Normal doğum ve sonrası bem bur anneyim.ama bir kadın değilim ne olur akıl verin

O laf söylemiyor bu ikimizin sorunu eğer sorun varsa diyor çaresine bakarız üzülme diyor da ben ya düzelmezse diye üzülüyorum ıste canımdan can cıktı hemde nasıl can vakum la doğdu bebeğim eliyle gelmiş doğumdan sonra yarı baygındım bird eepudral olunca hiçbirşey hissetmiyorum diye daha hoyrat davrandılar sanki üstüme resmen cıktı temizlik görevlisi.

Doğru diyorsun zamana ihtiyacım var sadece çok şükür herşeye o kadar susurluk şeylerim varki en başta evlatlarim sağlıklı ama normal.psikolojide değilim sanırım bir an tamam.hersey zamanla hallolacak diyorum kafam rahatlıyor birden bir umutsuzluğa kapılıyorum için için ağlayasın geliyor kimseye anlatamıyorum eşim zaten anlamıyor hani düzelecek mi böyle mi kalacak. Hatta bazen evliligim bitecek diye düşünüyorum sonra aman biterse bitsin evlatlarim.aaglikliya onlar bana yeter diyor o kadar saçma sapan karmakarışık düşüncelerdeyim ki hakkım.var mı bilmiyorum üzülmeye

9
O yırtılma ne oluyor popo kaslarının yırtılması filan mı

Iri bebek değil 3 kilo bir bebek doğurdum ama doğuramadım vakumla aldılar epidural istemedim o kadar idrar ettiler ki en son aldım tabi ıkınma yok hatta bebek kanala girmedi temizlik görevlisi bir yandan bastırdı ama ne bastırmak bur yandan vakum acıda hissetmiyorum nasılsa çok kolay uyguladılar herşeyi doğum bitti hiçbirşey hissetmediğim halde bayılacak baldaydım bir süre etrafı goremedim sonra dikişlerim de sıkıntınındı sarı sarı akıntılar geldi doktor hep normal dedi ağrıdan kaç gün oturamaidm agalayarak emzirdim yavrumu hala daha o büyüyor ve benim.kafamda başka sorunlar var üzülüyorum

Canım byle durumlarda herzaman ıkıncı bır doktor bulmakta fayda vardır baska bır kadın dgun dktruna gıt durumu snlat bır muayene ol bakalım o ne dıyecek enfeksıyondan falan suphelenıyrum dıyosun dıkıs dedıgın uc ayda ıyılesmez mı anlamadım yanı belkı bı terslık var doktor hatasına baglı olrk, dktrun saklıyrdur bılemezsın baksa dktra gorun

Sen de mi aynı durumdasın ben böyel olacağını bilsem zorlamazdım.normal diye ben zorladım kendimi nasibimde bu varmış diyorum birde insanalr 40 günden sonra eski halinde hatta daha dar vs diyince bende sorun var diyorum

Bana da öyle geliyor illa takacak birşey arıyorsun diyor kaç kere gittim ağrılarımın şiddetinden vs. Ama sanki tam söylemiyor gidicem inşalla h başka doktora o ne diyecek ona gire yol cizicem

Öncelikle geçmiş olsun. Ben iki doğumumu da sezeryanla yaptım.Sizin yaşadığınız sorunu yaşamadım ama sanmayın ki her kadın doğumdan hemen sonra eski cinsel hayatına dönebiliyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarak değişiyor insan. Sadece kadınlar değil erkekler de bir alışma dönemi geçiriyor. Benim ikinci doğumumdan sonra eşim uzunca bir süre yanıma yaklaşmamıştı o zamanlar tamam bitti bizim cinsel hayatımız bir ömür böyle mi geçecek diye çok dert etmiştim. Şimdi şükür bir sorunumuz yok. Sizinki fiziksel bir sorun ameliyatı var diye duymuştum.Bu kadar üzülüp kendinizi harap etmeyin. Allah dermansız dert vermesin güvenilir bir doktorla sorununuzu çözebilirsiniz.

Keşke şikayet etseniz...
Ne demek acı hissetmiyorsunuz diye tepenize çıkmak!

Bunları duyunca normal doğumdan soğuyorum neden güzelce dikmiyorlar ki 5 dikişlik yere 2 dikiş mi attılar. 3 ayda toparlaması lazım değil mi?

Canım benim ilki sezeryan bu ikinci bebeğim ben bunda normal.olun diye kendim zorladım bilemeidm ki zor doğum olacak harap olucam seseryndan sonrası benim ve eşim.icin hiç zor olmadi hiç uzaklasmadik bunda da uzaklasmadik oda bilmiyor doktora gittik 40 çıkınca normal.hayatina don artk dedi sikitilarimi söyleyince eşimde beklentiye girdi denedik hüsran

Bak eşinle bir sorunun yok ne kadar güzel. Fiziksel sorunların çözülmesi daha kolay.Umarım kısa zamanda sorununu çözersin.

Bunları duyunca normal doğumdan soğuyorum neden güzelce dikmiyorlar ki 5 dikişlik yere 2 dikiş mi attılar. 3 ayda toparlaması lazım değil mi?
Bende sorun oldu kimse benim gibi yasamamis dikiş yerleirm sert mesela benim hala belirgin ve ağrı var bu normal değil aslında şuan geçmesi lazımdı herşeyin dikiş olarak diyorum. Beni bu denli yıpratan vakum bebeğimin eliyle gelmesi ve dikişlerimde sıkıntı olması bunları çoğu kişi yaşamıyor emin ol o yüzde korkma herşey normal ilerler ise böyle şeylerin olacağını sanmam

Bak eşinle bir sorunun yok ne kadar güzel. Fiziksel sorunların çözülmesi daha kolay.Umarım kısa zamanda sorununu çözersin.
Iste zaman sıkıntı bir doktor ile görüştüm hemen yaparız dedi bir doktor en az 9 ay geçmeli dedi bir doktorda 1 yıl

merak etme egzersizler var ve artık vajinal estetik denilen olaylar var.
mutlaka iyi bir doktora git zamanla düzeleceğine inanıyorum.

Yazdıklarınızı okudum buna göre bence Doğumda çok hırpalanmışsınız ve dikişlerinizde iyi atılmamış. 3 ayda iyileşmesi gerekirdi bence bir an önce bir kadın Doğum uzmanına gidin her şeyin bir çaresi vardır.

Bende 2 Doğum yaptım ikisi de normal oldu. İlkinde 2 tane ufak dikiş atıldı ikincisinde dikiş olmadı. İkisinden sonra da hemen ayağa kalktım dikişlerim ilk bir hafta ağrıdı ama sonra düştü ve sorunum kalmadı ikincisinde zaten hiç sorunum olmadı. İki Doğumdan sonra da beş haftanın sonunda kanamam kesildi ve ilişki yaşadık. Sanki Yeni Doğum yapmış gibi değilde ilk gece gibi geldi bana o zaman zorlandık biraz ama sonra düzeldi hiç fark olmadı. Hatta Doğumdan önce hissetmediğimiz şeyler hissetmeye başladım çok daha fazla zevk almaya başladım ben Doğumdan sonra. İdrar kaçırması, dışkı kaçırması da yaşamadım hiç normal değil zaten dediğim gibi bir doktora görünün.

İnşallah düzelirsin canım ameliyatla düzeltildiğini duymuştum.
İnşallah kimse yaşamaz, kadın olmak gerçekten zor.

9

O yırtılma ne oluyor popo kaslarının yırtılması filan mı
Evet popo kaslari da diyebiliriz diskiyi ve gazı tutmamiza yarayan kaslar muhakkak genel cerrahi ve baska bi kadin doğum uzmani görsün sizi çözümsüz değilsiniz

Takildigim sey temizlik gorevlisinin dogumunuzda ne isi var? O neden yardim etmeye calisiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…