- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
bende epidural yaptırmak istemiyorum o an için rahatlatsada acını azaltsada sonrasında yan etkileri olabiliyo o riske girmek istemiyorum tesekkür ederiz cnm ne güzel çok azmış dikişinarkadaslar yazdıklarımın hepsı dogru .. ben doguma kadar normal dogum yapacagıma ınanmıyorudm .. dr a nişanım geldıkten sonra gıttık oglen gıbıydı dr um baktı ve denızcım bebek suyunukırletmışş hemen almamız lazım dedı a sezeryanle dımı dedım sevındım... dr um bana hayırrr ne sezeryanı sen normal dogum yapıcaksın sende o kapasıte var dedı sunı sancıyla akşama dogru bebegın kollarında dedı .. ınanmadım ama oyle olduu..
sadece şımdıkı aklım olsaydı epıdural yaptırmazdım hala o bölgem agrıyor ozellıkle sabahları kalkarken batıyor.. 11 ay oldugu halde.. ben derımkı dayanabıldıgınız noktaya kadar dayanın epıduralı en son duşunun..
ama bazı bunyelerde ıse hıc bır yan etkısı olmuyor.. bana oldu bılemıyorum.. ıyı bır dr olsun bunu yapacak kışı..
2 dikişim var bnm oğlum koca kafalı oldugu halde :))
epıduralde ek ucret farklı alınıyor her hastanede.. devlet hastanelerınde de yapılıyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?