Normal doğum yapan arkadaşlar bi bakar mısınız...

Bende normal yaptım ilk Doğumum olduğundan acılmam olmadı 3 gün dogumhanede kaldım dogurtamadılar ve en sonunda baya bi kestiler 17 dikiş attılar bana ama ben hiç dikiş falan aldrmadm hatta o kadar korktum ki hastaneden o acıyı çekince bebeğim 2.5 aylık daha hastaneye gitmedim ben okadar tırstm yani yaşım itibariyle herhalde diye düşünüyorm

Bayağı bi dikiş atmışlar size.. Yaşınız kaç ki :)

Icerden neden cekiyorsun canin iplerini kaynamamiştir onlar daha .
Benim hem içerden, hem disardan çok fazla dikişlerim vardı. Toplam iyileşme ve oturma sürecim 53 sonra oldu dikişlerimin hepside 60. Günde düştüler. Batikonlu suya otur canim benim doktorum günde 3 defa oturmami söyledi 30 dakika oturuyordum ve bol bol sivi tüket.
Antibiyotik bana da vermişti 1 haftadan uzun kullanma demişti.

Ben 3.5 ay önce doğum yaptım. Benımkı de aynı dikişliydı. Ne oturabılıyordum ne de yürüyebılıyordum. Moral sıfırdı. Kayınvalıdem ve eşımden allah razı olsun çok destekçi oldular. Her GUN 4-5 defa batıkonlu sula yıkadım ardından fön makinesi ıle kurulayıp antibiyotik derı pomadı sürdüm ve gece yatmadan 100/70 lık alkolla sadece dikiş üzerını temızleyıp sırf batıkonu kulak pamuguyla dikişlerıme sürdürdüm. 10 günde dikişlerım atmaya başladı ve 25 günde ben ıyıleştım. Şükürler olsun ne sızlama var ne de sancı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…