Ooof suan bende ayni durumdan muzdaribim bebegim iri bebek olabilirmis normal dogum icin cok zor olurmus falan filan sezeryandan cok korkuyorum ben 4 kilo ustu normal dogum yapan varmi yaaa
Merhaba 40.haftada 3600 ile dogdu oglum..
Hayirli dogumlar dilerim.. Bemim kontrollerle ayni gitti kilosu.
Ama ayni dr mesela arkadasimida yanildi. Sezeryan yapmak zorunda kaldi ve 4200 dogurdu normal olsaydi cok zorlanirdik demis.
Normal dogum ile dogdu evet tam gununde ..Oglunuzu normal mı dogurdunuz? Zorlandınız mı ,kesik atıldı mı?
Aynen ultrasonin yanilma payi olabiliyormus doktorda soyledi ya 4 kilo degilse bosunami sezeryan olmus olcam ha bide soyle bi durumda varmis o yanilma payi kilosunun fazla olmasida olabilirmis yani 4 kilonunda ustunde olabilirmis 4 kilonunda altinsa olabilirmis yani 4 kilonun ya ustundeyse normal diye diye diye ya bi sorun olursa allahim yardimcimiz olsun yaBende sezeryndan korkuyorum cnm.Ultrason senin bebegini 4 kg gösterio olabilir , ama ya dogru degilse
Aynı durumu bende yaşıycam ( ilerleyen haftalarda)ve ne karar alıcagımı hiiiiç bilmiyorum. Yanilma payı var ,ya kilosu dogru degilse . Sezeryana aslında gerek yoksa...Valla cnm ne diyecegimi bilemiyorum 4 kg norml dogum için biraz fazla geliyor gözüme ama kilosu daha düşük te olabilir
Normal dogum yapmış tecrubeli anneleeeeer , yardımcı olur musunuuuuuzz
Aynen ultrasonin yanilma payi olabiliyormus doktorda soyledi ya 4 kilo degilse bosunami sezeryan olmus olcam ha bide soyle bi durumda varmis o yanilma payi kilosunun fazla olmasida olabilirmis yani 4 kilonunda ustunde olabilirmis 4 kilonunda altinsa olabilirmis yani 4 kilonun ya ustundeyse normal diye diye diye ya bi sorun olursa allahim yardimcimiz olsun ya
merhaba hanimlar
2014 eylul ayinda 54 cm 4.100 gram
bebegim normal dogumla dunyaya geldi.
sukurler olsun hic bi sorun yasamadik
dogumda zorlandigi icin goz bebegi cevresine kan oturmustu.gecmesi 1 haftayi buldu sanirim
en son muayene oldugumda 3.800 cikmisti.doktor 200 gram fazla yada 20p gram az cikabilir demisti.
simdi 2. bebegime hamileyim .eget 3.50p uzeri olursa sezeryani dusunebilirim.bebekte annede zorlaniyor bence.
hayirli dogumlariniz olsun insallah
allah bi avazda kurtarsin hepimizi
evet canim ..Yani senin durumunda 3500 ustu sezeryan diyosun cnm...
Benim şu an bebegim 3000 g , ve eger daha çok kg alırsa artık bende sezery.duşunebilirim
Allah sonumuzu hayır etsin
evet canim ..
benim dogumum 40+2 de oldu .erkek bebekler biraz daha gec doguyor sanirim.
doktorumuz nasil uygun gorurse oyle devam etmeliyiz.hayirlisi olsun insallah
benim dogum belirtimTecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm
benim dogum belirtim
1 hafta oncesinden kalca agrisi , son gunde :) kasiklarimda bi adet sancisi ,ah soyle bi adet olsamda rahatlasam hissi yasarken bi anda suyunum gelmesi.
hayirli dogumlarin olsun
son gunler bu belirtiler siklasiyor.benim 15 20 gun once bu sekilde baslamisti.ara ara regli sancisi gibi.ama kalca agrim hep benimleydi.ben eylulde dogum yapmistim.ya sicaklarida cok etkiledi beniÇok aşırı agrılar mı yoksa sadece rahatsız edici gibi agrılarmı cnm? Dun geceden beri bende oluyo hafif agrılar . Bide bugun bebegim top gibi toplanıyor, karnım sertleşiyor.....
Olabilir de doktorunuzla iletişime geçin bence. Adet sancısi normalde cekmiyorsaniz anlamayabilirsiniz.Tecrubeli anneler birşey sormak istiyorum
Bagırsak hareketliligi, birden cok kez wc çıkma ihtiyacı, hafif karnınıza kramp girme, üşütmüş gibi bi agrı girme olur mu dogum öncesi? Bir degişiklikler oluyor bu gece bana ama ,.....oof bilemiyoruuummm
Perşembe 1cm açılmam vardı ... şu an yine hafif mide karın agrısı gibi birşey hissediyorum hatta bagrsaklarda gurultu da var. Bazen demir ilaçım da geni bu şekilde etkilerdi ama emin degilim ondan mı yoksa bu bir dogum belirtisi mi? Bilgisi olan yazarsa seviniriimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?