasti idi adi galiba ameliyatin
Kendi bölgemde bu konuda uzman adı geçmiş kimse yok plastik cerrahide de idrar torbası sarkmasida birşey yapmıyoro İstanbulda bir prof a oldu.S,z kendi bölgenizde araştırın.Msj atayımsize dedim ama kapalı
Tamamda dikiş atılmış nasıl bi genişleme olmuş olabilir ki eşinde o problemi yaşatacak? Bende eşinde de sorun var birtek seninle alakalı değil. Bir tek estetik ameliyata bakar hemde bu kadar karalar bağlama.Hayır istiyordu ama oda birşey hissrtmiyro ve sanırım.artik oda yaklaşmayacak pek çünkü açık konusucam bosalamiyor . Bana destek olmaya çalışıyor ben üzülüyorum diye ama kaç ay bu şekil bekler ki zaten sorunlu bir evliliğimiz var di en azından cinsel.hayatimiz düzgündü sanki o iyi olunca ilerliyor gibi geliyordu şimdi o da gitti bir sınav bu diyorum idrar btorbam da sarktı gaz kacirma hatta diski kacirma.neler yasadim. Doğum yaptıran doktor hep geçecek normal dedi onlar geçti gibi ama hissetmiyoruz hicbirsey
Sonuç ta ordaki kasların sarması gerekiyor ki cinsel acıdan his olsun o yok yani başlarda oda zaman diyordu şimdi oda ümitsiz bu konudaEşinin neyi hissetmesi gerekiryor ki? Hayır bu sorundan dolayı yaklaşmak mı istemiyor?
Dikişler için erken ben biraz mantar olayım hemen ağrır ki zaten dikişin tam olarak iyileşmesi 2 seneyi bulabilir diyor doktorlar.
Anladim...benimde ilk haftalarda oldu kendiliginden gecti o akinti....Bir terslik var cunki sarı sarı akintim oluyor enfeksiyon dan şüpheleniyorum hala yara orası epizyo tarafı açıyor hala
Genislemeden dolayi hissetmiyordur.Kegel yapıyorum canım idrar kaçırma gaz kacirma.vs azaldı geçti gibi gaz kaçırmasa hala sıkıntılarım olabiliyor ama eskisi gibi değil hadi ben hissetmeli icerdekindiislere bagliyorum ama eşimde hiçbirşey hissetmiyor
nerdeyse yakonmış fogumlarımız al benden de o kadar eşim o kadar soguk ki bna karsı çekindiğimden yaklasamıyorum bile onun gelmesini beklşyorum ama geleceği yok gbi evliliğim bozulır diyr bende endişe etmiyor değilim galiba bütün kadınların sorunu bu ama çok şükür evlatlarımız sağlıklıIsyan etmek istemiyorum ama bir evliligim temelinde cinsellik de varken ben kadınlığını kaybettim 3 ay olacak doğum yapalı bombos vajinam var mi tedavisi ameliyatlar duzeltirmi bu durumu hala niye dikişlerim.agriyor rabbim verdiyse bunu vardır bir bildiği ama ben hepten çöktüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bebeğine bakıyorum sakinleşmek için hamdolsun o sapa sağlam çok şükür rabbime ama ben çok umutsuzum akıl verin ne olur kimse ile paylaşamıyorum ruh gibi geziyorum
Çok geçmiş olsunNiye uzuluyorsun .. Bak benim bebegim hasta dogdu ben saglamim neye yarar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?